Ирпень, ул. Островского, 12

Kari

Kari

05.10.2013 10:17:24

Юля_Ос:
Kari, ми б з радiстю почати ремонт, але як його починати не провiривши справнiсть...

Ми УСI робили ремонти без наявностi опалення. Є промисловi "дуйки", їх цiлком достатньо. А от труби потрiбно перевiряти 100%, оскiльки у багатьох вони можуть бути або забитi маляркою, або мiсцями з дефектами (заливка полiв - ручна). Електрику у ваш будинок, наскiльки я знаю, давно заведено.

Цитувати

Юля_Ос

Юля_Ос

05.10.2013 10:40:20

Kari, а цi "дуйки" де шукати? i хто має проводити цю перевiрку? вони "покажуть" i якесь забиття i дiрку? тобто можна все провiрити без радiаторiв i котлiв?

Цитувати

Kari

Kari

05.10.2013 12:16:17

Юлю, звичайно, що без рiдiаторiв i котлiв (хоча б електричних) нiчого не перевiрете :) Тому я й рекомендувала, щоб нi вiд чого не залежати, купувати радiатори та котел за свiй рахунок (забудовник вiдшкодовував нам вартiсть за своїм кошторисом). Я досi шкодую, що лишила котел "Феролi" :(

Цитувати

Alex_BOSS

Alex_BOSS

06.10.2013 17:36:11

Юля_Ос:
Kari, ми б з радiстю почати ремонт, але як його починати не провiривши справнiсть...

Добрий вечiр, ШАНОВНI СУСIДИ!!!

Повнiстю Вас пiдтримую, що без тепла у квартирi та i взагалi у будинку витрати на ремонт будуть марними, тому що я вже сам переконався на своєму хоча i невеликому досвiдi - другий день пiдключенi "промисловi теплодуйки" i нiчого з того поки що не виходить((( Поки вони працюють, то грiються не кiмнати, а лише електролiчильники...
Стосовно газових котлiв вiд забудовника (ФЕРОЛЛI), то вони дiйсно не економiчнi, як по витратi газу так i електроенергiї, хоча їхня вартiсть нiбито "дешевша" (правда, з чим вони порiвнювали)...

Особисто у моїй старiй квартирi, яку я продав бiльше мiсяця тому, стояв двухконтурний газовий котел вiд фiрми ARISTON (iталiйська фiрма АРIСТОН), яким я користувався майже рiк i залишився ним задоволений, бо вiн був i залишається дуже економiчним в усьому, та й вартiсть його не на багато вiдрiзнялась вiд ФЕРОЛЛI (китайсько-iталiйського)!!!

stylcom.com.ua/kotli/kotli-gazovie/kotli-gazovie-ariston/ariston-clas-24-ff-dvuxkonturniie.html

Цитувати

Kari

Kari

06.10.2013 18:20:48

У меня тоже в другой квартире был "Аристон" и я была довольна его экономиность

А по поводу дуек, то странно, что не помогают: в 60-ти квартирах только так и сушили помещение после ремонта (как я уже писала: газ у всех появился только под зиму, когда уже 60% квартир было заселено)

Цитувати

Alex_BOSS

Alex_BOSS

06.10.2013 18:50:40

natalik:
Уважаемый Александр! Извините, не могла ответить вам раньше. Очень радует ваша...

УВАЖАЕМАЯ НАТАЛЬЯ!!!
Извиняюсь, что сразу не ответил на Ваше ОЧЕНЬ СОДЕРЖАТЕЛЬНОЕ ПИСЬМО - просто я очень был занят нашей с Вами "СТРОЙКОЙ ВЕКА"!!!

Мне ОЧЕНЬ ПРИЯТНО, что Вы всё-таки заметили моё относительно недавнее появление в Вашем "ДРУЖНОМ" и "ОРГАНИЗОВАННОМ" КОЛЛЕКТИВЕ СОВЛАДЕЛЬЦЕВ ИЛИ ТОЧНЕЕ ВЛАДЕЛЬЦЕВ КВАРТИР ДОМА №12-В по улице Островского!!! Хотя я и не такой "старожил" в НАШЕМ ЖИЛОМ КОМПЛЕКСЕ как Вы, но поверьте, я уже за 1 месяц успел со всеми "ХОРОШО ПОЗНАКОМИТЬСЯ": застройщиками, строителями, прорабами... Вот и с Вами надеюсь мы быстро найдём общий язык... русский, хотя можем и на родном для меня украинском языке!!!

Грустно и печально звучит "2-х летие" в ЖК "ОСТРОВСКИЙ" без газа, воды и тепла в долгожданной квартире((

Я ИСКРЕННЕ ВЕРЮ, ЧТО УЖЕ 3-Х ЛЕТИЕ МЫ ТОЧНО БУДЕМ ОТМЕЧАТЬ В СВОИХ ТЁПЛЫХ И УЮТНЫХ КВАРТИРАХ!!!!

Цитувати

Alex_BOSS

Alex_BOSS

06.10.2013 19:26:40

Kari: У меня тоже в другой квартире был "Аристон" и я была довольна его экономиность
А...

Это котёл рекомендованный профами...

Цитувати

Alex_BOSS

Alex_BOSS

06.10.2013 19:32:48

Kari: Юлю, звичайно, що без рiдiаторiв i котлiв (хоча б електричних) нiчого не перевiрете...

Вот такой котёл ФЕРРОЛИ должны установить застройщики((

Цитувати

Kari

Kari

06.10.2013 20:45:39

Alex_BOSS:
Это котёл рекомендованный профами...

Ну, что выбрал прораб или газовики, тем и пользуемся. Сами виноваты, с другой стороны: я сама жалею, что не поменяла котел на "свой". С другой стороны, это повлекло бы другие проблемы: разрешения то получены газовиками на установку и обслуживание именно "феролли"...

P.S.: ребята, кто начал уже ремонт, по опыту: ни в коем случае не закрывайте газовые трубы гипсокартоном или тем более - не переделывайте их. Уж лучше потом закроете мебелью. Иначе не подключат целый дом

Цитувати

В781

В781

07.10.2013 07:29:30

Kari:
Ну, что выбрал прораб или газовики, тем и пользуемся. Сами виноваты, с другой...

Уважаемая Кари!Я с Карла Маркса 2Г(двухподездный). У нас один застройщик, поэтому и комплектация квартир будет таже. У Вас самый большой опыт эксплуатации жилья, и к Вам вопрос: подскажите, что можно оставить и от чего нужно отказываться в новой квартире(окна, двери, радиаторы, котел...), сколько в денежном эквиваленте они возвращают, какие дальнейшие проблеммы возникнут. Спасибо

Цитувати
<< 306 307 308 309 310 ... 327
Архів