Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, ул. Чавдар, 8, стройплощадка 3 (Аркада)

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

22.05.2011 18:20:07

Уважаемые соседи(инвесторы участка №3)! Прошу Всех, Вас, ЗАВТРА(23.05.2011) с 19.00 до 20.00 подъехать на стройку (м. Осокорки, ул. Чавдарa, участок №3). Для Всех нас очень важно что бы Аркада вернула строителей на стройку, правильно оформила документы с новым застройщиком и что бы стройка продолжалась в прежнем режиме.

Я Очень на Вас надеюсь. ЭТО ВАЖНО ДЛЯ ВСЕХ НАС!

С Уважением,
Реалист

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

22.05.2011 18:31:15

Уважаемые соседи(инвесторы участка №3)! Прошу Всех, Вас, ЗАВТРА(23.05.2011) с 19.00 до 20.00 подъехать на стройку (м. Осокорки, ул. Чавдарa, участок №3). Для Всех нас очень важно что бы Аркада вернула строителей на стройку, правильно оформила документы с новым застройщиком и что бы стройка продолжалась в прежнем режиме.

С Уважением,
Реалист

P/S/Я не сижу сложа руки... Завтра в 13.00 я встречаюсь с Народным депутатом... вместе мы собираемся подъехать в Аркаду... Я уверен, что нас примут. О результатах встречи я проинформирую Вас завтра, вечером на встрече. Спасибо.

Цитувати

Jackas

Jackas

22.05.2011 18:50:19

Поскорее б хоть какуето внести ясность, а не догадки. и увидеть уже действия.

пысы: а кто был генподрядчиком нашего раёна? раз сча кпшб-2( которое нигде не успевает, им бы тока стадион строить)сделать хотят. ?

Цитувати

Jackas

Jackas

22.05.2011 19:06:06

спасибо за ответ, постораюсь завтра быть, хоть очень тяжело вырваться будет, до 8 работаю.

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

22.05.2011 19:27:13

С Уважением,
Реалист

P/S/Я не сижу сложа руки... Завтра в 13.00 я встречаюсь с Народным депутатом... вместе мы собираемся подъехать в Аркаду... Я уверен, что нас примут. О результатах встречи я проинформирую Вас завтра, вечером на встрече. Спасибо.

Цитувати

Skywalker

Skywalker

22.05.2011 20:48:24

Новий текст повiдомлення. Хто хоче - використовуйте шаблон.

Головi Правлiння ПАТ АКБ Аркада
Паливодi К. С.

Шановний Костянтине Вiталiйовичу,

Звертається до Вас _______, iнвестор житлового будинку, що споруджується за адресою: м. Київ, ж/м "Осокорки-Пiвнiчнi", мкрн. 2,3,4, дiлянка № _______ ("Будинок"), договiр про участь у Фондi фiнансування будiвництва № _______ вiд _______ ("Договiр").

Здача Будинку в експлуатацiю має вiдбутись до _______, надання Будинку пiд заселення – до _______.

Перш за все, дозвольте висловити Вам вдячнiсть за Вашi зусилля щодо органiзацiї будiвництва ж/м "Осокорки-Пiвнiчнi" в цiлому та Будинку зокрема. Нi для кого не є секретом, що мiльйони громадян в нашiй країнi нагально потребують полiпшення житлових умов, а повноцiнна державна полiтика щодо вирiшення цих життєво важливих питань в Українi фактично вiдсутня. Тому робота в напрямку забезпечення населення житлом заслуговує на всiляку суспiльну пiдтримку та повагу.

Водночас, дозвольте висловити Вам свою глибоку стурбованiсть та занепокоєння подiями, якi вiдбулись останнiм часом навколо будiвництва ж/м "Осокорки-Пiвнiчнi", мкрн. 2,3,4.

