Осокорки-6, пр. Бажана, 16 (Киевгорстрой)

Аксакал

Аксакал

12.05.2004 18:34:00

Привет соседи, я из дома 2А. Мне прораб наш сказал, что это они строят, т. е. Ковальские, и строение будет 4 или 5 этажей я просто не помню, у них там и эскиз висит.

Цитувати

Костянтин

Костянтин

13.05.2004 06:14:00

2 Idalgo: спробую розповісти про проблеми. Стяжка. Дивіться, щоб вона не гуляла. Якщо є проблеми - до прораба. Підвіконня. Наскільки вони рівно стоять, чи не пошкоджені вони. Вікна. Візьміть ручку і повідкривайте всі вікна. Хоча у мене і були маленькі проблемки, виправили їх хлопці, які ставили склопакет на балконі. Тепер все супер. Перевірте труби і крани. Відкрийте крани на повну потужність, щоб перевірити чи не сочаться вони. Обов'язково вимагайте, щоб поставили по 3 заглушки на каналізаційну трубу і не тільки у вас в квартирі, а і у тих, хто живе над вами.

Цитувати

Костянтин

Костянтин

13.05.2004 06:17:00

Учора зайшов в квартиру, а у ванні води по яйця. Викликав сантехніків. Вони все зробили. А проблема була така - в каналізаційній трубі злетіла заглушка. І все згори опинилось у мене. Я вже починаю дуріти. Коли цей бардак закінчиться???!!!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

13.05.2004 06:59:00

2 Костянтин Спасибо за инфу!Из всего перечисленного Вами пока можно проверять только окна.:))Хотя в квартире уже недели полторы не был, сегодня заеду проверю. А можно поподробнее про заглушки?Должны стоять на стояках во всей квартире три заглушки ?У меня кухня рядом с туалетом, наверное слив кухонный туда идти будет. Тогда на втором стояке должны быть две заглушки только?И где они находятся, на каком уровне?( у меня еще не было слива, поэтому уточняю.)

Цитувати

lin

lin

13.05.2004 09:21:00

а как работают лифт в нашем доме? и какой все таки порядок получения пропуска- обьявление видели еще пару недель назад, но тогда никто ничего еще не знал, а когда были 8 мая - то тоже у всех был выходной и не получилось узнать, хотя консьержка выбежала переписывать фамилии, притом не только хозяйки но и дизайнера который был со мной.

Цитувати

Костянтин

Костянтин

13.05.2004 12:55:00

2 Idalgo: Все правильно. У мене у самого в туалеті 3 заглушки, а у ванній 2. Вони всі знаходяться внизу. І вже закриті. 2 lin: а про перепустки ніхто нічого не знаю. Всі ходять так, як і ходили. Принаймні учора воно ще так було. А про ліфти треба домовлятись, щоб на якусь певну годину вам його включали. Ліфтер, якщо буде (і не п'яний), то включить. Ви відвезете все, що необхідно, і знову виключить.

Цитувати

lin

lin

14.05.2004 05:55:00

очень интересно с какого периода будет насчитывать квартплата

Цитувати

Vslav

Vslav

17.05.2004 09:27:00

2Костянтин: если не секрет, где кондиционер заказывали? (Я пока на Доминекс смотрю - уже лет пять :-) И как на хлипкой балконной стенке в полкирпича 60 кг наружный блок держится? Не отпадет? А я еще собираюсь "тарелку" ставить - так что нагрузка на стенку будет ой-ой, а у меня уже сейчас она шатается :-(

Цитувати

Костянтин

Костянтин

17.05.2004 13:36:00

2 Vslav: Брав кондиціонер я в "Метрограді" біля Бессарабки. Хлопці поставили тільки наружний блок, а коли зроблю ремонт, то встановлять і всередині. У мене і самого були сумніви з приводу надійності кріплення. Але, якщо хлопці ставлять ці кондиціонери не тільки мені, а і багатьом іншим, то напевно ж вони знають, як треба ставити, щоб не падав він людям не голови. Стіна витримає. Головне, щоб на кондиціонері не танцювали і не стрибали. А так буде висіти ще довго. Поки не приїдуть на люльці фарбувати "аккуратні" будівельники. А один наш сусід (4 секція) поставив кондиціонер зовнішним блоком всередину балкону. Принаймні, мені так здається. Теж варіант.

Цитувати

Костянтин

Костянтин

17.05.2004 13:39:00

Сьогодні отримав перепустки. Тільки на кой х.. не розумію. Заходжу в під'їзд як і раніше. Ніхто нічого не запитує. Провів електроенергію до квартири. Тепер хоч ремонт почну робити.

Цитувати
<< 36 37 38 39 40 ... 182
Архів