Троещина-10, ул. Данкевича, 10 (Киевгорстрой)

zomka

zomka

07.02.2011 08:24:58

AD_2008.. А жити у "косячному" будинку не є ризиком? Плюс до цього, якщо людина з папiрця i прочитає вашi щапитання до КМБ, то потрiбно розумiти що питаєшь, бо навiшають лапши по самi "помiдори"... Гадаю, необхiднi декiлька варiантiв рiшення та зустрiч iнвесторiв по цiх рiшеннях. I негайно, бо час минає. Але була i є проблема, що нас (зацiкавлених) iнвесторiв пiвтора десятка.

Цитувати

zomka

zomka

07.02.2011 08:34:44

а також добродiї майстри з дозволу власникiв квартир почнуть, як у сусiднiх будинках, шробити несучi колони.. Ризик значно збiльшиться.. До того ж, Аркада вже надсилала нам листа про замiну перегородок на цеглу для зменьшення навантаження на будинок.. А це у сукупностi вже сигнал.

Цитувати

AD_2008

AD_2008

07.02.2011 08:46:59

ОК, маємо двi (i бiльше) точки зору на вирiшення проблеми - як завжди, при демократiї :)

Я вихожу з того, що будинок вже не змiниш. Його свiдомо будували з завищенням метрiв, щоб отримати додаткове бабло. Приплачували контролерам, приймальникам та iншим, щоб тi закривали очi на невiдповiдповiсть проекту.

Разом з тим, припускаємо, що iнженери та контролери не закiнченi кретини, а нормальнi людi - в тюрьму сiдати за 1-2 тис дол хабаря вони не хочуть. Тому, будували вони хоч i з порушенням проекту, але в межах норм безпеки. Менi здається, що так будується чи не 100% всього житла...

Щодо питань до КМБ та пiдписання. Виходимо з того, що менеджери КМБ за грошi рiдних батькiв продадуть (але, на їх жаль, за батькiв стiльки нiхто не дасть :) ). Тому, вони будуть пресувати нас, шантажувати невидачею свiдоцтва. Нагадаю, що будинок зараз у власностi КМБ, а в нас - лише майновi права (невiдомо що це таке...).

Можна впиратись, скаржитись, судитись - але це ризиковано. По-перше, втрата часу, а по-друге, вказанi дебiли можуть i квартиру забрати. Iншими словами, у нас є ризик втрати дорогого активу. I я на цей ризик пiти не можу...

Тому, моя позицiя - "лiвi" документи КМБ пiдписувати i грошi платити, але пiд час процесу назбирати доказову базу для наступного позову про повернення грошей за надлишковi метри (+ можливе вiдшкодування упущеної вигоди за затримку в роботi).
Це пiсля того, як ми матимемо свiдоцтво на руках...

Цитувати

Сосед

Сосед

07.02.2011 10:33:15

После того, как мы отдадим деньги (а мы их отдадим!), можно будет только расслабиться и получать удовольствие от наших апартаментов!

Цитувати

AD_2008

AD_2008

07.02.2011 11:19:39

Не всi, Сосєд. Я, наприклад, розслаблятись не збираюсь. Менi в падло вiддавати 20 тис грн халявщикам з КМБ.
Буду судитись, причому, як вже говорив, буду робити це публiчно - через спецiально створений сайт, щоб всi змогли побачити махровi лапи будiвельної мафiї КМБ.

Цитувати

Сосед

Сосед

07.02.2011 11:54:27

Респект, Ад! То є мужнiсть!
Нє заачкувати в боротьбi з таким чудовиськом! Я Вами пишаюся!

Цитувати

zomka

zomka

07.02.2011 13:56:52

Сдается мне, что для Вас AD_2008 есть еще маленькая работенка, учитывая что Вы уже на короткой руке с админом этого сайта.. А заключается в блокировании пользователя "guLivoberegne".. Потому как было нарушение правил форума, а именно "3. Запрещены темы и сообщения рекламного характера (кроме раздела "Барахолка")."
Даешь наше НЕТ ГУ Левобережне!!!!!

Цитувати

zomka

zomka

07.02.2011 14:01:07

Форумчане!! Соседи (прошу не путать с "Сосед" :) ) У кого какие мнения по поднятой АД2008 темой? Не молчим, присоединяемся, обсуждаем... Или у все инет dial-up`ный?

Цитувати

Shopman

Shopman

07.02.2011 15:00:02

мнение AD_2008 поддерживаю. Сначала платим, получаем все доки на руки а потом с ними в суд. потому что если если начнем сразу, хрен его знает когда получим свдительства о праве собстености. Я уже сегодня заплатил за "лишние" метры. В течении 7 дней поеду получать обновленную версию от бухгалтерии о 100% оплате фактической площади квартиры. И вот только после этого КГС(когда будут все доки на руках, включая оплату за линшние метры) будет передавать документы на создание права собствености. А без него, вы сами знаете мы только имеем "майновi права" и как правильно выразился АД - хрен его знает что это такое!!!
С моей точки зрения, сейчас надо набрать большинство в ЖУ "левобережное", а акты подписала уже большая половина, дом ЖЕК приймет мы получим нужные документы и только тогда можем со спокойной душой идти пить кровушку КГС. таково мое мнение, поправте если что не так..
Кстати, никто не узнавал, сколько уже заключило договор С ЖУ "левобережное"?

Цитувати

AD_2008

AD_2008

07.02.2011 15:25:58

Якщо люди вже платять, то подаю свої думки про розмову з КМД при додатковiй оплатi метрiв. Кому не жалко грошей, нIчого морочити голову. Платiть мафiї спокiйно i не парьтесь.

В наступному постi список запитань, якi кожен зможе (якщо захоче) задати в КМБ.

Завдання мiнiмум – (за свої грошi) отримати моральне задоволення, побачивши кислi морди менеджерiв КМБ та зробивши їх «лiвий баблос» гiрким на смак. Нехай знають, як багато iнвесторiв розумiють, що вони порушили закон i будуть за це вiдповiдати. Нехай нервують, живуть з очiкуванням справедливого суду, i просинаються вночi вiд страшних снiв та холодного поту.

Завдання максимум – в процесi спiлкування з виродками КМБ посiяти в їх червивих душах сумнiв i змусити вiдмовитись вiд «лiвих» грошей за «лiвi» метри та зробити нам свiдоцтво про власнiсть на квартиру без всяких додаткових умов (як це й повинно бути по закону).

Золота середина – назбирати докази для майбутнього оскарження в судi писульок КМБ та для повернення сплачених грошей пiсля отримання свiдоцтва.

Ймовiрно, оформляти документи буде Марiванна, яка нiчого толком не пояснить. Бiдна жiнка вiдповiдатиме в судi за жлобiв в костюмах Брiонi.
За законами жанру, додатковi грошi буде приймати фiрма «Космос лiмiтед», яку закриють зразу ж пiсля збирання бабла та переправки його на Кiпр (якщо таке станеться, вимагатитемо притягнення вiдповiдальних осiб за шахрайство).

Головне – це їх примус щодо нас пiдписати «писульки». В судi буде достатньо навiть наших усних показань, щоб визнати цi бумажкi недiйсними.

Цитувати
<< 117 118 119 120 121 ... 161
Архів