Молодежный квартал. Осокорки 2,3,4, стройплощадка 2, ул. Чавдар, 18 (Аркада)

ииванович

ииванович

10.08.2012 03:28:32

ВМК и КПДС2 я бы сказал в очень больших авансах(не закрытых) по сетям

Цитувати

Argal

Argal

10.08.2012 04:18:25

Ииванович, тут уже до последних троллей дошло, что в "сетевом" вопросе МК без поллитра не разобраться. И с поллитрой - тоже не факт, кстати.
Но я уверен (и я Вам это гарантирую) - Антимонопольный разберется, дайте нам только заселиться;).

з. ы. Компас, насколько я знаю, тоже карманная фирмочка КПШБ...
Нормальна, думаю, прибавка к пенсии для Кочерги, "доить" целый квартал, что по коммунальным, что по интернету.
з. з. ы. 10% с оборота - это оооооочень большая сумма, Ииванович...

Цитувати

светлана

светлана

10.08.2012 08:29:27

ИзАркады. Не могли бы Вы уточнить : во 2 доме радиаторы тоже будут BUDERUS /Германия/ ?

Цитувати

изАркады

изАркады

10.08.2012 09:07:16

to светлана
Да, в вашем доме радиаторы тоже будут BUDERUS /Германия/.

Цитувати

paps2010

paps2010

10.08.2012 09:56:19

Шановнi сусiди

Як би iз Аркади не доказував, а нецiльове використання коштiв на яву.
I почали їх використовувати не за призначенням, з моменту, коли СП1 ювiлейний 600 будинок шуронули будувати без продажу квартир. Той будинок будували за нашi кошти, в той час як нам переносили графiк будiвництва.I так триває досi. Адже в нашому будинку 100% проiнвестованi квартири,i говорити про недостаток коштiв бiльше як грiх.
А те, що ФФБ по Молодiжному кварталу спiльний, то це не означає, що за рахунок порушення термiнiв здачi проiнвестованих будинкiв мають будувати iнщi. Одним словом "Наперстночники", или "ВОРЫ В ЗАКОНЕ"-от хто є АРКАДА.

Цитувати

vlapov

vlapov

10.08.2012 10:04:39

paps2010

Не ну вы странные. Ну если нету деньги, то с неба они не упадут. Неужели все заплатили 100% уже, без кредитов и рассрочек.

Хотели бы нас кинуть, так бы давно кинули на пенопласт, могилев, дешевую оконную фурнитуру и радиаторы МАЯК.

С/П 1 строились за деньги КГС-3, это не секрет. Первую копейку Аркада дала уже после 5 этажа.

Не вижу поводов, так оскорблять нашего любимого застройщика. Абы погнать...

На данный момент, по качеству и цене стройматериалов, не один дом на всех осокорках не стоял рядом с С/П1-2,11.

Цитувати

paps2010

paps2010

10.08.2012 10:25:47

шановний vlapov
Дайте вiдповiдь на просте питання
Всi квартири проданi по комерцiйнiй вартостi, що включає собiвартiстьбудинку i всiх комунiкацiй + прибуток будiвельникiв. Будинок не добудований i затримується фiнансування. Де грошi?
Собаки з їли чи "жулiки" вкрали. Ми не домовлялися будувати за наш кошт чужий будинок.
Що з цього приводу скажете

Цитувати

vlapov

vlapov

10.08.2012 10:37:14

Тут я згоден. З цього випливає, що далеко не всi квартири проданi. Не секрет, що забудовники люблять робити вигляд, що усi квартири розкупились як гарячi пирiжки. Також не згоден, що нашi будинки використовують в якостi донора б/м 11.

Але, зважаючи на дiйсно якiсне будiвництво у порiвняннi з конкурентами. Це не дає нам жодного морально права наговорювати образливими словами на забудовника.

Завершення будiвництва у вас 31.09, а заселення 31.11. Ну скажiть, кому потрiбен ремонт взимку? А платити за ком. послуги треба. У вас все буде iдеально, i все до того йде, якщо здадуть саме восени 2013 року. Моя думка.

Цитувати

Argal

Argal

10.08.2012 11:07:50

vlapov : 10.08.12 / 13:37
... Також не згоден, що нашi будинки використовують в якостi донора б/м 11.
... Завершення будiвництва у вас 31.09, а заселення 31.11. Ну скажiть, кому потрiбен ремонт взимку? А платити за ком. послуги треба.
------------------------
изАркады, конечно, не авторитет... Но хоть Кочерга - авторитет?
А он подтвердил перераспределение денежных потоков на сп11.

Мне, например, нужен.
Тем более, хотелось бы сразу понимать, где дует, где протекает, где вздувается, а где отваливается...
Кроме того, каждый месяц промедления сдачи под заселение высасывает из инвестора минимум 400уев (арендодателем) иили поллитра крови из него же (женойтещейетс)...

Цитувати

vlapov

vlapov

10.08.2012 11:15:43

Я i кажу, що також не згоден(«дико против»), що нашi будинки стали донорами б/м11.

Цитувати
<< 259 260 261 262 263 ... 554
Архів