lin
17.05.2004 14:29:00
2 Костя выдается несколько пропусков?
Костянтин
17.05.2004 18:10:00
2 lin: Так, видається два. Один - на власника, а інший - для робітників (в ньому пишуть кількість цих робітників). Але я взяв собі ще для дружини.
lin
19.05.2004 07:37:00
2 Костя спасибо, тоже вчера получили пропуска. теперь еще вопрос-я наверно всех уже с ними достала- кто-то обращался уже к лифтерам - сколько стоит поднятие материалов?
Vslav
19.05.2004 10:34:00
Мы вчера тоже получили ключи и пропуска. В журнале приемки - единичные квартиры подписаны. Во второй секции, вообще по-моему мы одни акт подписали. Маловато народу как-то. Хотя потихоньку ремонты набирают обороты.
Одна ходка грузового лифта (до 1 тонны) стоит от 10 до 20 грн, в зависимости от степени трезвости и настроения лифтера. Первичные материалы для беспесчанки и гипсокартона надеемся за одну ходку поднять. Насчет электричества - надо говорить с электриком, еще на разговаривал.
lin
19.05.2004 11:36:00
может Костя просветит по поводу проведения электричества. У меня 3 секция, вроде много подписано уже квартир, хотя я на своем этаже первая (но у нас всего их 3 на этаже), но этажом ниже все три. не считала по количеству, но зрительно на их графике зеленые точки есть. у нас повторилась история как у Кости с трубой, не стояла заглушка, теперь кухня сохнет, предупредила всех, очень странно что не возмущаются на соседи снизу.
Vslav
19.05.2004 16:41:00
Преимущество высокого этажа :-) - у нас пока никого сверху нет (и не будет - в журнале сданных квартир записей нет), поэтому и в канализации сухо, ну и заглушек нету. А когда соседи сверху появятся, я надеюсь, уже сантехника у нас будет стоять. Вот не залили бы и потолки не попортили :-( А откладывать ремонт дальше уже некуда.
Костянтин
19.05.2004 16:48:00
2 Vslav: гіпсокартон скоріш за все вам доведеться розпілювати навпіл, бо суцільним лістом він в ліфт не влазить. Мені вдалось на 3-й поверх донести з робочим через сходи 23 цілі листи. Втомився навіть тягати. :) Якщо ліфтом користуватись в день, який вказаний у штабі інвесторів, то це має бути безкоштовно. Але ці ліфтери-козли-п'яниці в ці дні, як правило, кажуть, що ліфт поламався і буде працювати завтра, або сьогодні після 16:00 (коли закінчується безкоштовний для інвесторів час). Правда здорово? І 10 грн. цілком достатньо не за одну ходку, а за стільки ходок, скільки вам потрібно. Принаймні я робив дві ходки і віддав 10 грн.
Костянтин
19.05.2004 16:55:00
2 lin: Треба купити метрів 30 проводу (бажано мідного, 1.5 мм), щоб вам висточило зі сходів, де має іти великий товстий електричний кабель, провести до своєї квартири. Треба ще купити закриту розетку-одиночку, щоб залишити її на сходах, вилку для цієї розетки і закритий трійник, який буде знаходитись вже у вашій квартирі. Електрика я знайшов на 5-й секції. Їх там було багато. Він прийшов і за 25 грн. за півгодинки все зробив, як треба.
Костянтин
19.05.2004 16:58:00
Мені цікава думка тих, хто буває на форумі, з приводу страхування майна на випадок затоплення водою. Бачив в газеті реклаику однієї страхової компанії, яка за 100 грн на рік страхує від цієї подляни. Що скажете?
lin
20.05.2004 05:59:00
сталкивалась со страховыми компаниями по поводу машины, мне удобно было с Острой, хочу узнать их тарифы на страховку квартиры, будет информация поделюсь.