ЖК "Стугна Хаус", г. Украинка, ул. Строителей (Аркада)

kseniya_

kseniya_

18.11.2013 16:06:58

Comandor, в первой секции гидроизоляция в санузлах есть(видела своими глазами :) ). В четверг забегая в ЖЕК общалась с инвестором 2ой секции, у них счетчики на холодную и горячую воду установили. Со слов застройщика 20 человек оформили права собственности на квартиру.

Цитувати

Comandor

Comandor

18.11.2013 16:36:11

Kseniya
Спасибо за информацию. К сожалению, в моей квартире в субботу еще не было гидроизоляции. Сам видел. А по поводу документов на право собственности- это хорошо. Только это, наверное, инвесторы со 2-й секции. Поскольку у нас еще нет счетчиков-нет смысла выдавать ключи инвесторам, потом не соберешь всех для установки и соотв. включения воды. Надеюсь, застройщик это понимает.

Цитувати

stef

stef

18.11.2013 19:30:35

Comandor, я був на будовi в суботу. Розмовляв з будiвельниками, якi встановлювали лiчильники. При менi якраз закiнчили з першою секцiєю. За їхнiми словами, опалення запустять через 7-10 днiв, коли ще буде дозволяти погода. Потiм буде пiзно, адже почнуться морози. В "Укржитлоiнвестi" казали, що цей тиждень будуть права власностi, хоча обiцяли видати ще минулий четвер, якщо вiрити законодавству. Я був би бiльш позитивний в прогнозах. Можливо, документи отримаємо на початку грудня. Але на забудовника треба всiм тиснути, бо квартирне питання стоїть гостро для багатьох.

Цитувати

Comandor

Comandor

18.11.2013 20:55:20

Stef
Яку секцiю Ви вважаєте першою? В мене секцiя А (та, що бiля залiзницi), в суботу в моїй квартирi не було нi лiчильникiв води, нi свiтла, нi гiдроiзоляцiї, на жаль. Не було також вимикачiв в електророзподiльному щитку. Та й взагалi особливих зрушень в секцiї А за останнi два тижнi я не помiтив. Може, десь що й роблять, але тiльки не в секцiї А. Я був би дуже радий помилятись, але поки що причин для оптимiзму я не бачу.

Цитувати

glory_a

glory_a

19.11.2013 11:16:43

Comandor, те що ви називаєте секцiєю А, на сайтi забудовника значиться як секцiя III. Я була в секцiї I на 14-му поверсi 30 жовтня, то гiдроiзоляцiя вже була зроблена.
Стосовно того, що будинок пiдключать до тепла як тiльки будiвельники дадуть вiдмашку, менi мало вiриться. Загальноприйнята практика: будинок пiдключають тодi, коли пiдписано не менше 60%договорiв на постачання тепла. Опалення-це великi витрати, а ви самi пишете що грошей у будiвельникiв не вистачає.

Цитувати

Comandor

Comandor

19.11.2013 19:24:09

glory_a
Дякую.
Значить, в мене секцiя 3, але згiдно з документацiєю-А. Чому так-мабуть, знає забудовник. Але це не головне. Головне для мене те, що в моїй квартирi нема нi лiчильникiв, нi гiдроiзоляцiї, нi опалення. Будемо чекати.

Цитувати

kseniya_

kseniya_

25.11.2013 19:17:20

Соседи, добрый вечер!

Есть новости с нашего объекта, может кто-то был в Украинке и разговаривал застройщиком/строителями/прорабом/ЖЕКом ? Буду благодарно за информацию!

Цитувати

stef

stef

25.11.2013 21:11:31

Сьогоднi був в Українцi. Останнi новини з фронту. Сьогоднi подали опалення в квартири, власники яких пiдписали вiдповiднi угоди. Вода буде подана в цю середу. Лiчильники нiбито вже встановили, хоча минулої п`ятницi я їх в своїй квартирi ще не бачив. Станом на 17-00 в будинку працювали люди. В Укржитлоiнвест обiцяють 2 грудня видати ключi тим, хто отримав права власностi. Менi цiкаво, чи взагалi хтось отримав докмуенти на руки. Менi вже обiцяють третiй тиждень i звинувачують Держреєстр. Такi новини

Цитувати

Comandor

Comandor

25.11.2013 21:51:45

В цю суботу в моїй квартирi вже були лiчильники на гарячу та холодну воду. Гiдроiзоляцiї в санвузлi до сих пiр нема. Теж чекаю свiдоцтво про право власностi. Я спiлкуюсь з кiлькома iнвесторами, але ще жоден з них не отримав документи. Це починає нервувати. Здається, забудовник навмисне затримує видачу документiв, так як дiм ще не готовий до експлуатацiї.
Залишається вiдкритим питання про ЖЕК-прийняли дiм на баланс чи ще нi? Що з лiфтами? Що зi свiтлом-дiм вже пiдключений на постiйну, чи до сих пiр живлення вiдбувається по тимчасовiй схемi?

Цитувати

Comandor

Comandor

26.11.2013 08:02:35

Зараз в секцiї А (#3) - стояки опалення холоднi. Поки що опалення нема. Завтра вже буде мiнусова температура.

Цитувати
<< 47 48 49 50 51 ... 83
Архів