bubuzja
24.04.2014 14:44:03
Кто-то знает, почему во 2м доме подписано меньше всего договоров? С чем это может быть связано?
Светлана44
24.04.2014 14:50:32
Странно, что 2-й дом меньше всего подписал. Логичнее было бы, если бы в 3-м меньше договоров. Ведь он еще не достроен. А есть какие-либо предположения? Может там меньше квартир продано?
Goodmanbeast
24.04.2014 14:50:33
а мене цiкавить чому так впали темпи будiвництва 3 будинку...?((
norman_ua
24.04.2014 15:00:11
Светлана44: Странно, что 2-й дом меньше всего подписал. Логичнее было бы, если бы в 3-м меньше...
Я думаю, що в 2-му найменше iнвесторiв пiдписали документи, бо в цьому будинку, на жаль, швидше за все найбiльша кiлькiсть перекупщикiв через акцiю "Краща пропозицiя осенi", що проводилася восени i в рамках якої пропонувалися дуже вигiднi цiни лише в цьому будинку.
З приводу 3-го будинку - я навпаки вважаю, що iнвестори цього будинку мають бути найактивнiшi, бо вони найбiльше зацiкавленнi в швидких темпах будiвнитца, оскiльки в цьому будинку навiть коробка ще не вигнана, що збiльшує ризики... А швидких темпiв не буде, якщо не буде мети передати iнвесторам квартири восени 2014-го.
Goodmanbeast
24.04.2014 15:01:23
i дiйсно я сьогоднi проїзджаючи повз комплекс замiтив що робiтникiв стало менше... з чим це повязано?
Goodmanbeast
24.04.2014 15:05:30
ну я пiдписав договiр ще у березнi...i був, i буду готовий до додаткових витрат, бо пiдтримую колективне бажання получити документи на право власностi як найшвидше!)
Светлана44
24.04.2014 15:09:04
norman_ua:
Я думаю, що в 2-му найменше iнвесторiв пiдписали документи, бо в цьому будинку,...
Наверное, Вы правы. Но, ведь и перекупщики должны хотеть побыстрее получить документы на право собственности. Хотя, кто их поймет, этих перекупщиков)) У меня второй день на сайте вообще не открывается раздел Ход строительства. У кого такие же проблемы?
zolotce777
24.04.2014 15:18:21
Наверное у всех
Makovsky
24.04.2014 15:29:40
norman_ua:
Я думаю, що в 2-му найменше iнвесторiв пiдписали документи, бо в цьому будинку,...
Я, инвестор трешки 2 дома. насколько я помню то под лучшее предложение осени попадало небольшое количество квартир. Я тоже покупал осенью. К сожалению в первом доме на нужных мне этажах уже ничего не было. В 3 принципиально не хотел. да и предложение 50/50 с послеоплатой действует по всем без исключения домам. Поэтому Врядли это связано с какими то акциями застройщика
Когда ездили смотреть квартиру то на просмотре было еще 4 или 5 пар. Все с моего дома 2. При общении было видно что квартиры люди купили именно для себя. А вот когда отдавал сертификат-женщина призналась мы берем 2 единички в 3 доме для пере продажи.
norman_ua
24.04.2014 17:42:01
Пiд акцiю в 2-му будинку пiдпали всi 1-но кiмнатнi квартири ("ходовий товар?") та велика кiлькiсть 2-во кiмнатних квартир. Рiзниця у вартостi з 1-но кiмнатними iнших будинкiв була 2500 грн за метр i вище.
З огляду на теперiшнi цiни вiд забудовника в доларовому еквiвалентi перекупщики не сильно виграють у вартостi, тому, мабуть, i думають почекати з "комунальними". Бiльше того, наскiльки я знаю, перекупщикам не потрiбнi документи про право власнотi, бо їм через податкову сторону питання вигiднiше "переуступати" права на квартиру (продавати її до отримання документiв про право власностi). Проте, я теж перекупщикiв не розумiю - економлять кiлька штук гривень i ризикують десятками тисяч доларiв iнвестицiї.
Отже - перекупщики в нашому комплексi, якi не пiдписують документи на раннi ремонти, - абсолютне зло ;)