Молодежный квартал. Осокорки-2,3,4, ул. Чавдар, 2, стройплощадка 11 (Аркада)

Lirik

Lirik

23.05.2011 22:32:26

страница 10

Цитувати

Lirik

Lirik

23.05.2011 22:32:51

страница 11

Цитувати

Lirik

Lirik

23.05.2011 22:34:36

и теперь самое интересное - договор между "Укрмiськбуд-1" и фирмой "Девелопер", который судя по всему находится в стадии расторжения
страница 1

Цитувати

Lirik

Lirik

23.05.2011 22:34:55

страница 2

Цитувати

Lirik

Lirik

23.05.2011 22:35:15

страница 3

Цитувати

Lirik

Lirik

23.05.2011 22:39:50

страница 4.
Финансовые условия договора затерты. Я держал в руках оригинал и могу сказать, что согласно договору "Укрмiськбуд-1" обязан перечислить "Девелоперу" после подписания договора 2% от общей сметной стоимости всего микрорайона и поле начала строительства еженедельно перечислять "Девелоперу" 11% от денег, которые Аркада еженедельно собирает и перечисляет застройщику. Таким образом "Девелопер" должен получить от "Укрмiськуд-1" 13% стоимости всех домов микрорайона Осокорки 2,3,4.

Цитувати

al_mart

al_mart

24.05.2011 06:45:43

Lirik: страница 3

Огромное спасибо за информацию и особенно за копии документов.
Эта информация и копии документов для всех нас очень полезная.

Цитувати

Skywalker

Skywalker

24.05.2011 12:18:13

Шановна Arkada!

Вдячний Вам за Вашу вiдповiдь, а також за iнформування iнвесторiв «Молодiжного кварталу» про хiд подiй.

Сподiваюсь, що Ви усвiдомлюєте, що ситуацiя навколо «Молодiжного кварталу» зачiпає iнтереси тисяч iнвесторiв, а разом з членами їх сiмей, можливо, декiлькох десяткiв тисяч чоловiк. Тому затримки з вiдновленням будiвельних робiт вже у найближчий час можуть призвести до неконтрольованого сценарiю розвитку подiй.

Оскiльки переважна бiльшiсть iнвесторiв кварталу регулярно ознайомлюється з цим форумом, пропоную Вам ЩОДЕННО надавати тут короткi резюме того, що вiдбувається. При чому буду вдячний за надання правдивої iнформацiї. Це ще раз пiдкреслить Вашу добросовiснiсть та поряднiсть, а також сприятиме зняттю напруги.

Думаю, що iншi iнвестори також пiдтримають мою iнiцiативу.

З повагою,

Skywalker

Цитувати

Lirik

Lirik

24.05.2011 12:27:06

Шановна АРКАДА,
останнiм часом Ви почали спiлкуватись з iнвесторами через цей форум, що не можна не вiтати з огляду на актуальнiсть iнформацiї, що надається Вами. Проте про таку подiю як змiна забудовника i можливо генпiдрадника будiвництва згiдно до договору про ФФБ ви ЗОБОВЯЗАНI повiдомити iнветорiв поштою персональними листами. Я дуже сподiваюсь, що це ще буде зроблено.
В мене як i багатьох iнвесторiв будинку 11 iснує питання щодо подальшої долi нашого генпiдрядника "Пiдземшляхобуд-2" - чи вiн буде добудовувати будинок, чи Ви разом з афiльованою фiрмою "Девелопер" збираєтесь його змiнювати (якщо так, то на кого?)? Будiвництво на нашому строймайданчику на сьогоднi припинено. Коли воно буде вiдновлено?
Будемо дуже вдячнi за оперативнi правдивi вiдповiдi на цi запитання.
з повагою

Цитувати

Futurist

Futurist

24.05.2011 19:12:27

Сегодня работы по монолиту не велись, монолитчиков отправили отдыхать до 1 июня.
Каменьщики работали на 14-15 этаже, с улицы было видно пару человек. Частично начали монтаж окон на 10м этаже.
Электрики работу в квартирах пока прекратили, ждут пока появятся входные двери.
Опять, к сожалению, простой на стройке и отставание, которое правда можно еще догнать.

Цитувати
<< 56 57 58 59 60 ... 301
Архів