Осокорки-6, пр. Бажана, 16 (Киевгорстрой)

Костя

Костя

12.05.2005 06:00:00

2 Oleg_G: Нарешті ти прочитав форум особисто. Якби це робив раніше, може і не виникло би у нас непорозуміння. А то слухав чужі перекази і робив неправильні висновки (з приводу твоїх розумових здібностей я краще промовчу - буде не дуже тактовно з мого боку писати про це). Ну да Бог з цим. Якщо накопаєте якоїсь правдивої інфи, то розповсюджуйте її, робіть посилання на джерело інформації. Люди з дому тільки будуть вдячні. З приводу зібрання я нічого не знаю. Як правило, ЛО всіх обдзвонювала і запрошувала. Поки мені ніхто не дзвонив. З. І. Сподіваюсь, цей похід на форум не став одноразовою акцією?:)

Цитувати

lin

lin

13.05.2005 08:07:00

2 Костя - спасибо!
2Oleg_G, не нужно переходить на оскорбления, как бы там не сложилось, нам жить в этом доме.
Квитанцию на воду и электричество не получила только я? это связано с незаключенным договорами?

Цитувати

OLEG_G

OLEG_G

13.05.2005 08:28:00

Костя, якщо ти вважаешь, що українською мовою розмовляти розумніше, ніж російською, тим самим натякаючи на свій неймовірний розум - будь ласка.
До того ж я тебе безпідставно не ображав і не висловлювався "на весь світ" про твої стосунки з твоєю дівчиною, так, як це робиш ти. Це, м"яко кажучи, не корректно. І, як на мене, то ти маєш вибачитись. Але ж мова не про те. Я не слідчий і "інфу" не "копаю", а намагаюся захистити свої права і ваші теж, якщо це не мають бажання робити ті, кого "обрали" це робити. А закривати очі на чиїсь протиправні дії - не вмію. Бо почалося все не з того, що я наче б то мрію, про крісло Голови, а з того, що вахтера безпідставно намагалася звільнити ЛА, демонструючи свою владу, а я вступився, знаючи про її мат. труднощі(вахтера). А також я не збираюся упевнювати всіх у тім, що батареї гарячі, в той час, як вони холодні. Робіть ці висновки згідно зі своєю совістю. Дуже глупо сподіватися на те, що людина, яка "нечиста на руку", та до того ж і бездіяльна, сама ініціює збори. Тому дзвонка ЛА ти не дочекаєшся. А всю "інфу" мені люди самі жаліються, коли я гуляю на майданчику. Чому? Бо їм більше ні до кого звернутися, вони вже звикли, що їх звернення нікого не стосують. Вони зрозуміли мою позицію і мій невгамонний нрав, і чекають від мене допомоги. Тому, якщо маєш можливість, зробити оголошення, з нашою електронною адресою, надрукуй на кожний під"їзд, щоб більше людей мали можливість підтримати діалог і щось підказати, з даного приводу.

Цитувати

Костя

Костя

14.05.2005 14:57:00

Oleg_G: Та до чого тут українська мова? Я її краще знаю, ніж російську, тому і користуюсь нею. І все! А тобі б порадив не писати державною, бо помилки є в тексті. Якщо знаєш російську, пиши нею. Тут всі так роблять, крім мене. Ну а з приводу того, що ти безпідставно не ображав - це просто смішно. Під час моєї бесіди з діловими партнерами, ти мені разів 8 подзвонив. Я вибачався перед людьми, щоб вийти і нарешті тобі передзвонити і спитати, що сталося. Натомість отримав звинувачення, що я все розповів про твої плани ЛО, да і ще зараз знаходчусь поруч з нею. Це ж треба було таке надумати!!! Від мене вибачень ти ніколи не отримаєш. Да і взагалі - припиняй ці всі особисті розмови на форумі. Людям нецікаво читати таке. Пиши у справі. 2 all: sorry.

