Lazun
14.09.2012 06:44:09
Ко мне обратилось 2 человека, которых нет на сайте. Один человек не смог приехать для подписания письма. В письме расписалось 18 квартир.
Итого 21 квартира.
Evgenii
14.09.2012 06:56:54
Может я чего-то не понимаю, но давайте взглянем на статистику. В доме запланировано 296 квартир. Представим, что продано 50% = 148 квартир.
А инициативная группа = 21 квартира. Тогда или КГС врет по статисике продаж или инвесторы не интересуются объектом своего инвестирования. Как по мне все инвесторы волнуются о своих деньгах :)
Так что получается, что из 148 квартир мы собирем на вторник - 21 квартиру.
Как по мне, КГС будет убеждать нас, что все будет вовремя, потому что 21 инвестор это не так и много. Или КГС знает, что продано очень мало квартир!
tivim
14.09.2012 07:10:49
Мне кажется, что все не так плохо. Я сама этот сайт нашла случайно, когда выбирала где купить квартиру.
Может остальные заходят только на офиц. сайт КГС?...
tivim
14.09.2012 07:14:11
Давайте посчитаемся сколько нас будет (хотя бы приблизительно).
Мне ОЧЕНЬ жаль, но я сама точно не смогу.
Постарается прийти муж. Только что ему звонила, говорит, что пока не уверен. Как только будет знать придет/не придет - напишу.
odissey_1982
14.09.2012 07:19:57
у липнi однокiмнатнi квартири нижче 11 поверху у секцiях 1-2 вже не продавались, що наводить на висновок про їх вiдсутнiсть, отже, кiлькiсть проданих квартир не така вже й мала..., а от яка справжня причина такої поведiнки КМБ -не вiдомо, як на мене, то робiт при активному фiнансуваннi та здiйсненнi активної дiяльностi - не бiльше як на тиждень-два, а от чому так з нами всiма чинять - це питання...
зранку бачив, що той одненький висотний муляр вже почав фарбувати з iншої сторони секцiї №1...2-3 секцiї, як i ранiше не фарбуються...
tivim
14.09.2012 07:27:07
у липнi однокiмнатнi квартири нижче 11 поверху у секцiях 1-2 вже не продавались
Я тоже об этом совсем забыла - мы покупали квартиру в мае. Самую маленькую 1-комнатную. Ниже 7-го этажа уже ничего не было.
RUV_UA
14.09.2012 07:40:53
Я ще раз пiдтверджую, що у вiвторок буду. Варто у вiвторок сходити до БТI м. Бучi. Якщо вони зацiкавленi у вимiрюваннi квартир, то можна їх попросити дати нам швидку офiцiйну вiдповiдь щодо стану справ у спiвпрацi з КМБ по нашому будинку. Запит вiд нас можна написати там же i попросити дати вiдповiдь за 1-2 днi. Перешкод вiд них в цьому питаннi я не бачу. Двi сторони зацiкавленi в одному.
По роботам: якщо 296 квартир, в кожнiй мiнiмум 2 батареї, в деяких по 3-4, в залежностi вiд кiлькостi кiмнат. В сумi виходить 600-700 батарей. Можливо ї бiльше. Це масивний об`єм роботи. До того ж, за словами прораба, ще треба встановити пiдвiконня на всiх вiкнах з середини та вiдливи зовнi. Це також велика робота, яка також ще не робилася. Те саме iз сушкою для рушника, лiчильниками.
Висновок щодо здачi песимiстичний. До Шевчука Е. Г. буде багато запитань.
ЗМI наче i треба викликати. Але якщо роботи на вулицi будуть кипiти, то реакцiя ЗМI буде неоднозначною. Резонанс виходить, коли все стоїть, а пiсля ЗМI починає ворушитися.
Evgenii
14.09.2012 07:50:09
нужно решить приглашаем СМИ или нет? и когда?
Можно и сейчас пригласить? Пусть смотрят, как идут работы? А во втоник и на встречу приезжают?
odissey_1982
14.09.2012 08:00:10
067 310 08 43 микола миколайович Глущенко - директор БУЧ БТI, думаю, йому можна зателефонувати, i можливо, Ю запросити представникiв БТI на зустрiч
Anatolii
14.09.2012 09:23:37
Подготовка к покраске 2-3 секций