Вышгород, пр. Шевченко, 2-Г, 2-Д, ЖК "Ольжин Град"

Favorite

Favorite

29.10.2010 11:21:03

Дааааааа, с лифтами у нас жесть!

Цитувати

Saturday

Saturday

29.10.2010 11:29:31

и еще момент. Из-за каких то проблем со связью удаленно перезапустить лифт диспетчер не могла. Так же не отвечал вызов ни в лифтах, ни в подъезде. А если бы в это время кто-то застрял в лифте... мобильный в шахте не ловит, связи с жеком нет. Сиди как в танке, и жди, пока о тебе вспомнят.

Цитувати

SiGrey

SiGrey

29.10.2010 11:38:31

IgoroKG: I кому воно потрiбно? Придурки. Тупий пiар перед виборами. Через мiсяць закриють...

Салют сусiди!

Шо ви тут знову кiпiшуєте? :)

Запустили - нехай їздить!
Як писали на одному з форумiв, це один з невеликих етапiв великого проекту (примiськi електрички київської областi).
Зробили нормальну зупинку - добре.
Зробили платформу - чудово.
Зробили тротуар, заасфальтували дорогу, стоянку - респект.
Зроблять свiтлофор чи мостик через трасу - скажемо спасибi.
Я вважаю, що i до дороги Набережної руки дiйдуть (можливо навiть ранiше наступних виборiв) :)
Нiхто ж з вас на дизель грошей не здавав? Нi! Нащо тодi "гнобитИ" те, що зробили. Так, є можливо iншi бiльш вагомi проблеми, в якi потрiбно було вкласти (спочатку написав вкРасти - помилка за Фрейдом) грошi. Але на даний момент - менi подобається, що вони "начудили". Навряд чи я буду користуватись електричкою (з таким розкладом), але менi приємно, що в мiстi щось робиться. I якщо б Київтранс чи Вишгородтранс хотiли запустити автопотiк на Петрiвку - вони б це вже давно зробили. Так, що Дизель - це нормальна алтернатива.
Чутки, а може й правда. Кажуть, що пiсля остаточної реконструкцiї жд гiлки, встановлення зупинки на Мiнiстерцi - повиннi замiнити 6-ти вагонне дизель чудо на 620М чи РА2, що є найбiльш прийнятним та оптимальним рiшенням на цiй лiнiї. Та змiнять розклад руху (iнтервал в 30 хв).

Saturday,
если притулить моб. к щелке в дверях - то палочка связи появляется (як в слоганi "МТС - десь поруч") :-)

Цитувати

Favorite

Favorite

29.10.2010 11:50:13

SiGrey, полностью Вас поддерживаю! И вообще, восхощаюсь Вашей активностью (сайт, разъяснения, помощь, поддержка и т. д.) От меня лично - огромное спасибо!
Наших людей не понять: когда делают что-то - плохо, и когда ничего не делают тоже - плохо!

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

29.10.2010 12:09:02

SiGrey:
Салют сусiди!

Шо ви тут знову кiпiшуєте? :)

Запустили - нехай...

Сидят на берегу мужики и ловят рыбу. Тут потходит к ним ежик и спрашивает:
- Мужики! У вас клей есть?
- Нет!!!
Через пол-часа:
-Мужики!!!
-Чего нада ежик?!
-А я Вам клей принес!

Тiльки нам паровоз пiдiгнали.
А чи вистачає дитячих садочкiв? А чи не переповненi школи, а чи добре працює комплекс ЖКХ? I лiфти у нас добре працюють. Але - ж тут немає масштабностi, немає на чому по-пiаритись.
Вибачте панове, але дiстала влада яка свою постiйну роботу i обов`язки не виконує, а якщо щось i зробили - то ось вам, з барського плеча, берiть а то не получите.
Це їх обов`язок забезпечити нормальне сполучення. I в нормальних країнах це робиться пiсля виборiв.

Цитувати

Ярина

Ярина

29.10.2010 12:12:37

IgoroKG -- 100%

Цитувати

SiGrey

SiGrey

29.10.2010 12:23:04

Favorite,
не преувеличивайте :-)
У меня тоже бывает "пофигизм" :) На самом деле, это не стоило больших усилий, и если у меня есть время то я "в деле". Если - нет - ко мне и не дозвониться )))

IgoroKG,
Не треба локалiзувати все на Вишгородi. Ви ж не один рiк в Українi живете
Хочете, щось змiнити - робiть!

Взяти хоча б нашу iдею створення ОСББ: Ленiн починав з "Iскри", ми з "домашнiх сайтiв" =)))

Цитувати

provorny

provorny

29.10.2010 12:30:17

Barbossa: Provorny, как там у вас с МТМ интернетом?

Нам через 4 рабочих дня после подписания...

Barbossa, приветствую! вчера нам все подключили. они опередили меня с "серьезным разговором" и сами позвонили, предложив ждать мастера к 10 утра :-))

Цитувати

IgoroKG

IgoroKG

29.10.2010 12:44:16

SiGrey: Favorite,
не преувеличивайте :-)
У меня тоже бывает "пофигизм" :) На самом...

Можливо так. Почати щось робити давно пора.
Отже вернемось до ОСББ. Зупинка на тому чи друкувати оголошення чи потрiбно ще роздрукувати матерiал для ознайомлення?

Цитувати

Tokyo

Tokyo

29.10.2010 13:00:52

опять выключили отопление.. звонил в ЖЕК - сказали - у нас сёдня короткий день..

Цитувати
<< 453 454 455 456 457 ... 715
Архів