Ирпень, ул. Чехова, 4, 6 (Гарант Житло)

Pepeka

Pepeka

22.02.2012 09:59:09

Вдруг кто другие ветки не читает, и не в курсе:

1. подписание основных договоров снова перенесли - в этот раз на март-апрель 2012 г;

2. Оксана, которую г-н Пикулик представлял, как представителя ГЖ по связям с общественностью (с нами), больше не работает в ГЖ. Никому она свои дела не передавала. Заявления снова принимает и передает секретарь.

А "золотую рыбку" надо обязательно найти! :) - думаю, у нее все хорошо.

И еще инфо - часть из нас активно обсуждает актуальные вопросы по Чехова - метраж, проблемы воды и дымоходов, оформление документов - в другой теме - http://realt.ua/Forum/0.php?IDF=6&IDT=4592&cpg=9999#end_page

Цитувати

sanya

sanya

23.02.2012 15:35:58

VATSON, дружище, ты где?

Скучно как-то без тебя и Гарант-Житло ведёт себя плохо.
Снова пытаются нас надуть с документами.
Есть идея, нужно встретится и обсудить.

Цитувати

sanya

sanya

24.02.2012 12:49:36

Все покупали квартиры с коэфициентом балконов 0,3. Имея эту информацию, мы можем не доплачивать за балконы ("лоджии"???):

http://teplydim.com.ua/uk/news/view/174/novi_koefitsiyenty_dlya_rozrahunku_plosch_lodjiyi_balkoniv_verand_i_teras

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?kvartiryi_lodzhii_i_balkonyi_oblagat_nalogom_ne_budut&objectId=186361&lang=ru

Цитувати

alexeev

alexeev

27.02.2012 13:24:25

Шановнi сусiди! Допомагайте))))) Будинки Чехова 4, 6
По словам Зої Володимирiвни в них є рiшення мiської ради, яка затвердила в кiнцi 2011р коефiцiєнти стосовно наших лоджiй, балконiв. Через це при вимiрi площi коефiцiєнт брався "1". 9,02,2012 верховна рада вiдмiнила дiю цих коефiцiєнтiв i повернула їх на рiвень 0,3.
За якими коефiцiєнтами нам повиннi рахувати площу квартири?
Гарант житло настоює на 1(((((
Сусiди з чехова 6, як iдуть справи з оформленням документiв, яка їх кiнцева вартiсть?

Цитувати

sanya

sanya

27.02.2012 14:44:35

Предлагаю написать коллективное письмо Президенту Украины Януковичу по поводу нашей проблемы с балконами и остальные проблемы указать, он направит людей в ирпенский горсовет и те разберутся почему местная власть изменила коэфициент вместо 0,3 сделала 1. Ответ мы получим в течении 30 дней. Быстрее чем ГЖ даст нам документы.Другого выхода из сложившейся ситуации я не вижу.

Цитувати

sanya

sanya

27.02.2012 15:17:26

По адресу 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 5. Апарат Верховної Ради України (комiтет з питань правосуддя), тел.:(044)255-20-97.

Цитувати

Pepeka

Pepeka

27.02.2012 17:38:46

alexeev,
ссылку на источник, а еще лучше на законодательный акт можете разместить?

sanya, я, конечно, за то, чтобы не платить лишнего, но в тех ссылках, что вы давали выше я не нашла ничего, что касалось бы нас. В первой - инфа без даты о поправках в ЖК, который, видимо, еще не принят, вторая вообще о непринятом законе.
Насколько я знаю, новый Жилищный кодекс не был принят по состоянию на 11 февраля. Поэтому надо разобраться, какими нормативными актами на сегодняшний день регулируются коэффициенты балконов и лоджий. НО это пол-беды. То, чего я до сих пор не нашла - это какими законодательными актами определяется, чем является сам обьект - балконом или лоджией.
Точнее я знакома только с "Iнструкцiєй про порядок проведення тех.iнвентарiзацiй об`єктiв нерухомого майна" - вот она - http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0582-01/page2. Там же кстакти подробно расписано, как подсчитать площадь квартиры, если кому интересно.

Так вот - те изменения, которые "сделал" Президент", они касаются будущего Жилищного кодекса или существующей законодательной базы?