Вiдповiдно до нещодавнього повiдомлення, при забудовi житлового масиву вiдбулася замiна забудовника з ТОВ "Укрмiськбуд-1" на ТОВ "Фiрма "Девелопер". Крiм цього, очiкується переукладення договору генерального пiдряду мiж Вiдкритим акцiонерним товариством "Трест Київпiдземляхбуд-2" та ТОВ "Фiрма "Девелопер" замiсть попереднього договору генерального пiдряду, укладеного мiж Вiдкритим акцiонерним товариством "Трест Київпiдземляхбуд-2" та ТОВ "Укрмiськбуд-1". Будiвельнi роботи в мiкрорайонi на сьогоднiшнiй день призупиненi.

У зв’язку з вищевикладеним буду Вам вдячний за надання роз’яснень щодо наступних питань:

1. Термiни здачi Будинку в експлуатацiю та надання пiд заселення

Чи матиме вплив змiна забудовника та переукладення договору генпiдряду щодо будiвництва ж/м "Осокорки-Пiвнiчнi", мкрн. 2,3,4 на термiни введення Будинку в експлуатацiю (тобто не пiзнiше _______) та надання пiд заселення (тобто не пiзнiше _______)? У тому випадку, коли очiкується запiзнення, будь ласка, повiдомте про його можливi термiни. У тому випадку, коли змiна термiнiв введення Будинку в експлуатацiю не очiкується, пропоную розглянути можливiсть включення до Договору штрафних санкцiй у розмiрi _______доларiв США за кожен день прострочення передачi Будинку пiд заселення.

2. Вiдносини з генпiдрядником

Як випливає з наданої iнформацiї, iснуючий договiр про передачу прав замовника на капiтальне будiвництво було укладено мiж ТОВ "Фiрма "Девелопер" та ТОВ "Укрмiськбуд-1", яким в свою чергу було укладено договiр генпiдряду з ВАТ "Трест Київпiдземляхбуд-2".

Як ми розумiємо, станом на дату складання цього листа планується пiдписання нового договору генпiдряду мiж ТОВ "Фiрма "Девелопер" та Вiдкритим акцiонерним товариством «Трест Київпiдземляхбуд-2», однак сам договiр укладено ще не було. Прошу надати конкретну вiдповiдь на запитання: коли буде укладено новий договiр генпiдряду та вiдновлено будiвництво як мiкрорайону цiлому, так i Будинку зокрема?

Цитувати

Skywalker

Skywalker

22.05.2011 20:50:20

3. Вiдносини з Укрмiськбуд-1

Як випливає з наданої iнформацiї, вся дозвiльна документацiя на будiвництво, земельна дiлянка були оформленi на ТОВ "Фiрма "Девелопер". ТОВ "Фiрма "Девелопер" уклало договiр про передачу прав замовника на капiтальне будiвництво з ТОВ "Укрмiсьбуд-1", яким, в свою чергу, був укладений договiр генпiдряду з Вiдкритим акцiонерним товариством "Трест Київпiдземляхбуд-2". У цьому контекстi видається логiчним запитання: з якою метою у схему забудови було iмплантовано ТОВ "Укрмiськбуд-1"? Яка його функцiя у схемi забудови та навiщо було взагалi укладати з цим товариством договiр про передачу прав замовника на капiтальне будiвництво? Адже цiлком очевидно, що маючи титул на земельну дiлянку та оформлену дозвiльну документацiю на будiвництво, ТОВ "Фiрма "Девелопер" мало змогу укласти договiр генпiдряду з Вiдкритим акцiонерним товариством "Трест Київпiдземляхбуд-2" напряму, оминаючи промiжну ланку у виглядi ТОВ "Укрмiсьбуд-1". В тому випадку, коли ТОВ "Укрмiськбуд-1" було б усунуто зi схеми забудови, сьогоднiшня ситуацiя, яка бентежить розум не дає спокiйно спати тисячам людей, не виникла б. Чому Банк з самого початку не проконтролював цi обставини? Обставини, якi на сьогоднiшнiй день спричинили призупинення будiвельних робiт в цiлому мiкрорайонi?

