Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

Guest

Guest

21.07.2009 12:29:14

Дарья навевает на всех только положительное настроение путем публикации своих оптимистических сообщений на форуме.

Цитувати

EgorZ

EgorZ

21.07.2009 12:30:13

Привіт!!!!!!!
Вчора підписав кредитний договір і тепер буду разом з Вами всіма вболівати за якнайшвидший перехід до стадії "ремонт власної квартири".

Я придбав права на квартиру №43 в секції С**. Радий буду познайомитися з майбутніми сусідами!!!

Ігор, Софійка і манюня Тануся

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

21.07.2009 13:06:48

Guest: Я решился взять кредит. Тоже страшно. А что делать? Кваритипа очень нужна!

А що страшного?
Якщо ви до цього знімали житло, то гроші будете віддавати не власнику квартири а з гордістю будете платити за своє в банк. Ну, буде переплата, то намагайтеся погасити як найшвидже. А якщо розмір кредиту не великий по відношенню до рівнів доходу - то живіть в своє задоволення, а кредит - вважайте що це частина квартплати.

Цитувати

Guest

Guest

21.07.2009 13:55:10

Шановний, IgoroKG!
Якщо б я платив за квартиру, то міг диктувати умови. Не сподобалось би щось, зібрав речі і переїхав! Це перше! Друге - сума за аренду порівняно низька, ніж сума яку треба віддавати в банк. Так, дійсно, я плачу за свое, але не забувайте одну важливу річ, що поки я не виконаю всі зобов’язання мені Банк неповерне це "свое"!

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

21.07.2009 14:31:44

EgorZ: Привіт!!!!!!!
Вчора підписав кредитний договір і тепер буду разом з Вами всіма...

Мої вітання.
Будемо сосідами, я таж у С тільки в другій. Але, так розумію - в одному підїзді.
!

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

21.07.2009 14:36:17

Guest: Шановний, IgoroKG!
Якщо б я платив за квартиру, то міг диктувати умови. Не сподобалось...

Нуу, не налаштовуйте себе так категорично.
Через рік в Україні знову всі банки почнуть кредитувати, а хатинка у вас після здачі будинку автоматично стає вторинним ринком житла, переоформите під 10%річних 3 17%. А що стосується майна банку - то потерпіть трішки - не переносте стіни, а ремонт і все інше ніхто вам робить не заважає.

Цитувати

Nikolya

Nikolya

21.07.2009 14:40:06

EgorZ: Привіт!!!!!!!
Вчора підписав кредитний договір і тепер буду разом з Вами всіма...

прийміть мої вітання! у нас з дружиною також квартира у секції С** така ж як і у Вас під номером № 1, під`їзд № 1!
Коля, Іра. ;)

Цитувати

Annette

Annette

21.07.2009 15:10:56

Вітаю всіх майбутніх сусідів!:)
Я теж взяла кредит під 17% (квартира на 9-му поверсі, секція С), звісно, виявилося ще багато "сюрпризів", таких як страхування та інщі витрати. Але все ж таки не дочекаюсь поки зможу облаштовувати СВОЮ квартиру в новому будинку, думаю кредит все ж таки краще ніж просто так викидати грощі за чужу квартиру.
Наразі будинок продовжують фарбувати, відбуваються роботи на даху. Буду рада познайомитися з сусідами:)

Цитувати

EgorZ

EgorZ

21.07.2009 19:05:20

Annette: Вітаю всіх майбутніх сусідів!:)
Я теж взяла кредит під 17% (квартира на 9-му...

І знову ПРИВІТ!!!!!!!!!!!!
Дякую всім за вітання... Дуже приємно, що зібралися такі привітні та приємні люди.
Я з дуржиною давно мріяв про власне житло.
Адже платити за своє житло набагато приємніше. ніж за зйомну квартиру.
СВОЄ - це СУПЕР!!!!!!!
Всіх вітаю також.
Ми живемо на Оболоні і нам зовсім не далеко до Вишгорода, тому можливість проїхатися, є завжди.
Пропоную вибиратися на місце і разом "контролювати процес". І іншиі зможуть отримувати інформацію завдяки форуму... :-)
Доречі на день відкритих дверей я сфотографував планчик квартири 45,23...

Цитувати

EgorZ

EgorZ

21.07.2009 19:08:24

І знову ПРИВІТ!!!!!!!!!!!!
Дякую всім за вітання... Дуже приємно, що зібралися такі привітні та приємні люди.
Я з дуржиною давно мріяв про власне житло.
Адже платити за своє житло набагато приємніше. ніж за зйомну квартиру.
СВОЄ - це СУПЕР!!!!!!!
Всіх вітаю також.
Ми живемо на Оболоні і нам зовсім не далеко до Вишгорода, тому можливість проїхатися, є завжди.
Пропоную вибиратися на місце і разом "контролювати процес". І іншиі зможуть отримувати інформацію завдяки форуму... :-)
Доречі на день відкритих дверей я сфотографував планчик квартири 45,23...

Цитувати
<< 13 14 15 16 17 ... 715
Архів