IgoroKG
13.06.2008 11:15:25
Пропоную нову тему для обговорення. В центрi Вишгорода йде будiництво 2-х будинкiв комплексу пiд назвою Ольжин Град. Планую стати iнвестором. Замоник Днiпрожилбуд. В iнетi особливо iнформацiї не має. Можливо в когось є iнформацiя, чи вже хтось став iнвестором - подiлiться враженнями та iнформацiєю.
IgoroKG
15.06.2008 14:46:39
Шановні інвестори (хто інвестував в дане будівництво)до вас таке запитання: хто небуть отримував договір поруки згідно публічного договору проспекту емісій і чи взагалі є в цьому необхідність.
IgoroKG
28.11.2008 15:15:32
Так. інвестували. Тепер кожні вихідні їдемо і дивимося, будують чи ні. на минулих вихідних наче будували. Не найкращі часи для новобудов.
katya_katya_
11.12.2008 15:46:45
добрый день!! если не секрет, вы знакомились с документами на строитьльство?? как там обстоят дела?? поделитьсь информацией, пжл.
IgoroKG
12.12.2008 09:32:59
Документи представляли, на прохання дали копію дозволу на забудівлю (точно не памятаю як назв. треба подивитись). Нюанс як я зрозумів в слідуючому - в разі не виконання забудовником обовязків (ну, типа банкрот) обовязки по боргам бере на себе компанія Славутич2000 яка по рішенню суду так як є правонаступником має повернути власникам номінальну вартість облігації а не ринкову на момент продажу, а це приблизно половина або менше, я так розумію, в кожного своє. Енерголізинг та Дніпрожилбуд в даному випадку не несуть перед вами ніякої відповідальності. Тому необхідно підписання тристороннього договору іменно з Славутичем2000 якщо необхідні вам якісь гарантії. Про це говориться і у відкритому проспекті від Дніпрожилбуду.
Висновок:
В разі ХХХ при правильному оформлені всіх документів при такій схемі продаж ви можете розраховувати тільки на повернення номінальної вартості облігації. От і міркуйте.
IgoroKG
12.12.2008 09:36:13
katya_katya_: добрый день!! если не секрет, вы знакомились с документами на строитьльство?? как...
katya_katya_
17.12.2008 10:08:21
ого, это очень много информации, Вы меня ошарашили), нужно теперь все переварить
IgoroKG
17.12.2008 14:08:32
Маю сказати що в енерголізінга досить грамотно і просто складений договір. Ознайомившись з договрами інших забудовників стає зрозуміло як люди підписують договора їх не читаючи (це просто неможливо самому прочиати і щось там зрозуміти).
IgoroKG
30.12.2008 08:04:40
Шановні майбутні сосіди! Якщо в кого є якась інформація що до будівництва - давайте ділитися. Часи зараз не легкі. Тому необхідний особливий котроль за забудовниками.
IgoroKG
15.01.2009 19:37:47
Мої вітання!!! Шановні сосіди, тепер нас двоє в цьому комплексі! Дуже хотілося щоб і інші відгукнулись.
А на рахунок будівництва - буду намагатися в суботу заїхати в Вишгород подивитися, як там, чи взагалі щось там будують.
Доречі, в попередньому повідомленні я давав адресу на інший форум (нажаль модератор видалив - неззяя!), там як я розую хтось з місцевих (живе напроти будівництва) пише про те що останнім часом дуже впали темпи будівництва. З ененрголізингу написали спростування, говорят що все за графіком. Хотілося знати що вам пообіціли в енерголізингу?