Цитувати

Oleg_G

Oleg_G

15.05.2005 08:37:00

До всіх:Зрозумійте мене правильно я нікого не намагаюсь скривдити, доречі це й не в моему характері, бо я звик вирішувати проблеми мирним шляхом. І на мою думку немає проблем, яких не можна вирішити. Адже в нашої Голови - є. І вони всі не вирішені, бо вона й не збирається їх вирішувати. Два дні тому, до мене підійшла жінка з 1 парадного і запитала:"Що це за "додаткові послуги" в квітанціі. Я і обов"язкових не отримую в належній якості, бо і досі приходиться зливати гарячу воду, щоб її дочекатися. Я не збираюся платити ніяких ДП!" Я не потребую від неї докази. У мене немає підстав не довіряти цій жінці, бо я і сам так робив, поки не добився, щоб відрегулювали гарячу воду. Однак через що мені за це довелось пройти: і образи, і плітки і т. і!!! Це не кожен витримає. Але зараз вода гаряча є, і я готовий за неї сплачувати, а тут інша перепона. ЛА усіх, хто звертався до неї з цим питанням, запевняла, що коли воду відрегулюють, вони одразу ж пройдуть і опломбують лічильники, з того момента й почнемо сплачувати за гарячу воду. На тепер маємо: вода де не де й досі не відрегульована і лічильники не опломбовані. А тепер давайте аналізувати чому з"явилося оголошення про борги - за воду 102тис. грн, за електроенергію 38тис. грн. Тому що ЛА не збирається виконувати свої обіцянки, а головне свої обов"язки, бо легше шляхом шантажа (не сплатите - відключемо)змусити всіх сплатити, адже помітьте - такі суми не могли заборгувать два, три і навіть 10-20 "бунтарів". В такому разі є 3 варіанти: 1)ці борги "висмоктані з пальця". 2) Люди платять, але ж вона не розраховується з інстанціями. 3)ніхто не платить, бо чекають виконання обіцяного. У жодному разі це лише підтверджує її невміле керування. Перший варіант відпадає, бо перевіркою встановлено, що боргів немає (а може ми вчасно налякали її перевіркою з прокуратури). Так з якою метою нас дезінформують? І так кожне питання. Я, наприклад, вже не вірю жодному її слову. Доречі, гаряча вода до нашого будинку не подається гарячою, а в нас є бойлер. Ні в кого не виникає питання: чому тоді ми за свої ж кошти обслуговуємо цей бойлер, витрачаємо свою ж ел. енергію на підігрів холодної води, та ще й сплачуваемо по тарифах гарячої? Дуже багато питаннь. А ГОЛОВНЕ: чи потрібно все це людині, яка ніколи і не збиралася мешкать у нашому будинку? Бо й квартиру свою вона вже продала. Кому потрібні факти - запитайте в неї її документ на прово власності. Члени правління його так і не дочекалися.

Цитувати

iniciativa

iniciativa

15.05.2005 15:06:00

Знаете ли Вы, что 26.05.05 в 19.00 во дворе дома состоится собрание?
Предлагаем Вам высказать свое мнение, ответив на вопросы нашей анкеты.
(просьба вначале указать № вашей квартиры)

1) Будете ли Вы присутствовать на собрании 26.05.05 ?
2) Как Вы оцениваете качество услуг, предоставляемых в нашем доме на сегодняшний день?
3) Считаете ли Вы, что данные услуги должны стоить дороже, чем та цена, которая установлена по Киеву (0,58 коп/м2)?
4) Довольны ли Вы работой председателя? (Что по Вашему мнению она хорошо организовала? Что плохо?)
5) Доверяете ли Вы нашему председателю?
6) Нравится ли Вам как подается информация для всех жильцов?
7) Какие у Вас есть предложения и пожелания?

