Позняки-2, ул. Урловская, 30, стройплощадка 16 (Киевгорстрой)

EvoVII

EvoVII

02.12.2009 07:42:43

также можно и нужно в письмо добавить следующее:

Також викликає занепокоєння припинення робіт по утепленню першої секції будинку. Теплоізолюючий матеріал залишен без захисного шару. У зимовий період під дією атмосферних опадів це може призвести до псування теплоізоляції будинку.

Цитувати

Denis1

Denis1

02.12.2009 07:57:32

EvoVII: также можно и нужно в письмо добавить следующее:

Також викликає занепокоєння...

Вопрос на счет теплоизолирующего материала меня так же интересует, прошу внести этот пункт в письмо.

Цитувати

sergi79

sergi79

02.12.2009 08:21:21

EvoVII: также можно и нужно в письмо добавить следующее:

Також викликає занепокоєння...

+1.
Поддерживаю включить в обращение данный пункт.

Цитувати

Lexx

Lexx

02.12.2009 08:21:37

Всем доброго утра!
Недавно с рулеткой перемерял квартиру - внес изменения в проект Архикадовский.
С точными размерами можно скачать здесь:
http://pub.entercom.ua/Win/Utilities/ArchiCAD/projects/
(могут не корректно отображаться текстуры, объекты интерьера если не скопированы аддоны) Но размеры соблюдены.

Цитувати

ВаВо

ВаВо

02.12.2009 09:22:57

Браво Lexx! Я пока только скачал дистрибутив и учебник по АрхиКАДу))))

Цитувати

ВаВо

ВаВо

02.12.2009 09:34:29

На счет письма. А может просто для начала послать им письмо. Мол спасибо Вам большое мы тут собрались активной группой пристально следим за Вашей работай. Мы люди разных профессий: журналисты, юристы, мастера восточных единоборств. Если Вам будет нужна помощь с выполнением дома в сроки мы Вам можем дать стимул.
Пусть просто знают что нас много и мы не будем сидеть сложа руки, причем без того что б об этом напрямую писать.

Цитувати

ВаВо

ВаВо

02.12.2009 09:38:05

Также прошу Выложить окончательный вариант письма на сайт до пятницы, что б я в пятницу смог к знакомым юристам сходить в Фонд(напоминаю: не КГСовский) - может они что-то порекомендуют добавить или убрать.

Цитувати

Nimdamer

Nimdamer

02.12.2009 10:33:35

Всем привет! Хочу проявить свой голос.
1. Я за внесение пункта в письмо:
"Також викликає занепокоєння припинення робіт по утепленню першої секції будинку. Теплоізолюючий матеріал залишен без захисного шару. У зимовий період під дією атмосферних опадів це може призвести до псування теплоізоляції будинку.";
2. Я тоже за волейбол т. к. в свое время им занимался (принимайте в свою команду);
3. "Буду вовремя!"
Прошу уже скорректированное письмо отправить мне на "мыло", дабы я его всем разослал и распечатал к субботе в 2-х экземплярах (1-й - для КГС, 2-й - нам с входящим номером КГС).
Список соседей растет и обновляется. Сегодня вечером его разошлю.
ВаВо, ты указал не верный e-mail, либо я не правильно его разобрал. Поэтому к тебе ничего не приходит. Прошу как-то мне его сообщить. Свое "мыло" я прикрепил

Цитувати

borik

borik

02.12.2009 11:52:31

"Буду вовремя"

я тоже за внесение пункта об утеплении

Цитувати

EvoVII

EvoVII

02.12.2009 11:56:43

Шановні Петре Степановичу та Василю Пилиповичу!

До Вас звертаються інвестори, що нижче підписалися (далі - Інвестори), об’єкта будівництва «Позняки-2» будівельний майданчик по вул. Урлівська, 16 (далі – Об’єкт)

Ми раді співпрацювати з лідером будівельної галузі України – АТ ХК «Київміськбуд», і обрали вашу компанію для інвестування, опираючись на її багаторічний досвід роботи, надійність та бездоганну репутацію.
При виборі Об’єкта інвестування не в останню чергу звернули увагу на термін здачі будинку в експлуатацію – перший квартал 2010 року.
Для успішного зведення будинку зі свогго боку робимо все можливе - оплату згідно з умовами договору.
Але, спостерігаючи за процесом будівництва, у нас виникли сумніви в тім, що будинок може бути зданий в першому кварталі 2010 року. У зв’язку з цим просимо у термін, передбачений законодавством (один місяць) надати нам детальну відповідь на цей запит щодо реального (скорегованого) плану будівництва Об’єкта. Ми впевнені, що ви усвідомлюєте, що при недотриманні законтрактованого плану будівництва Об’єкта, Інвестори понесуть великі непередбачені збитки за кожний місяць затримки. Ця інформація допоможе унеможливити в майбутньому появу незадоволених Інвесторів та звернень від них з приводу недотримання забудовником термінів здачі в експлуатацію Об’єкта, зазначених у відповідних договорах.
Також викликає занепокоєння припинення робіт по утепленню першої секції будинку. Теплоізолюючий матеріал залишен без захисного шару. У зимовий період під дією атмосферних опадів це може призвести до псування теплоізоляції будинку

Ми впевненні, що навіть у таких непростих економічних умовах як зараз, така компанія як АТ ХК «Київміськбуд» зможе дотримуватись найвищого рівня надання послуг своїм клієнтам та стане єдиною бездоганною компанією на ринку нерухомості та залишиться лідером цієї галузі.

Заздалегідь вдячні.
Колектив інвесторів об’єкта будівництва «Позняки-2» будівельний майданчик по вул. Урлівська, 16, який реалізує АТ ХК «Київміськбуд».

Відповідь просимо надіслати за адресою:

Цитувати
<< 137 138 139 140 141 ... 806
Архів