Ирпень, ул. Чехова, 4, 6 (Гарант Житло)

VitaliyL

VitaliyL

28.02.2012 08:26:08

Доброго усiм ранку.
Згоден з нижческазаним.
I ще одне додам, менi Гарант Житло нарахувало в плюс 2,5 м2, хоча за моїми пiдрахунками, навiть, якщо рахувати балкони повнiстю, то виходе квадратура попереднього договору.
Будьте уважнi.

Цитувати

alexeev

alexeev

28.02.2012 08:45:52

За моїми обмiрами моя квартира разом з балконом теж виходить на ту площу, що прописана в договорi(((( А хто-небудь був присутнiй коли робили обмiри?. Я з квiтня мiсяця минулого року майже кожен день в квартирi, а спец вимiрювачiв квадратури нiяк не зустрiчав! Дивно, невже вони телепатично обмiри роблять?

Цитувати

Pepeka

Pepeka

28.02.2012 10:25:38

alexeev, выражаю вам огромную человеческую благодарность!!!
Единственное но, ветировав закон, Президент закрепил старую формулировку ст.6 ЖК.
Вот она целиком:
"Стаття 6. Призначення жилих будинкiв i жилих примiщень

Жилi будинки i жилi примiщення призначаються для постiйного
проживання громадян, а також для використання у встановленому
порядку як службових жилих примiщень i гуртожиткiв. Надання
примiщень у жилих будинках для потреб промислового характеру
забороняється." - http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/5464-10/page

Никаких коэфициентов и даже определения, что же является общей и жилой площадью здесь нет. Депутаты тольк охотели, чтобы это было прописано законом.
Вот я и пытаюсь понять, где же на самом деле описаны эти коэффициенты? Ну, кроме инструкции, на которую я давала ссылку.

Да, лишних денег платить вообще не хочется ни за что, особенно, учитывая, каким долгостроем с кучей ошибок оказался наш комплекс.

Цитувати

alexeev

alexeev

28.02.2012 10:48:45

Повезло тому, кто перепродал! А сейчас попробуй продай ее без документов! Никто даже из брокеров не хочет сотрудничать с Зоей В.
Pepeka: как Вы думаете надо поступать в нашем с Вами случае? Как горсовет мог утвердить наши площади?

Цитувати

VitaliyL

VitaliyL

06.03.2012 13:12:47

Доброго усiм дня.
Я вважаю, що було б вiрно завершити цю перепалку i зайнятися дiлом.
У мене питання до Гарант адмiна (питання загальнi, а не стосуються конкретно моєї квартири):
1. Якщо я перемiряв свою квартиру i її площа не є та яку встановив БТИ без мене, то куди менi звернутися, щоб площа була порахована заново?
2. Якщо я вiкна ставив сам, то по якому коефiцiєнту я маю платити за балкони/лоджiї?
3. Як бути зi словами робiтникiв ГЖ, коли я купував квартиру, що у мене балкони i я маю платити за них по коефiцiєнту 0.3, це вийшов обман?
4. На Чехова 4 є двi квартири з балконами/лоджiями без вiкон, по якому коефiцiєнту вони будуть платити?
Дякую за вiдповiдi, надiюся вони допоможуть хорошим людям зекономити свої кошти, якi потiм можна витратити на своїх дiтей, чи на хорошi справи.

Цитувати

Garant-admin

Garant-admin

06.03.2012 14:09:09

Добрий день, VitaliyL!

Ми теж вважаємо, що не зовсiм коректнi останнi коментарiї на форумi, але не все нашi iнвестори порядно себе поводять, а що саме головне, не коректнi коментарiї не вiд iнвесторiв-а вiд конкурентiв…
Хочу на вашi питання вiдповiсти наступне:
1. Ми сьогоднi повиннi отримати технiчнi паспорти на всi будинки по вул. Чехова,4. Звернiться до вiддiлу продажу пiсля вихiдних днiв. Вам зроблять копiю технiчного паспорту. Це документ, який мiстить iнформацiю про iнженера БТI, який здiйснював обмiри. Можно звернутися до БТI, вказавши на недолiки в їх роботi, з метою переробки технiчного паспорту. (якщо є такi неточностi).
2. Якщо ви самостiйно встановили вiкна, ви можете звернутися до нас за вiдшкодуванням вартостi встановлених вiконт. Але ми вiдшкодуємо лише ту суму, яку витратила би наша компанiя оплативши вiкна по цiнi нашого пiдрядника. На коефiцiєнти це не як не впливає. Зрозумiйте, БТI керується не нашими з вами поглядами на справедливiсть, а своими нормативами.
3. Я не думаю, що спiвробiтники, якi продавали вам квартиру мали собi за мету вас обманути. Вони продавали вам квартиру з проекту на будiвництво. Коефiцiєнт 0,3 рахується для балконiв, якi не заскленнi, а також поряд повинен стояти метраж балкона, якщо балкон буде заскланний.
4. Власникам квартир, у яких не стоять вiкна, або не заскленi лоджiї необхiдно їх встановити. В проектi передбачено це зробити. У нас були iнвестори, якi зєднювали кiмнату i лоджiю i писали заяви на самостiйне виконання робiт з засклання лоджiй.
Хочу наголосити, що наша компанiя не прагне взятии iз iнвесторiв додатковий заробiток. Ми намагаємося якомога швидше виконати взятi на себе зобов’язання i передати квартири iнвесторам.

Цитувати

optimistplus

optimistplus

06.03.2012 14:42:42

Уважаемый Гарант-Админ будут ли стеклиться балконы по 10 линии 13Г?

Цитувати

Garant-admin

Garant-admin

06.03.2012 15:01:05

Обязательно!

Цитувати

митяй2

митяй2

06.03.2012 19:02:03

Уважаемый Garant-admin и иже с ним, надоело читать о замерах БТИ балканов которые волшебным образом превратились в лоджии, БТИ проводит замеры готового помещения, а не строит оного, задам вопрос так: Зачем вы стеклили балконы, которые после этой незатейливой операции стали называться лоджиями ( и прошу вас не рассказывать галимые сказки про равнозначную стоимость стеклопакета и образовавшихся дополнительных кв. м. смешно) когда я покупал квартиру в прилагаемой схеме речь шла о балконах с коэффициентом 0,3, а не лоджиях с коэффициентом 1, (хочу заметить что я был в здравом уме и трезвой памяти, о чём свидетельствуют подписанные документы, хотя почему то вы пытаетесь меня в этом переубедить)

Цитувати

Garant-admin

Garant-admin

13.03.2012 18:41:24

Уважаемый митяй2 для уточнения данной ситуации пришлите мне на почту адрес Вашего дома, № квартиры и дату заключения договора.
После получения этих данных уточню все в наших отделах кто за это отвечает и дам Вам ответ по Вашему вопросу.

Цитувати
<< 75 76 77 78 79 ... 84
Архів