Осокорки-6, дома 1,2,3 - ул. Гмыри 2,4,6 (Киевгорстрой)

Pravko

Pravko

13.11.2008 21:08:40

Макарова: Ув. Правомир, расскажите пожалуйста, чем вчера закончилось собрание инвесторов 2-го...

Прийшли: створювати ОСББ, що буде виразником волі членів-співвласників будинку, зокрема в аспекті uti, frui, abuti права власності, захисником їх прав та охоронюваних законом інтересів, на загальних зборах якого буде прийняте рішення з можливих варіянтів, один із яких - передача на баланс ковальським...
Установчі збори мають відбутись 30 листопада 2008 року.
Скоро запрацює наша власна сайта... Долучайтесь до співпраці щодо статуту (може якийсь зв`язок з юриспруденцією, досвід ОСББ тощо)... решта в телетоннім режимі...
Хибною є думка деяких дочитувачів, що діяльність певних осіб, спрямована проти ТОВ "Ковальська-Житлосервіс"... Просто наводимо аргументи на підтримку чи непідтримку можливих варіянтів uti, frui, abuti майном за участі як цієї ЖЕО, так і ЖЕО-ОСББ...

Не будьте байдужими ;)

Цитувати

alc

alc

14.11.2008 06:32:09

Вчора написала скаргу про порушення мого права власності і занесла в Київміськбуд і Черновецькому. не знаю, що із цього вийде (і чи взагалі щос із цього вийде), та ще й враховуючи їх термін розгляду.. Але в будь-якому випадку, не хочеться бути байдужим і пасивним.

Цитувати

Макарова

Макарова

14.11.2008 08:00:28

Pravko:
Прийшли: створювати ОСББ, що буде виразником волі членів-співвласників будинку,...

ок. сообщите адрес сайта, когда появится.
в рассмотрении устава конечно же будем принимать участие. как и во всем остальном.
единственное, мучает вопрос относительно сроков всего этого процесса.
и ставьте пожалуйста в известность что уже сделано и что планируется сделать
если не на форум, то хотя бы на мейл tmcarr@mail.ru

заранее благодарна

Цитувати

Elena_I

Elena_I

14.11.2008 08:24:19

alc: Вчора написала скаргу про порушення мого права власності і занесла в Київміськбуд...

А можна трохи детальніше, в чому саме порушення полягає і чого Ви вимагаєте?

Цитувати

Elena_I

Elena_I

14.11.2008 08:33:24

Ще раз нагадую, що у СУББОТУ 15 листопада об 11-00 у дворі будинку №3 відбудуться збори інвесторів. Основна мета - підписання звернень до КМБ та КМДА щодо якнайшвидшого приведення нашого будинку у придатний для проживання стан, а саме включення опалення та води, організація роботи ліфтіф, хоча б за графіком.
Основне звичайно - опалення! Також, обговорення інших проблем.
Будь-ласка, приходьте, чим більше підписів, тим краще.

Цитувати

alc

alc

14.11.2008 08:38:59

Elena_I:
А можна трохи детальніше, в чому саме порушення полягає і чого Ви вимагаєте?

скарга ссилалася на статті цивільного кодексу і тлумачення поняття права власності. Оскільки документи на квартиру у нас є, то як власник, я мала повне право вимагати забезпечення нормальних умов для використання, розпорядження і володіння своїм майном, а також проживання у квартирі і здійсненні там ремонтних робіт. Я звичайно, не юрист, можливо, не знаю усіх нюансів і т. д., але вже точно знаю тепер, що їхні теперішні дії (заборони і так далі), повністю суперечать цивільному кодексу. Якщо цікаво, можу вислати на електронну адресу зміст скарги.

Цитувати

alc

alc

14.11.2008 08:45:45

Вислала на lota71@yandex.ru

Цитувати

Новоселы

Новоселы

14.11.2008 08:49:06

Elena_I: По поводу собрания, я так понимаю, что большинство устраивает СУББОТА 11-00.
Давайте...

Елена, добрый день!
Как я уже говорил, мы тоже хотим присоединиться к собранию. Из опыта подобных мероприятий знаю, что хорошо иметь подготовленные предложения (вопросы для обсуждения), которые только поправить на собрании. Текст обращения кто-то уже готовил? Если да - вышлите, пожалуйста на 999san999@mail.ru
Какие еще темы необходимо обсудить? Например, считаю целесообразным составление списка жильцов дома с контактной информацией. Можно для начала распечатать табличку с номерами квартир и по возможности ее заполнять.

Цитувати

Pravko

Pravko

14.11.2008 08:50:04

alc:
скарга ссилалася на статті цивільного кодексу і тлумачення поняття права власності....

Потішений, що люди мислять юридично ;) логіка - правильна! так тримати!

До речі, друзі, ви чули проблему з ліфтами? Кажуть, що це ліфти турецького походження броварської збірки... Вони нежиттєздатні, з великою ймовірністю поломок... Треба і цей напрямок активувати... хай нам отіси поставлять...

Цитувати

alc

alc

14.11.2008 08:50:49

Макарова:
ок. сообщите адрес сайта, когда появится.
в рассмотрении устава конечно...

Повністю підтримую. Найгірше - це невизначеність. Тому, будь ласка, інформуйте нас про стан наших справ, про найближчі (і не тільки) плани і, найголовніше, період чи триваліст вирішення тих чи інших питань. Адже для деяких співвласників питання тривалостіє дуже-дуже критичним!
Ось на цей мейл: celenia_alc@hotmail.com

Цитувати
<< 101 102 103 104 105 ... 211
Архів