hata
20.01.2013 16:33:45
Предлагаю придать обращению немного остроты:
Головi Київської Мiськоiї Держаної Адмiнiстрацiї
Попову Олександру Павловичу
iнвесторiв будiвництва по Петропавлiвскiй 50-50б
Шановний Олександр Павлович, ми, iнвестори будiвництва по Петропавлiвськiй 50-50б, (комерцiйна основа i по програмi "доступне житло" 70/30) просимо Вас звернути увагу на ситуацiю, яка склалася на даному об`єктi. А саме - Будинок побудований на 95% i повнiстю оплачений iнвестрами.
Заплановане введення в експлуатацiю будинку, вказане у договорах iнвесторiв, 3 квартал/31 грудня 2012 року. На даний момент об`єкт можливо буде ввести в експлуатацiю в березнi 2013 року, як зазначається у вiдповiдi iнвесторам №044/24-114 вiд 09 сiчня 2013 року, проте термiн введення будинку буде залежати вiд надходження коштiв з мiського бюджету та залучених коштiв через фонд фiнансування будiвництва.
Зупинка будiвництва та перенесення термiну здачi будинку в експлуатацiю пов`язанi лише з невиконанням своїх зобов`язань за програмою 70/30 мiстом Києвом. Тобто, з Київського бюджету за всi роки будiвництва не сплачено обiцянi 30% коштiв.
Вищевикладений стан справ ставить пiд сумнiв надiйнiсть державних программ забезбечення житлом пiльгових категорiй населення та йде врозрiз iз задекларованими соцiальними iнiцiативами дiючого Президента та Уряду України.
Наполегливо просимо Вас звернути увагу на дану проблему, так як ми, як iнвестори (iнвестори, що повнiстю сплатили свою частину - 70% /(а також тi, якi сплатили повну вартiсть житла))схвильованi даною ситуацiєю, i при цьому несемо матерiальнi втрати живучи в найманому житлi, в гуртожитках, в передмiстi, i таке iнше, а також сплачують вiдсотки у банках за кредити.
Прохання надати вiдповiдь щодо причин ситуацiї, що склалася, а також посприяти її вирiшенню, тому що на даний момент страждають соцiально незахищенi верстви населення.
Вiдповiдь «Головного Управлiння житлового забезпечення» №044/24-114 вiд 09 сiчня 2013 року додається
Iнвестори будiвництва по Петропавлiвськiй 50-50б:
Povezlo
21.01.2013 07:27:46
To hata :
Хорошее письмо.
Если такие проблемы при государственной стройке. То частная застройка это в обще русская рулетка.
Для Киева 10 миллионов это просто копейки.
Svet1k
22.01.2013 05:52:25
Доброго времени суток_
Почитала комментарии, очень много пропустила.
Буду обязательно следить за всеми новостями!
27.01 обязательно буду на собрании!
AlaN
22.01.2013 08:30:47
Вилкул заактивничал, думаю, что это тоже надо использовать http://www.mediastar.net.ua/36076-o-vlkul-zavdannya-z-realzacyi-programi-dostupne-zhitlo-potrebuyut-skoordinovanoyi-spvprac-organv-derzhavnoyi-vladi.html
Povezlo
22.01.2013 08:59:20
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=245982248&cat_id=244276429
О. Вiлкул: Завдання з реалiзацiї програми "Доступне житло" потребують скоординованої спiвпрацi органiв державної влади
liza81
22.01.2013 09:23:35
Уважаемые соседи, отличные новости по поводу Вилкула!
Я уже написала на сайте Азарова ему письмо- просто вставила текст со страницы 64 здесь на форуме, так что оставляйте и вы заявки там
"Для затравки можно потренироваться на этом сайте http://www.azarov.ua/Pismo-premieru/ Это на Азарова лично.
Вот еще официальная страница Азарова в фейсбуке. http://www.facebook.com/Nikolay.Azarov"
Плюс еще я звонила в мэрию- 15-51 со стационарного телефона и мою заявку зарегистрировали.
Вообщем, давайте активничать и глядишь в марте и получим квартиры:)
27 января в 14:00 собираемся возле дома, как договаривались!
TltnaP
22.01.2013 10:04:17
На письмо к Вилкулу, под которым подписывались на собрании, ответ получила ещё 14.01.13. Оно было перенаправлено в КМДА. Ответ от КМДА ещё не получила...
Bo-gdan
22.01.2013 12:49:23
По прогнозам погоды 27-го будет -16 градусов. Мы все с разных районов города. У кого нет машины, придётся добираться своим ходом, все вовремя не соберутся, а в дом нас никто погреться не пустит. Можно конкретно промёрзнуть. Само место чисто символическое, работ никаких не ведётся и ничего нового не увидим. Предлагаю перенести место встречи ближе к метро, возможно в какой-нибудь фаст-фуд. Можно было бы спокойно посидеть, подписать, обсудить план дальнейших действий.
P.S. Не думаю что приедут все 100 чел., хотя было бы не плохо :-)
Alina25
22.01.2013 13:02:47
Можно возле метро Дорогожичи в Челентано или в Банка (тоже заведение возле челентано) так возле метро Дорогожичи больше ничего нет приличного
Povezlo
22.01.2013 13:54:40
Я бы на вашем месте столик в Челинтано заказал.
Там обычно аншлаг )
(0-44) 4539214
Единственное нормально заведение возле метро.