nataly
01.05.2008 09:03:00
Правильно. Поэтому и затихла ветка.
Никто не хочет выслушивать гадости от ущербных.
Outcast
01.05.2008 11:09:20
Волны перекатывались через мол и бились о берег стремительным домкратом...
Харченко, а ты себя иногда читаешь? :):):)
МДП на марше :):):):)
Outcast
04.05.2008 07:55:08
http://www.lenty.ru/gobest.html?http://lenty.ru/cgi-bin/gop.cgi?http://forum.msk.ru/material/lenty/473599.html
Ломящимся в ЕС и лизунам пендосской задницы советую почитать.
kharch
05.05.2008 05:41:25
Статтю писав "випусник" спецхранів, спецмагазинів, щасливе дитя радянської епохи.
Луноходи, радіокеровані підводні лодки - це все фантастика Євремова.
Де вони були? Я не міг купити собі елементарного програмованого калькулятора незважаючи на регулярні набіги в Черкаси. Зараз я можу купити собі щось близьке до суперкомп`ютера - принаймні за мірками тих часів. КОКОМ - прощавай.
До того ж, я бачив декількох "живих" випусників елітарного МДУ. Що сказати - просто елітарні лінивці, кваліфікація яких спочила разом з їхньою лінню.
Не було стимулу качати свої ментальні м`язи - закінчив вуз, захистив докторську - далі вже нікуди.
Незважаючи на повний упадок, жовту експансію і т. д. і т. п. середньостатистичний українець, який прагне чогось достягти в житті зараз має набагато більше можливостей для цього. Це гарна основа і гарна перспектива. Все інше - справа часу і самовдосконалення.
Життя завжди наповнене викликами. Хто їх ігнорує - просто стає жертвою історії.
В цьому немає нічого стращного. Чим біла раса краща за жовту, чорну чи ще якогось кольору? Якщо чимось краща - це треба доводити.
kharch
05.05.2008 08:44:55
Так, ще пару осикових клинків забув загатити.
Де продукти цієї елітарної освіти?
МіГи? Калашнікови? ПРО КРО Зеніт-13 Пермь 26 Москва 24? Підкорення космосу?
Засуньте їх собі в зад.
Ці всі рафіновані прохфесора, інтелектуали, задорнови не вміють приземлювати свої умствованія на реальний грунт.
Обкладають, сварять, принижують - але їдуть туди.
Навіть зараз, коли Путін в Росії вже майже збудував комунізм.
Там - система. Машини їздять мільйони кілометрів без ремонту, асфальт лежить роками і не тріскається, дороги справляються з мільйонами автомобілів.
А ви можете тільки мріяти коли вона (західна система) загнеться.
Загибається вже тисячу років.
Загнеться. Але на жаль, в то врємя светлоє не доведеться жити ні мені ні тобі.
ОКО
05.05.2008 21:14:58
Ты о чём бредишь, малец? Очень тяжело жить, да?! Крепись козче: Юсченга-Тимашенка помогут!
Outcast
06.05.2008 08:22:47
Пропустив все харченковские глупости, скажу лишь про дороги...
Саша, климат ЕС обуславливает Гольфстрим. Там дороги не эксплуатируются в таких жестких температурных режимах.
Богатство ЕС зиждется на разграблении колоний десятками лет. Мы кормили и спонсировали узкопленочных и чернозадых "друзей".
Касательно фундаментальной науки... Я ПЫШАЮСЯ, что у нас есть свои гопакознавци.
Способна пасечников, гопакознавцев, писанщиц, вышивальщиц, трембитодувов, и пр. генетический непотриб какляцкая земля рождать :):):).
С ними, в свитлэ "майбутне"
kharch
08.05.2008 17:02:25
Лишь про дороги...
Климат...
Ти, умнічок, зроби дослідження на тему вплив гольфстріму на дороги в північній кореї.
Подивися ось цей малюнок
http://tema.ru/travel/north-korea-2/_MG_0061.jpg
от по цій адресі
http://tema.ru/travel/north-korea-2/
цитую
В качестве развлечения обе Кореи возят туристов к единственному месту, где границу можно перейти. Строения на заднем плане — южнокорейские, бараки стоят ровно посреди границы. Особенно бросается в глаза разница между дорожным покрытием северной и южной сторон. Мне ни разу не попадалось исследование на тему того, почему при капитализме дороги ровные, а при коммунизме — говеные. В данном конкретном месте климат точно один и тот же.
А ще, шановний ігорьок, докладаю - я не Шаріков. Я Павлік Морозов.
Прохання правильно мене ідентифікувати. А ще краще - просто притримуватися правил форуму "10. Не приветствуется "оффтопик" - обсуждения не по теме, обсуждение личности участника Форума".
Хочеш поговорити хто є ху - давай зустрінемося і розповідай мені, що ти про мене думаєш особисто. Регулярно буваю проїздом в Черкасах, з задоволенням зустрінуся.
А будеш це робити на форумі - я буду повідомляти куди потрібно поки тебе не забанять.
Вдачі!
Outcast
08.05.2008 17:27:49
Харченко, а где узрел переход на персоналии? :):):) правда я к тебе, как к персоналии, никогда не относился, уж прости :):):).
Саша, УМИЛЯЕТ, твое моськоподобное желание облаять Россию. Вот лишь беда, НУ НЕЧЕМ крыть. Россия ВЕЛИКАЯ и п... ец. Это факт, а факт, самая упрямая вещь в мире. Даже на инаугурацию посмотри, и вспомни подпольные "клятвоприношения" пасечника. Божка твоего.
Относительно встречи. Если это УГРОЗА, то я С УДОВОЛЬСТВИЕМ встречусь.
Если ты думаешь, что мне может быть интересно--ой ли. Я бильшисть вижу тут и имею "счастье" на хохлоканалах придворных лицезреть. Тошнит от вас, "пановэ" флагомахатели и майдаунные певуны.
Прекрасно понимаю, что я КРАЙНЕ неудобен, субъектам подобным тебе. Уж прости. Я был, есть и буду. Я не одинок. Стучать... СБУ в Черкассах ул. Гоголя 240.
Изменить невозможно,--уничтожить.
Беги лучше в лесок свежим воздухом подыши.
kharch
08.05.2008 18:31:52
Шановний, мені по барабану як ти мене називаєш.
Просто набридла твоя одноманітна убогість, сірість, подавленість.
Я знаю всі твої відповіді наперед - можеш навіть їх не друкувати
Угроза. Твій розвиток зупинився (зламався) в С. Путіні(Петербурзі).
Ти нашуганий сімнадцятирічний підліток, який весь світ сприймає як загрозу.
Кожний знаходить в житті те, чого підсвідомо бажає. Врешті - це твої проблеми.
А я таки настукаю - вибач. А СБУ вже хай вирішує.