ЖК "Зеленый остров-2", Шевченковский р-н, ул. Сикорского, 4-6 (Ковальская)

SVD48

SVD48

07.05.2014 14:06:01

ПОЗДРАВЛЯЮ!!!! КЛАССССС

Зворотнiй вiдлiк до введення будинкiв в експлуатацiю розпочато. Залишилось 150 днiв!

Шановнi iнвестори!

Повiдомляємо про те, що введення в експлуатацiю ЖК «Зелений острiв-2» вiдбудеться вже у вереснi.

Керiвництво ПБГ «Ковальська» вiд щирого серця вiтає усiх власникiв квартир i висловлює свою вдячнiсть тим, хто проявив зацiкавленiсть та знайшов час для пiдписання договорiв про надання послуг з утримання будинкiв, пiдтвердивши свої намiри заселитися в 2014 роцi!

взято тут http://zeleniyostriv.ua/news/vvedennya_v_ekspluatatsiu

Решение мне определенно нравиться:
Повiдомляємо про наступне прийняте нами рiшення.

Одразу пiсля введення будинку в експлуатацiю перед початком ремонтiв, значна увага буде придiлена тим, хто пiдписав необхiдний пакет документiв для заселення в 2014 роцi. А саме: першочерговий запуск опалення, усунення можливих зауважень та подання документiв на отримання права власностi.

Всi iншi iнвестори зможуть приступити до оздоблення своїх квартир не ранiше заключення договору купiвлi-продажу нерухомостi та вiдвiдування ЖЕКу для оформлення необхiдних документiв.

Вважаємо таке рiшення чесним по вiдношенню до всiх iнвесторiв ЖК «Зелений острiв-2».

«Ковальська» прискорила введення будинку в експлуатацiю та надає можливiсть усiм iнвесторам заселитися в 2014 роцi, пiдписавши необхiдний пакет документiв до 31 травня 2014 року.

НУ ЧТО МОГУ СКАЗАТЬ, Я В ШОКЕ ОТ ЗАЯВЛЕНИЯ ОТНОСИТЕЛЬНО ВЗИРАЯ НА ОБЩИЕ НОВОСТИ В СТРАНЕ.
СПАСИБО КОВАЛЬСКАЯ, МЫ ТЕБЯ ЛЮБИМ! ЛИЧНО БЛАГОДАРЮ РУКОВОДСТВО.

Цитувати

bubuzja

bubuzja

07.05.2014 14:15:44

Я опять не верю своим глазам. Держим кулачки и отсчитываем дни! Всех единомышленников искренне поздравляю!

Цитувати

norman_ua

norman_ua

07.05.2014 14:29:37

УРА! Я так розумiю тепер наш лист вже не актуальний? Хоч познайомилися тi, хто його пiдписав :)

P.S. Ковальська однозначно отримає свої "дивiденди" вiд досрочної здачi (в тому числi вiд пiдвищення довiри) i точно заслужено.

Цитувати

Андрей-Киевлянин

Андрей-Киевлянин

07.05.2014 14:31:33

Я еще не познакомился) думал сегодня подписать)

Цитувати

Makovsky

Makovsky

07.05.2014 14:41:41

Ура! Всех поздравляю! В любом случае спасибо инициативной группе!
Опередили меня немного с размещением новости )))

Цитувати

FursovaT

FursovaT

07.05.2014 14:53:01

Ура, ПОБЕДА!!!!!
Все активные соседи, я вас поздравляю, Новый Год будем встречать уже на острове!!!

Цитувати

FursovaT

FursovaT

07.05.2014 14:58:03

Makovsky: Вы считаете что такая планировка будет удобной? я лично нет

Я считаю, что данная планировка удачна для одного человека или совсем молодой пары (не планирующей детей), любителей шумных домашних пати.
Для семьи с детьми лучше ничего не менять.
Видела данную перепланировку в реале в ЖК "Юбилейный", я оставляю все как есть, но вдруг кому то приглянется, пишите мне в личку и я дам контакт человека, кто замутил такую перепланировку с ним пообщаетесь.

Цитувати

Makovsky

Makovsky

07.05.2014 15:21:46

А зачем одному человеку столько отдельных комнат? Я бы (если бы был холостяком) сделал одно большое помещение для пати и спальню...

Цитувати

FursovaT

FursovaT

07.05.2014 15:34:20

Вариант для девушки - это большая спальня с большой рядом гардеробной.
Вариант для парня - спальня и кабинет для работы или красная комната (читатели 50 оттенков меня поймут).

Цитувати

Сосед_99

Сосед_99

07.05.2014 19:30:31

alex2: тоже интересуют проверенные дизайнеры и идеи по перепланировке 1к 44.66

alex2, а Вы с какого этажа будете? Просто я тоже с 1к. - 44,66 :)
Вы оставляете студию или застраиваете?

Цитувати
<< 247 248 249 250 251 ... 278
Архів