Як нас було проiнформовано, iснуючий договiр про передачу прав замовника на капiтальне будiвництво мiж ТОВ "Фiрма "Девелопер" та ТОВ "Укрмiськбуд-1", а також договiр генпiдряду мiж ТОВ "Укрмiськбуд-1" та ВАТ "Трест Київпiдземляхбуд-2" на сьогоднiшнiй день розiрванi не були, а тому є чинними. У випадку досягнення згоди мiж Банком, ТОВ "Фiрма "Девелопер" та ВАТ "Трест Київпiдземляхбуд-2" щодо подальшого продовження будiвництва мiкрорайону вже без ТОВ "Укрмiськбуд-1", яким чином Банк має намiр вирiшити питання ТОВ "Укрмiськбуд-1" та його 3 спiвробiтникiв, якi потенцiйно можуть чинити перешкоди здiйсненню будiвництва? Якi запевнення та гарантiї Банк може надати iнвесторам в цьому зв’язку?

Сподiваюсь на Ваше розумiння того, що iнвестори (в тому числi i автор цього листа) довiрили ПАТ АКБ "Аркада" свої кошти, а тому мають право отримати правдивi та вiдвертi вiдповiдi на свої запитання. Також сподiваюсь на Ваше розумiння того, що надання вичерпної iнформацiї з приводу цих питань та негайне вiдновлення будiвництва житлового масиву знiме серед iнвесторiв напругу, яка виникла у зв’язку з останнiми подiями.

Сподiваюсь також на Ваше розумiння, що вказанi питання представляють нагальний iнтерес не лише для мене, але i для тисяч iнших iнвесторiв, якi довiрили Вам свої кошти. Для зняття напруги пропоную Вам:

1. Надати вичерпну та вiдверту iнформацiю щодо всiх порушених питань.
2. Зняти копiї всiх документiв, якi стосуються будiвництва та надати можливiсть представникам iнвесторiв прийти в Банк та ознайомитись з копiями документiв у зручний для них час.
3. Вiдновити будiвельнi роботи у мiкрорайонi в цiлому та щодо Будинку зокрема у найкоротшi термiни.

Нещодавно було опублiковане Ваше iнтерв’ю, в якому Ви висловити думку про те, що забезпечити житлом українцiв можна. Дуже хотiлось би подiляти Ваш оптимiзм з цього приводу та сподiватись на конкретнi дiї в цьому напрямку.

Заздалегiдь вдячний Вам за вiдповiдь.

З повагою,

_______ __________________________________________/П.I. Б./

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

23.05.2011 06:47:52

Уважаемые соседи!Жду Вас сегодня(понедельник,23.05.2011) на встрече инвесторов участка №3(м. Осокорки, ул. Чавдарa). Есть ряд вопросов, которые мы должны обсудить.
Спасибо.

Цитувати

KVN-61

KVN-61

23.05.2011 09:38:58

Всем привет,
По состоянию на полдень сегодня я практически не получил серьёзных предложений и-или дополнений к тексту письма с вопросами в Аркада.
Надеюсь, что последняя редакция письма была размещена на форуме в Вашем закрытом разделе!!! Об этом я просил админов Чавдар.
Напоминаю, что Вы должны также определиться с кандидатами на планируемую встречу с Аркада!!!
На все про все осталось времени до конца рабочего дня!
С 19-ти вечером также буду на прежнем месте, где "состоится" повторная попытка подписания.
Валерий

Цитувати

РЕАЛИСТ

РЕАЛИСТ

23.05.2011 14:06:44

Новости со стройки!СТРОИТЕЛЕЙ ВЕРНУЛИ. Попросил брата съездить на стройку(14.00-15.00)
1)Участок №11,2-3 строителя выполняли кладку.
2)№7, работы не велась
3)№6, внутри дома работали
4)№3,5-6 строителей было, работы не велись.
5)№2,5 строителей видел, работы не велись
6)№8, 10 строителей, работа возле дома...
7)№9,строителей не видел.
Как я понял, то больше создают ВИДИМОСТЬ РАБОТЫ....

Цитувати
<< 98 99 100 101 102 ... 667
Архів