Цитувати

Костя

Костя

16.05.2005 06:07:00

М-да, якщо це все правда, то ситуація на будинку - ж.. а.:(
Анкета:
№166 (3-й поверх)
1) Збираюся бути присутнім
2) Що стосується послуг у квартирі - то абсолютно нормально. Вода і холодна, і гаряча є, тиск влаштовує, гарча вода стікає за секунд 7. Опалення в квітні було таке, як треба. У лютому і березні - слобовато. По іншим послугам: сміття рідко прибирається; наявність у 4-му парадному лише одного консьєржа; плитка хрустить під ногами перед входом у під"їзд
3) Цілком можливо, що послуги можуть коштувати і більше, якщо вони надаватимуться якісніше і вчасно
4) Завжди можно робити щось краще
5) Некоректне запитання
6) Див. п. 4
7) Побажання - щоб весь цей безлад закінчився якомага швидше, і щоб новий чи старий голова (мені це непринципово) працювали на благо дому.

Цитувати

lin

lin

16.05.2005 15:10:00

кв144
1. Собираюсь, когда было первое собрание мне казалось что лучше бы провести в будний день, теперь уже лучше бы в выходной.
2. на "3"
3. нет
4. хорошее, это то что человек прошел все инстанции по организации ОСББ. Плохое по моему всем видно.
5. Мне кажется неправильная постановка вопроса, я вообще доверяю людям которых знаю какой-то период времени. Я точно также бы доверяла или недоверяла любому другому председателю.
6. а есть информация?
7. у меня они все меркантильные, типа мусор вывезти.

Цитувати

Zhuk

Zhuk

17.05.2005 06:31:00

Здравствуйте, Уважаемые Соседи!!!

Только сегодня увидела в подъезде информацию о Вашем сайте. Это очень хорошая идея, потому что можно задавать вопросы и получать на них полезные ответы. И я сразу же хочу задать несколько вопросов, которые уже несколько месяцев меня беспокоят, но не могла никак получить на них ответ. Надеюсь, Вы поможете мне найти этот ответ!!!

1) Я не оплачиваю комунальные услуги с тех пор, как там появилась строка - Дополнительные затраты. Мне очень интересно, перерасчет будут делать или нет. Стоит ждать каких-то перемен или нужно оплачивать счета сейчас?
2) Отопительный сезон закончился 15 апреля, а то и раньше, а сумма в счете за отопление такая же как и раньше. Почему мы платим за целый месяц, а не за половину?

Планирую прийти на собрание, потому что интересно послушать, к какому выводу прийдут!
На этих выходных гуляли в соседних домах (Бажана 14, 12, 10) и удивились. Честно говоря, у них такие порядки, и травка подстрижена, и цветочки высадили и деревьев побольше! Так может устроим как-нибудь субботник! :-))) А че? Каждый по цветочку, будет клумба, да и деревьев хотелось бы побольше. Очень хочется видеть из окошка красивый, ухоженный дворик!!!

Цитувати

Olga_I

Olga_I

17.05.2005 07:26:00

Ув,Lin, а может ЛА больше для себя старалась, чем для нас, открыв ОСББ? Ведь регистрацией ОСББ она занималась более активно, чем сейчас выполнением своих служебных обязанностей ( и Вы это подтверждаете в своей анкете). Сейчас перед ней неограниченное поле деятельности ( в плане заработка). И собственная з/п 1300грн, и з/п «невидимого» бухгалтера 900 грн, и з/п «невидимых» дворников 1600грн/мес и т. д. Из-за этого она и не хочет никаких собраний и делает все, чтобы они не состоялись. Ведь если человек честен и его не за что упрекнуть, чего ему бояться отчитаться перед людьми? Другое дело, что не за что отчитываться.

Zhuk: Вам повезло увидеть объявление с адресом. Я его вешаю в-третьий раз. Срывает Денисенко (член правления). Предлагаю пока не платить ничего, надеюсь, что это собрание будет более результативным, поменяется власть и наконец-то будет порядок. А за отопление легко посчитать: нужно просуммировать выставленные счета Киевэнерго за отопление разделить на к-во оплаты за каждую кв-ру и на к-во месяцев. Но нынешнее руководство этого делать не будет, уже висит объявление, что за отопление нужно платить весь год. Насчет субботника поддерживаю, очень хочется чистоты, красоты, порядка. Дети растут, и хочется им кроме асфальта и мусора, еще и цветы с деревьями показать!

Цитувати
<< 96 97 98 99 100 ... 182
Архів