Ирпень, ул. Высокая, 10-а и ул. Суворова, 22-а

Che

Che

28.03.2012 07:13:10

Что то по поводу септика это похоже на лапшу на уши... Как уровень воды связан с канализацией? Другое дело - это уровень грунтовых вод или натекло сверху, например через щель в карнизе... Тогда еще и стены мокрые...

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

28.03.2012 10:31:53

Шановнi мешканцi цоколя. Я сам з Чернiвцiв, у нашої сiм`ї там особняк. Так ось по-сусiдству живе досить багата людина в якої все життя була вода в пiдвалi, незважаючи на величезнi грошi вкладенi в рiзнi варiанти гiдроїзоляцiї нiщо не давало результату до тих пiр поки вiн не зробив дрeнажну систему :-(.

Цитувати

gala-la

gala-la

28.03.2012 11:48:58

Хм, смею предположить, что из-за того, что наши дома стоят на горке (не зря улицу назвали Высокой), скорей всего, грунтовые воды расположены достаточно низко. Потому, мне кажется, дело не в гидроизоляции, просто снега эту зиму было очень много, дом стоял без окон, снега во многих квартирах было по щиколотку, он растаял + резкое потепление, вода не впиталась вся в землю, потому-что почва на участке глинистая (вспомните, какое болото было, кто недавно бывал на участке). Вот вода вся не ушла туда, куда ей надобно было уйти.

Хочу предупредить соседей по дому (Высокая)- скоро будут заливать стяжку, кто делал какие-то изменения в отопительной системе - поверьте, все ли правильно сделали! Потому-что у сантехника работы много, вот он и забывает, кто ему что говорил. Я - живой пример того, когда договорились за одно, а в результате получилось по другому :)

slavkoxxl, отдельное спасибо за новости и видео :) Интересно, дырка в полу кухни около дымохода - это под газовый стояк? У нас в доме дымоходы уже расширены. Еще у нас в квартире выбиты дырки в напольной плите перекрытия - под пересечение труб отопления - горячей и обратки. Меня это здорово смущает, сантехник говорит, мол, без разницы, как делать, ведь там будет стяжка, все будет залито раствором. Но у меня в кухне будет теплый пол, получается, раствор в эту дырку в полу не попадет - поверх этих труб будет утеплитель лежать. Как-то оно загадочно получается.

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

28.03.2012 15:30:15

gala-la : Интересно, дырка в полу кухни около дымохода - это под газовый стояк?
Так це пiд газовий стояк(менi сказали сантехнiки)

Цитувати

kupec

kupec

31.03.2012 10:40:24

Всiм доброго дня!
Щойно говорив з прорабом (Сергiєм).
Сказав, що стяжка по Суворова 22-а, 2 пiд"їзд буде на протязi мiсяця.
Не знаю, як забудовник збирається видати ключi на початку травня, якщо такi затримки зi стяжкою.

Розводка труб опалення на Суворова 22-а, 2 пiд"їзд вже на фiнiшнiй прямiй. Планували сьогоднi вже вiшати котли, але через ряд обставин - переноситься на вiвторок.

Дякую всiм, хто час вiд часу дописує на форум!
Особлива подяка slavkoxxl - музичний супровiд до вiдео пiдiбраний дуже класно. Забуваєш про всi проблеми)))

Цитувати

slavkoxxl

slavkoxxl

01.04.2012 15:13:16

Доброго дня "сусiди".
Вчора майже цiлий день пробув на будiвництвi (Суворова 22 2-й пiдїзд)займався сантехнiкою та електрикою в квартирi. Вчора "вилiзла" iнформацiя про те, що перекриття залiзобетонних панелiв заходять на несущу стiну всього на 10 см., тому бажано при приведеннi робiт по розводцi труб (особливо каналiзацiйних 100мм) не варто їх ховати глибоко в несущу стiну (краще, нехай в ваннiй буде маленький виступ) наслiдки можуть бути самими неприємними. Не звертайте увагу на слова сантехнiкiв, що "нiчого страшного", так всi роблять!!!
Заходив на Високу: на мансардних поверхах - вже краса - заливають стяжку, але на даний момент зламалась машина яка цим займається.
По моєму пiдїзду гiпсокартонщики майже повнiстю зашили шахти котлiв. Якби всi працювали так, як вони, я iшов з будiвництва 19.30-20.00, а вони ще працювали. Прораб Сергiй сказав, що пiсля заливання стяжки будуть робити вiдкоси на вiкнах.
Вода в цоколi ще стоїть.
На рахунок даху. Бачив тiльки одного "дядька" на даху на Високiй, який монтував накриття над димоходами, якi до речi, виглядають не дуже надiйно (сильнi пориви вiтру можуть їх зiрвати.)

Цитувати

Irina05

Irina05

02.04.2012 10:59:55

Добрый день!!!
Покупатели Кузьменко Любовь - 2В/16, Козлова Наталия - 2В/23, пожалуйста, отзовитесь! С вами невозможно связаться. Если кто знает как связаться с этими людьми, сообщите. Это относительно оплаты котлов. Обращаться (097)287-94-71 и (063)190-38-91 Ирина (помощник Аллы Степановны)

Цитувати

Fedya

Fedya

02.04.2012 16:45:09

Форумчане, целевое назначение земельного участка под этими домами какое?

Цитувати

gala-la

gala-la

02.04.2012 17:40:47

Fedya, будiвництво та обслуговування житлового будинку, госп. будiвель i споруд

Цитувати

Fedya

Fedya

03.04.2012 10:01:50

виходить присадибна дiлянка)

Цитувати
<< 130 131 132 133 134 ... 247