Levs
13.09.2012 12:55:58
Это конечно свинство насчет стадиона - могли-бы хоть косметический вариант сделать с уборкой и покраской, для Сг - это мелочь, копейки....
Smilik
13.09.2012 12:58:38
Право власностi вони можуть отримати пiсля отримання поштової адреси, наскiльки менi вiдомо, вона ще не отримана, принаймнi розпорядження Днiпровської РДА я не знайшла. А п. 2.6. дуже хитро закручений, оскiльки дозволяє укласти договiр через 3 мiсяцi пiсля настання останньої з перерахованих подiй (здачi будинку в експлуатацiю, виплати iнвестором повної вартостi (актуально для iнвесторiв, якi купували у розстрочку) або оформлення Фондом документiв), тому у них є час не лише до жовтня, а набагато бiльше (пiсля спливу 3 мiсяцiв з моменту оформлення документiв). Про стадiон...... цього i варто було чекати, добре, якщо хоч двiр нормально зроблять. Для чого їм витрачати грошi i ресурси на якийсь там стадiон, за який їм нiхто не заплатить, в той час, коли у них ще 2 об"єкта, якi треба будувати i вiд швидкостi цього будiвництва напряму залежить їх прибуток.
WildMouse
13.09.2012 13:00:53
SG подобными фактами позиционирует себя не с лучшей стороны.
Все выглядит как банальный "бизнес по украински".
Как предостережение будущим инвесторам - со стороны застройщика будет в лучшем случае выполнено то, что прописано на бумаге. Все словесные "золотые горы" - слова на ветер, которыми представители застройщика не стесняются пользоваться.
Хотя, думаю, не их инициатива что-то обещать, все идет с верху.
anveik
13.09.2012 13:11:32
Школа будет в шоке, я думаю, они рассчитывали получить в пользование новый стадион, а стадиона оказывается не будет. При этом школа и не возмущалась, что у них забрали стадион :((( Вот вам и СГ :((((
Smilik
13.09.2012 13:21:10
До речi, школа навiть дуже возмущалась, коли починали будувати, а заманили їх тим, що стадiон зроблять.
Lar
13.09.2012 13:28:47
У меня вопрос к инвесторам, которые часто общаются со СГ:
Вы не спрашивали перезаключен ли договор-аренды земельного участка под "наш дом", срок которого истек в июле!
Нам говорили, что новый договор разместят на сайте!
Но я не видела! Я просто беспокоюсь, чтобы не получилось как в Липинках!
Smilik
13.09.2012 13:40:18
З Лiпiнкою була трiшки iнша iсторiя..... там воювали за законнiсть видiлення дiлянки пiд забудову, а у нас просто закiнчився строк. У вiддiлi продажiв запевняли, що це не впливає на отримання права власностi, але я звичайно на таке не повелась, бо по роду своєї дiяльностi дещо розбираюся в подiбних моментах. Проблем з пролонгацiєю не мало би бути (принаймнi, за законодавством мали б продовжити без проблем), окрiм звичайно питання часу. А от чи продовжили договiр, не знаю, бо давно не вiдвiдувала вiддiл продажiв.
Lar
13.09.2012 13:45:10
Может пока инвесторы не разозлились попросить СГ о маленькой услуге: покрасить железо и убрать сорняки! А еще.... проехаться каточком по стадиону, чтобы разбить крупные камни! Вид у этой полянки ужасный!
А еще сегодня видела прямо возле дома два пункта приема вторсырья! Где тусуется и публика соответсвующая!
интересно, можно их передвинуть! Не хочеться пугать детей некоторыми пъяненькими особами!
Lar
13.09.2012 13:47:25
Smilik: З Лiпiнкою була трiшки iнша iсторiя..... там воювали за законнiсть видiлення дiлянки...
Спасибо за инфо.
Но почему не разместить на сайте!
Smilik
13.09.2012 13:54:12
Lar: Может пока инвесторы не разозлились попросить СГ о маленькой услуге: покрасить железо...
Попросити звичайно можна, але вони можуть i вiдмовитись, а от тодi - змусити вже не можна. За договором же нам стадiон не зобов"язувались зробити, значить вимагати не маємо права(((