Осокорки-6, дома 1,2,3 - ул. Гмыри 2,4,6 (Киевгорстрой)

zofuel

zofuel

21.11.2008 08:09:04

Elena_I:
Если, Вы намекаете на то, что с принятием розпоряжения, повышавшего тарифы в...

я просто хочу разобраться в тарифах. По-этому ищу документ где прописано 1.10грн. Чтобы ЖЕК не брал тариф с потолка а основывался на НПА

Цитувати

alc

alc

21.11.2008 08:18:47

Новоселы: Все вышеупомянутое - попытки изыскать резервы для подключения к отоплению домов на...

Вчора заходила в ЖЕК Ковальських. Не знаю, звідки такі цифри беруться... 2,4 грн за м2. Але в договорі. що мені дали для ознайомлення - інша цифра - 1,38 за 1 м2 за дод послуги. Витяг із Комплексного договору про участь у витратах на утримання будинку та прибудинкової території, надання комунальних послуг та додаткових послуг:
2.2.10. Для поліпшення комфортного мешкання та проведення комплексу робіт, направлених на підтримання будинку та прибудинкової території в привабливому стані, що складається з:
- утримання служби косєржів;
- телефонізації служби консьєржів та оплати поточних витрат за телефонний звязок та телефонні дзвінки консьєржів з приводу ліквідації аварійних ситуацій, усунення порушень якості тощо;
- понаднормове утримання працівників і понаднормове виконання робіт Підприємтсвом;
- організації системи по економії теплової енергії;
- надання консультації з юридичних та інженерно-технічних питань, що стосуються облаштування і оформлення квартири;
- заходів, які гарантують утримання інженерних мереж будинку в технічно-справному стані;
- опломбування квартирних лічильників ХВП і ГВП;
- вставлновлення домофонів "консьєрж-вхідні двері";
- інших заходів, що поліпшують мешкання в будинку....
сплачувати додатк5ово на рахунок Підприємства за квадратний метр заальної площі квартири по 1,38 гривні щомісяця.
Крім того, Олена Олександрівна, яка завідує ЖЕКом склала дуже позитивне враження як людини, яка дійсно знає свою справу.
З її слів, сантехник і електрик закріплюється за одним будинком, а двірники - за кожним підїздом.
Крім того, дійсно кажуть (от тільки щось не помню хто чи Маркелович чи в ЖЕКу), що питання із отопленням вже вирішено майже і що з понеділка можуть навіть подати його. Але подаватимуть поступово, починатимуть із 5-ти градусів.

Цитувати

alc

alc

21.11.2008 08:32:44

Крім того, вони готові переглянуть навіть цифру 1,38.

А ще я особисто досі проти ОСББ, оскільки зацікавлена в тому, щоб вїхати у квартиру якомога швидше. У випадку із ЖЕКом - у них процес налагоджений, вони зараз вигрібають і розрулюють разом із КМБ процес опалення, електрики і т. д. Замовили вже домофони доречі. Як на мене, то краще б спочатку дочекатися, поки будинок здадуть під заселення, поки ЖЕК вигребе за всіх і вскрізь, а потім уже створювати ОСББ. Я не вірю в те, що маючи звязки і так далі неможливо перейти від ЖЕКу до ОСББ. І взагалі це абсбурд.

Цитувати

Pravko

Pravko

21.11.2008 08:59:22

Ось кошторис на будинок за вул. Б. Гмирі,2.
Мабуть вони хочуть задобрити співвласників :) Ну, це добре, якщо буря з ОСББ так на них вплинула :) Це вже поступ...

Цитувати

Pravko

Pravko

21.11.2008 09:10:24

Варто розуміти, що виконання збоку КМБ обов`язку щодо забезпечення належної роботи всіх систем будинку, необхідних для проживання в ньому, не залежить від створення чи не створення Об`єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).
Виконання збоку КМБ своїх зобов`язань ортогональне до створення ОСББ, яке буде юридичною особою, що діятиме на забезпечення і захист прав та інтересів членів-співвласників будинку.

30 числа всі необхідні елементи для життя в будинку (підведене тепло, воду, електрику) має забезпечити КМБ і тоді, ми зможемо починати оздоблювальні роботи в своїв квартирах... адже вода, опалення та електрика будуть і кожен зможе в своїх квартирах їх використовувати (наявні засоби обліку спожитих продуктів).

Цитувати

Elena_I

Elena_I

21.11.2008 16:01:19

Сьогодні увечері Києву можуть відключити газ
Київ.proUA.com / 21.11.2008 17:37
НАК"Нафтогаз" обмежив "Київгазу" ліміти на газ на 50%. Про це повідомив у п`ятницю, 21 листопада, під час селекторної наради заступник голови правління НАК "Нафтогаз" Володимир Тріколіч.

За його словами, обмеження лімітів буде і далі, оскільки борг "Київгазу" становить 176 млн. грн. Він відзначив, що ТЕЦ Києва працюють уполовину потужності.

За словами заступника міністра палива і енергетики Володимира Лучникова, КМДА винна "Київенерго" 339,3 млн. грн. компенсації в тарифах. "Ситуація по Києву не тільки по теплу, але і по електроенергії критична... увечері можливе відключення газу", - відзначив Лучников.

У свою чергу Тріколіч відзначив, що в грудні газ одержуватимуть тільки ті регіони, які розрахуються з боргами за 5 днів. "Борг між нами і покупцями - тепловиками або промисловими підприємствами дзеркальний боргу між нами і тими, у кого ми купуємо газ", - відзначив він.

За матеріалами «Сегодня»

Цитувати

Elena_I

Elena_I

21.11.2008 16:28:29

zofuel:
я просто хочу разобраться в тарифах. По-этому ищу документ где прописано 1.10грн....

Реквизиты не помню, найду, напишу обязательно, но цифры именно такие: 1,05 грн. и 1,1 грн. для высоток более 10 этажей, потому ЖЭКовцы и называют сумму превышения над 1,1 грн. - платой за дополнительные услуги.

Цитувати

in-west

in-west

21.11.2008 18:08:25

Elena_I: Сьогодні увечері Києву можуть відключити газ
Київ.proUA.com / 21.11.2008 17:37...

Обратите внимание, в последнее время в этой газете почти каждый день на первой странице апокалиптический заголовок огромными буквами, типа этого: СЕГОДНЯ ВЕЧЕРОМ ОТКЛЮЧАТ ГАЗ!!! (или КИЕВСКИЙ ЧЕРНОКОЖИЙ СКАЗАЛ, ЧТО ЕГО СЫН СТАНЕТ ЗДЕСЬ ПРЕЗИДЕНТОМ).
Такое впечатление, что редакция получила задание нагнетать истерические настроения в обществе. Не ведитесь, я вас очень прошу. Сегодня вечером газ не отключат.

Цитувати

Elena_I

Elena_I

21.11.2008 18:51:37

Ну так, журналюги любят попугагать, однако, проблемка то есть.
"Ситуація по Києву не тільки по теплу, але і по електроенергії критична... увечері можливе відключення газу" - это слова заступника міністра палива і енергетики Володимира Лучникова, "КМДА винна "Київенерго" 339,3 млн. грн. компенсації в тарифах" - відзначив Лучников.
Отключить, то они не отключат, но какая температура теплоносителя будет, думаю понятно. Хватит ли нашему домику хоть на обещанные 5 градусов, вот в чём вопрос?

Цитувати

Покупайка

Покупайка

23.11.2008 23:21:21

А что там происходит с 4 домом( 4й строительный участок) Осокорков-6?

Цитувати
<< 111 112 113 114 115 ... 211
Архів