Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

Che

Che

22.03.2012 20:50:13

А когда стяжку обещали? а то Сергей сказал, что еще не будут лить. Я договаривался утеплитель под теплый пол ложить...

Цитувати

zireael

zireael

22.03.2012 20:54:39

Оксанка: Доброго вечора!!! 19.03.12 здiйснили проплату котлiв були на будiвництi робота iде!!!...

Оксана спасибо за информацию. Прошу дать телефон Александра помощника прораба.
Что-то Сергей обещал перед стяжкой набрать - и тишина...

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

23.03.2012 14:14:14

Були сьогоднi на будiвництвi
http://www.youtube.com/watch?v=FBIfjDR4Al4&feature=youtu.be
http://youtu.be/FBIfjDR4Al4

Цитувати

Оксанка

Оксанка

24.03.2012 16:29:49

096-29-20-169 Саша (заступник прораба).
Ви дзвонiть з приводу стяжки!! Вони на будiвництвi так до усього халатно вiдносяться, я для того щоб перегородку прибрами мiж кухею i балконом ра 15 ходила, то про що це може говорити!!!

Цитувати

Оксанка

Оксанка

24.03.2012 16:35:26

Прораб то взагалi окрема iсторiя!!! Не виконує своїх функцiональних обов, язкiв взагалi незнаю для чого вiн там!!! В понедiлок 19.03 приїзджали на будiвництво, я йому щось говорю, а йому як до стiнки, його зам серйознiше до всього вiдноситься !!! Тому треба про все домовлятися iз замом!!!I по 100 раз дзвонити нагадувати!!((

Цитувати

Baragoss

Baragoss

25.03.2012 20:37:45

Добрый день.
За ранее извиняюсь за сообщение не к месту.
Хочу вложить деньги в квартиру на этапе строительства на 10-й линии.
Застройщик физ лицо. Сам в этом особо не отбиваю, из того что рассказывает брокер становится немного страшновато.
Кто покупал квартиры у физика, какого типа договора подписывались изначально, кто их подписывал/заверял кроме Вас и застройщика?? Какие документы нужно застройщику иметь перед началом стройки?? Схема что застройщик сначала строит типа жилой дом, а потом его как то переводит в квартирный закона??
Поделитесь опытом вложения денег в стройку.

Всем спасибо!!!

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

26.03.2012 18:06:20

Був на будiвництвi. Спускався в цоколь - стоїть вода 10-15 см. (суворова) На Високiй теж є, але менше. Також вода стоїть у будинку, що будується. I на мiсцi фундаменту четвертого будинку. На Суворова 2 пiдїзд вже монтують труби пiд котел (витяжка). У 1-му пiдїздi ситуацiя з опаленням - трошки гiрша. Як менi пояснили, затягування вiдбувається по винi забудовника, сантехнiки не можуть монтувати шахти котлiв тому, що їх треба розширяти, а забудовник чогось чекає. Сьогоднi був дуже сильний вiтер, сухi сосни, якi знаходяться пiд вiкнами дуже небезпечно хитались, цiкаво хто їх має зрiзати? Можливо хтось знає в якому станi мають здаватися пiдїзди (чим будуть покритi стiни i пiдлога.) В четвер мають зашивати гiпсокартоном шахти витяжок на суворова 2 пiдїзд. Шановнi сусiди будьте трошки активнiшi (особливо Суворова 1 пiдїзд).

Цитувати

Che

Che

27.03.2012 09:22:51

Ничего себе! Водой в цоколе вы меня конечно расстроили... буду сегодня ехать смотреть.. Там таки именно бассейн? Теперь надо думать, как правильную гидроизоляцию делать..

Цитувати

DIMA89

DIMA89

27.03.2012 18:25:14

был в среду по поводу воды в цоколе сантехники сказали мол там гдето будит септик. и из за того что его ещо нету стоит вода.

Цитувати

Priest

Priest

28.03.2012 05:07:59

септик это куда сливается канализация? ведь должна быть городская

Цитувати
<< 129 130 131 132 133 ... 247
Архів