RNatali
25.03.2014 15:20:00
Здравствуйте xilart я Вам написала свой адрес, что-то Вы так ничего и не сбросили
xilart
26.03.2014 13:29:09
В ресторане возле дома (Райский Дворик) стол забронирован на имя Сергей. 30 марта, 18:00.
Кто планирует быть, помимо отписавшихся в группе?
Рукавичка
27.03.2014 16:03:45
Добрый вечер, меня зовут Валерия, я приобрела права на кв. 53 в нашем доме и сейчас, как и остальные, пытаюсь продвинуться дальше. После очередного звонка в Киевгорстрой и получ. инф-и об очередном переносе даты возможного присвоения почтадреса на 10.04.2014, услышала также, что никаких гарантий по поводу этой даты тоже нет. Предлагаю обратиться коллективным письмом инициативной группы на руководство Киевгорстроя с целью получения ключей на квартиры на основании подписанных актов приема-передачи иммущественных прав и промежуточных ("строительных")актов приема-передачи на обьекты. Мы сможем начать делать ремонты и решать свои вопросы, а они рисков не несут, поскольку фактически в этом случае мы все оплатили, квартиры приняли. Ввиду отсутствия с их стороны реальных гарантий даты решения вопроса и неоднократного перенесения такой даты, а также ситуации в стране. Мы не можем даже свободно приглашать строителей для обмеров, складировать материалы в давным-давно готовых и оплаченных квартирах. Мне сказал источник из Киевгорстроя, что 2 года назад у них была такая ситуация, и вопрос решился позитивно. В любом случае, предлагаю придать огласку этой ситуации и официально заявить о наших проблемах, а также необходимости немедленного на них реагирования и всяческого способствования со стороны застройщика. Могу подготовить соответствующий документ и принести на запланированную встречу 30.03.2014 для колллективного подписания. Моб. тел.: 097-953-25-97 них проблем хватает и
sander
27.03.2014 17:40:48
согласен с предложением Рукавички считаю что надо как то обозначить общественное мнение для КГС и в случае необходимости поднять вопрос и по КМДА или где там проблемы с адресом думаю не у одних нас такие проблемы
RNatali
28.03.2014 07:55:11
Я так же согласна с рукавичкой, я думаю как раз повод на собрании все это обсудить
Рукавичка
28.03.2014 08:51:33
Доброго дня, розмiщую проект запропонованого до пiдписання на зустрiчi звернення iнвесторiв:
Вiце-Президенту ПАТ «ХК»Київмiськбуд»
Бондареву А. В.
iнвесторiв квартир
у житловому будинку по вул. Ушинського, 14-а в Солом’янському районi м. Києва
згiдно наведеного пiд текстом заяви списку
Заява
iнiцiативної групи iнвесторiв
Мiж нами та ПАТ «ХК»Київмiськбуд» було укладено Договори купiвлi-продажу майнових прав, згiдно яких кожен з нас придбав майновi права на вiдповiднi квартири у житловому будинку по вул. Ушинського 14-а в Солом’янському районi м. Києва.
Станом на 30 березня 2014 року ми повнiстю виконали зобов’язання з оплати придбаних прав перед ПАТ «ХК»Київмiськбуд», на пiдтвердження чого отримали вiдповiднi довiдки, та ПАТ «ХК»Київмiськбуд» пiдписав з кожним iз нас Акт прийому-передачi майнових прав на квартиру.
Також кожен iз нас пiдписав акт огляду проiнвестованої квартири на мiсцi та прийняв її за якiстю.
Проте на даний час нам не переданi ключi на квартири, а орiєнтовнi строки їх передачi вже неодноразово переносилися ПАТ «ХК»Київмiськбуд», що унеможливлює проведення нами будь-яких пiдготовчих робiт по переселенню до квартир.
Зi слiв працiвникiв ПАТ «ХК»Київмiськбуд», проблема полягає у вiдсутностi присвоєної поштової адреси на об’єкт будiвництва, що є компетенцiєю органу мiсцевого самоврядування.
Ми розумiємо, що ПАТ «ХК»Київмiськбуд» при будiвництвi житла взаємодiє з органами державної влади та самоврядування i робить все для виконання зобов’язань перед iнвесторами зi свого боку.
Проте у кожного iз нас iснують свої проблеми, вирiшенню яких заважає затримка у передачi нам проiнвестованих квартир та ключiв i документiв на них (при фактичнiй вiдсутностi визначених строкiв такої передачi), що ускладнюється також полiтичними умовами, в яких опинилась наша держава, i потребує знаходження прийнятного для обох сторiн компромiсного вирiшення ситуацiї.
У зв’язку iз викладеним вище,
просимо:
1. Врахувати повну оплату кожним iз нас майнових прав на вiдповiднi квартири у житловому будинку по вул. Ушинського, 14-а в Солом’янському районi м. Києва, та прийняття нами у власнiсть майнових прав на такi квартири, а також пiдписання з кожним актiв огляду квартири за якiстю.
2. З метою забезпечення подальшої реалiзацiї наших прав як власникiв майнових прав на квартири у житловому будинку по вул. Ушинського, 14-а в Солом’янському районi м. Києва:
- передати нам за актами ключi на квартири не чекаючи присвоєння будинку, в якому вони знаходяться, поштової адреси;
- пiдписати з нами акти прийому-передачi квартир iз зазначенням iнформацiї про їх будiвельну адресу та поштову адресу, щодо якої у ПАТ «ХК»Київмiськбуд» iснує iнформацiя про її присвоєння, iз зазначенням зобов’язань сторiн у чiткi строки внести уточнену iнформацiю щодо поштової адреси, у разi виникнення необхiдностi.
3. Проконтролювати ситуацiю iз затримкою передачi нам квартир у житловому будинку по вул. Ушинського, 14-а в Солом’янському районi м. Києва, та забезпечити докладення ПАТ «ХК»Київмiськбуд» максимальних зусиль для якнайшвидшого оформлення усiх необхiдних документiв щодо них.
«30» березня 2014 року
Iнвестори квартир у житловому будинку по вул. Ушинського, 14-а в Солом’янському районi м. Києва:
Квартира №___, iнвестор (ПIБ)__________________________________, адреса для листування:______________________________, конт. тел.:________________________
svd2000
28.03.2014 09:26:36
В разi подальшого затримування вирiшення питання, залишаємо за собою право звернення в органи прокуратури щодо притягнення до вiдповiдальностi осiб дiї яких привели до зриву термiну передачи квартир iнвесторам
wisent
28.03.2014 09:28:25
Они прям испугаются - не смешите.
А наличие или отсутствие этой фразы никак не лишает нас прав.
svd2000
28.03.2014 09:36:11
не скажите... Места у них теплые и занять их хотят многие
Рукавичка
28.03.2014 14:41:30
запропонували в тел. режимi додати в пропозицiї по п.2:
- посприяти у вселеннi нами в квартири на пiдставi довiдок про повну оплату квартир та актiв прийому-передачi квартир.