Позняки-2, ул. Ахматовой Анны, 30, стройплощадка 7 (Киевгорстрой)

Donya

Donya

26.01.2013 18:17:46

Жека, спасибо. Вебкам давненько не работает, а так хочется видеть что происходит на стройке

Цитувати

Ксена

Ксена

28.01.2013 06:18:44

ВЧЕРА СМОТРЕЛА ПО 5 КАНАЛУ в программе "КИЇВСЬКИЙ ЧАС" про наши дома.

Забудовники зазiхнули на оазу в Дарницькому районi

На єдину в Дарницькому районi оазу серед багатоповерхiвок зазiхнули забудовники. На вулицi Курчатова ще донедавна було 4 приватнi будинки. Їхнi мешканцi мали невеличке господарство й сад. Без попередження господарiв два житловi будинки, гараж i дерева - зрiвняв iз землею "Київмiськбуд". Обидвi сторони переконують, що мають право на користування землею. Господарi зруйнованих будинкiв звернулися до мiлiцiї та прокуратури. Там розпочали розслiдування.

Леонiд Дзюба, сусiд: "Проламали забор з тої сторони i шеренгою отак-от вистроїлись чоловiк сорок. Я говорю - шо ви тут дєлаєте? А вони говорят, шо це наша територiя, ми будем ставить тут забор".

Сусiд сiм`ї Телюкiв розповiдає про дiї київмiськбудiвцiв. Поки господарi повезли дiтей до школи, до них завiтали небажанi гостi. Коли подружжя повернулося до своєї господи, - два житловi будинки, гараж i десяток садових дерев - вже доламували. А на подвiр`я жiнку з чоловiком не пустили.

Тетяна Телюк, спiввласниця знесених будинкiв: "За руки, за ноги, повикидали".

Олександр Телюк: "Не зважаючи на рiшення суду, все зруйноване, фруктовi дерева зруйнованi, заваленi, гiлляччя торчить, будинок - он гори кирпича, все це просто розсунулось".

Щоби дiйти до вцiлiлої хати подружжя зустрiчає кiлька кордонiв - iз молодикiв.

Житловi будинки - приватне майно тамтешнiх мешканцiв, на цю територiю вони мають право користування. Кiлька рокiв тому Київрада вiддала цю землю в оренду забудовнику - компанiї Київмiськбуд. Та Окружний суд столицi повернув подвiр`я старим господарям.

Олександр Телюк, спiввласник знесених будинкiв: "Осьо (показує документи) Окружний адмiнiстративний суд мiста Києва. Постанова, номер єсть, печать, прошита вона. Вкiнцi от вказано: визнати протиправним та скасувати рiшення, сесiї такої то, про про передачу акцiонерному товариству холдинговiй компанiї "Київмiськбуд" земельної дiлянки для будiвництва житлових будинкiв та об"єктiв соцiального призначення".

Натомiсть у КиївМiськБудi переконують - їхнi працiвники дiяли у рамках закону. Кажуть - дiлянка належить компанiї. Утiм зустрiтися зi знiмальною групою 5-го каналу, аби докладнiше роз`яснити ситуацiю керiвнитво Київмiськбуду за 2 днi - часу не знайшло.

Телефоном: "Десь у нас зараз на виїздi вiце-президент, який має це коментувати. Ваш номер телефону я пам`ятаю про вас. Як тiльки вiн повернеться i скаже коли - я одразу вас набираю".

Тим часом Київмiськбуд оскаржує рiшення Окружного суду. У справу втрутилася районна прокуратура.

Сергiй Шепiль, перший заступник прокурора Дарницького району: "Прокуратурою району надала вказiвки слiдчому, якi виконуються. В тому числi щодо вирiшення питання про зупинення проведення будь-яких робiт по вказанiй земельнiй дiлянцi".

Утiм забудовник часу не гає. Зранку вивiз усi дерева та уламки зруйнованого будинку Телюкiв. А господарям так i не дозволив забрати власнi речi.

Наталя Новосядла, Iнна Неродик та Iван Вiрченко, "5 канал".

Цитувати

NZ69

NZ69

28.01.2013 14:10:20

При чем тут частники на Курчатова?

Цитувати

Ксена

Ксена

28.01.2013 14:37:01

По 5 каналу был репортаж в выходные, показывали именно наши дома. Почему ул. Курчатова указана, не знаю. Но эта инфа касается именно нас.

Цитувати

Кареглазка

Кареглазка

28.01.2013 18:07:28

А на Курчатова и нет частников. И строек тоже. Да и новых домов нет.
А посмотреть эфир где-нибудь можно или только текст есть?

Цитувати

Ксена

Ксена

29.01.2013 15:23:17

К сожалению видео не нашла(((

Цитувати

Angelo4ek

Angelo4ek

30.01.2013 22:47:11

Первые этажи активно закладывают кирпичем. Уже залили дыру, где стоял кран. Стеклят уже и офисы 6 секции.

Цитувати

sayhello

sayhello

30.01.2013 22:53:43

Строитель01: Есть информацыя что с 01.02.2011 стройка оживет, в конце года здача.

добрый день, присматриваюсь к квартике в вашем доме.
я правильно понимаю что на сайте "дата ввода в эксплуатацию" - 31.03.2013
и к ней нужно добавить 6-12 мес?

Что значит "ввод в эксплуатацию"?
старт ремонтам? Подключение воды/лифтам/постоянного эл.?

Цитувати

Angelo4ek

Angelo4ek

30.01.2013 22:56:43

sayhello, если вы о 4-6 секциях, то это уже перенесенная дата (с 30.06.2012), так что надеемся, что уже финальная:)
1-3 будут сдаваться позже. По плану 30.06.2013. А когда на самом деле, никто вам наверняка не скажет.

Цитувати

sayhello

sayhello

30.01.2013 23:02:46

сдача - подразумевает воду-лифт-эл? или ещё какоето время должно пройти для нормальных условий?

т. к. в соседних домах какбы сдан-заселен - но лифтов нету, вода пропадает :(

это нормальный жизменный цикл дома?

Цитувати
<< 66 67 68 69 70 ... 158
Архів