Да, и еще одно - инструкция - это не законодательство, это подзаконный акт, который должен быть привязан к законодательному акту, но я такого не знаю. Поэтому получается, что инструкции какбы можно и не следовать. Это я к тому, что не знаю, как тут без спеца-юриста разобраться.

Цитувати

alexeev

alexeev

28.02.2012 06:34:50

Почну з самого початку внесення змiн до статтi 6 житлового кодексу:
верховна рада прийняла 6 жовтня 2011 року закон №3825-VI "Про внесення змiн до статтi 6 Житлового кодексу Української РСР щодо визначення житлової та загальної площ об`єкта житлової нерухомостi".
цей закон дозволяв надiлити правом встановлювати коефiцiєнти центральний орган виконавчої влади з питань житлової полiтики...
25 жовтня 2011 Янукович ветував даний закон i внiс в його свої поправки
17 листопада Верховна Рада України прийняла закон «Про внесення змiн до статтi 6 Житлового кодексу Української РСР щодо визначення житлової та загальної площi об`єкту житлової нерухомостi», врахувавши всi пропозицiї Президента України. а саме:
Площа лоджiй, балконiв, веранд i терас пiдраховується з урахуванням таких коефiцiєнтiв: для балконiв i терас - 0,3; для лоджiй - 0,5; засклених балконiв - 0,8; веранд, засклених лоджiй i холодних комор - 1,0.
I, на скiльки я розумiю, iрпiнська рада в цей час затверджує нашу квадратуру((((((

Але знову Янукович застосував право вето до закону "Про внесення змiн до статтi 6 Житлового кодексу Української РСР (щодо визначення житлової та загальної площ об`єкту житлової нерухомостi)" №3692-VI, який парламент прийняв 17 листопада в новiй редакцiї з пропозицiями глави держави. Точну дату не знайшов. бачу тiльки 1 грудня.
i на кiнець всiх суматох:
Верховна Рада України прийняла пропозицiю Президента i вiдхилила закон про внесення змiн до Житлового кодексу щодо визначення житлової та загальної площ i порядку оподаткування нерухомостi.

За це рiшення проголосували 233 нардепа, повiдомляють кореспонденти УКРIНФОРМу.
Вибачаюсь за помилки, не маю часу перечитувати(((
Прохання до iнвесторiв, сусiдiв, якi мають юридичну освiту або друзiв юристiв розiбратись з цим питанням. з моєї точки зору нас знову хочуть надути на декiлька тис у. е. Як iрпiнська рада могла затвердити балкони з коефiцiєнтом 1, якщо Президент ветував даний закон. Чи iрпiнським можновладцям уже не указ указ Президента?

Цитувати

alexeev

alexeev

28.02.2012 06:47:50

Продовжу iнформацiю тим, що вiдхиливши закон та накладаючи вето, коефiцiєнти вимiру балконiв повертались на рiвень2006 року, тобто 0.3. А це означає що якщо нашi балкони в середньому були прийнятi десь по 3,5 м2, то лише на будинках Чехова4 де знаходяться 64 балкони з прийнятою площею приблизно 224м2 замiсть 67 м2 (точної iнформацiї не маю бо не бачив тех паспортiв, хоча їх ще i немає!!!) ГЖ намагається заробити на нас з Вами лишнiх 100000 у. е. Ось такi мої економiчнi пiдрахунки!

Цитувати

alexeev

alexeev

28.02.2012 07:06:26

Так як моя голова не хоче працювати, а думає лише про те, що ГЖ хоче збити з мене лишнiх 1950 у. о., то на заперечення стосовно того що парламент прийняв 17 листопада Закон про поганi коефiцiєнти, додам те, що Закон вважається прийнятим, коли його пiдписав Президент України, i вiн був опублiкований в одному iз офiцiйних видань, а так як президент 2 раза накладав вето на данi закони i пiдписав лише той, що скасовує всю цю нiсенiтницю, то
Виходячи з цього можна говорити про те, що Iрпiнська мiська рада, затверджуючи площi наших квартир не мала законних пiдстав рахувати балкони та лоджiї по коефiцiєнту 1.

Цитувати
<< 74 75 76 77 78 ... 84
Архів