Днiпровський р-н, Метро "Лівобережна", вул. Туманяна, 3 (ІБК "Столиця")

kievadvokat

kievadvokat

24.10.2012 20:50:43

Директору ТОВ «Житлово-будiвельна компанiя «Управдом»
Сидоренку О. Л.
Заява
про згоду укласти договiр, але на iнших умовах

Менi запропоновано Вашим пiдприємством укласти договiр на надання житлових послуг з утримання будинкiв i споруд та прибудинкових територiй.

Я маю намiр укласти такий договiр. Однак у запропонованому вами варiантi договору вбачаю порушення вимог законодавства України i своїх цивiльних i споживчих прав, i тому на пiдставi ст. 646 Цивiльного кодексу України, я повiдомляю про свiй намiр укласти такий договiр, але на iнших умовах, а саме з урахуванням наступних моїх зауважень:

1. Не запропоновано проект договору, розроблений безпосередньо виконавцем (ст. 21 Закону України «Про житлово-комунальнi послуги» - далi Закон) для узгодження зi мною i його пiдписання на надання послуг з водо-теплопостачання та водовiдведення.

Цитувати

kievadvokat

kievadvokat

24.10.2012 20:53:17

2. Деякi зауваження щодо п. 2 Договору:

а) В пунктi 2, роздiлу «Предмет договору» допущена суттєва неточнiсть. Викладено: «Виконавець надає послуги вiдповiдно до встановленого рiшенням органу мiсцевого самоврядування тарифу, його структури, перiодичностi та строкiв надання послуг, копiя якого додається до цього договору.". Необхiдно викласти (вiдповiдно до ст. 31 Закону та типового договору): «Виконавець надає послуги вiдповiдно до встановленого рiшенням органу мiсцевого самоврядування тарифу, його структури, перiодичностi та строкiв надання послуг, а також вiдповiдно до Правил утримання житлових будинкiв i прибудинкових територiй, затверджених Наказом Держжитлокомунгоспу Україна № 76 вiд 17.05.2005р, копiї зазначених документiв додаються до цього договору та є його невiд`ємною частиною. »

б) Копiя рiшення органу мiсцевого самоврядування про затвердження тарифiв на послуги. Якi прямо вiдносяться до договору, не прикладена. Необхiдно докласти її до Договору в якостi додатка.

в) Копiя рiшення органу мiсцевого самоврядування за структурою тарифiв, перiодичнiсть та строки виконання робiт до договору не прикладена. Також необхiдно прикласти її до Договору в якостi додатка.

г) В пунктi 3 посилання на Постанову КМУ вiд 12 липня 2005 р. N 560 прошу замiнити на Постанову КМУ вiд 20 травня 2009 р. N 529, у зв’язку iз тим, що Постанова N 560 втратила силу

Цитувати

anveik

anveik

24.10.2012 20:53:49

Нашел заявление собственников "липинки" к договору на обслуживание:
http://clickport.net/inbox/Zayava_upravdom.doc

Цитувати

kievadvokat

kievadvokat

24.10.2012 20:55:59

anveik : гугл рулит :)

Цитувати

kievadvokat

kievadvokat

24.10.2012 20:58:10

и еще немного
https://docs.google.com/document/d/1BzfogiGg_VH0k6VHzAU7KiBdOtKqfztZlUi6Cm8Pu1k/edit?pli=1

Цитувати

малинка

малинка

24.10.2012 21:02:22

добрый вечер всем, уважаемые соседи!
первое. сегодня была в нашем доме на "предварительной консультации". почти ничего не поняла. первое, что хочется пожелать жеку - принять на работу немного активных и знающих тему сотрудников. То, что Александр отдувался на "два фронта" на своих посетителей и меня - это капец полный.
второе. спасибо Вам за подробное описание договоров и свое отношение к вопросу, описанное выше, так как физически к вычитыванию договоров пока не приступила. но уже сейчас и у меня сложилось свое четкое впечатление ситуации и не такое ярое рвение зайти на ремонт. объясню почему (мое мнение). по-хорошему, 12.10 истек срок для заключения договора купли-продажи. ладно, прохлопали ответственность застройщика при подписании инвестиционного договора. соблазн закрыв глаза подписать все и тут же - большой, если не сказать огромный. но теперь я сама у себя спрашиваю - а есть ли уверенность, что сделав ремонт я смогу заехать жить (постоянно и не прячясь ни от кого) в инвестированную квартиру, которая к моменту окончания ремонта, юридически еще не является объектом моей личной собственности? опять же - пока не читала договора. рискнуть можно, риск вроде оправданный.
третье. вопрос вроде разумный - 1500 грн + подписание 4-х документов и ты весь в мыле и изнеможённый клеишь обои. здесь каждый должен принять решение для себя сам.
четвертое. подписав "комендантский акт" с перечнем недостатков и сроков для их устранения - приз в виде ключей от квартиры еще ни о чем не говорит, так как ты привел строителей завтра, начинаете лепить шпаклевку, а тут вроде как строители застройщика мешают со своим процессом устранения недостатков, а коммунальные ты уже счастливо платишь. кстати, ответа на вопрос как они там могут параллельно существовать (мои и их строители) - не прозвучало. ну да ладно, лишь бы совместно там друг друга не отвлекали и не бухали. и опять все свелось к куче вопросов.
все, всем доброй ночи. утро вечера мудренее)))

Цитувати

anveik

anveik

24.10.2012 21:04:54

Розпорядження щодо погодження тарифiв i там згадується наш жек http://kreschatic.kiev.ua/ua/3859/doc/1259693301.html

Цитувати

вов

вов

24.10.2012 21:08:22

anveik:
Уважаемый вов, согласен на 100%, что заходить на ремонт без документов смысла...

Да сидеть и ждать не хочется, но и заходить на ремонт тоже смысла не вижу. Сделать ремонт и потом, не дай бог, через несколько лет въехать- так опять ремонт переделывать нужно будет... Самое нехорошее что мы не владельцы, и даже не инвесторы застройщика... Думаю может подождать согласно п.2.6 инвестиционного договора - договор купли-продажи не позднее 3 месяцев с момента ввода в эксплуатацию...

Цитувати

kievadvokat

kievadvokat

24.10.2012 21:16:06

anveik: Розпорядження щодо погодження тарифiв i там згадується наш жек http://kreschatic.kiev.ua/ua/3859/doc/1259693301.html

Вы гуглите и не обратили на одну неточность, по вашей ссылке:
ТОВ ”Житлово-сервiсна компанiя ”Управдом”
а у нас
ОВ ”Житлово-БУДIВЕЛЬНА компанiя ”Управдом”
Но тарифы в 2,69 мне там нравятся

Цитувати

anveik

anveik

25.10.2012 06:07:46

Я как то больше обратил внимание на одно странное совпадение вул. Здолбунiвська, 9б :)

Цитувати
<< 252 253 254 255 256 ... 530
Архів