Новая Власть: Слова и Дела...

Idalgo

Idalgo

16.01.2011 11:42:48

Швед: "Что сказать хотел, дефективный??" (цитата из классиков) :):)
http://www.segodnya.ua/news/14212994.html
...

Хорошая новость. Приятная для всех нормально мыслящих граждан Украины. На очереди ещет один " герой", Шухевич.

Да, Швед, ты уж поосторожней в выражениях, не хотелось бы лишиться твоей компании-)

Цитувати

Администратор

Администратор

16.01.2011 12:01:46

Лишился... А ведь предупредили, по-человески.

Шведу - закрыт доступ.

Цитувати

kharch

kharch

16.01.2011 12:55:42

Idalgo:
У меня по ссылке - пустая страница
Впорочем, не суть важно.
Господа...

Iдальго, я згоден, правила повиннi бути.
I правило про недопустимiсть особистих образ - основне.
Коли хтось починає гавкати як бєшена собака i намагатися поболючiш вкусити, замiсть того, щоб вести конструктивний дiалог - це свiдчить про низький рiвень культури i вiдсутнiсть аргументiв за темою спору.
Тому як би мене не дратували чиїсь застиглi погляди на iсторiю я буду по можливостi уникати персональних звинуваченнь а обговорювати тiльки недолiки характеристик а не того, кого воно характеризують.
Чесно - Швед навiть за невеличкий час свого вiдрождення на цьому форумi - приївся. Його укуси - як комаринi, але вiд них користi мало, а шкода - бiльш вiдчутна.

Вiн весь час намагався постити мою рожу де ми тестували серiйну зйомку фотiком Nikon D300 пiд час якої я кривляв рожi.
Вибрав те, що менi сподобалося i зробив її аватаром в кiлькох соцiальних мережах. А так названий сексот (беру слова назад, низька квалiфiкацiя в чувака) навiть посилання робоче не може дати.
Коли людина отримала недостатньо тепла та любовi в дитинствi вона часто намагається самостверджуватися за рахунок образи iнших щоб пiдняти самооцiнку. Знайти свою перевагу, чи може намагатися розказати колгоспнику що це не круто а круто їсти морозиво i не вилазити з квартири.
Насправдi круто - це жити i шукати велич природи в тому, що тебе оточує. Бачити не тормознутiсть людей в супермаркетах а розважливiсть та розум нацiї, що в складних природних умовах запезбечила найвищий рiвень життя, чудову iнфраструктуру та знаходить сiрої довгої зими бажання жити i стверджувати красу життя.

Всiм вдачi!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

17.01.2011 06:33:51

" згоден, правила повиннi бути.
I правило про недопустимiсть особистих образ - основне."

Харч, вот личное оскорбление тебя задело. А когда Гиб скопом оскорблял всю рускую нацию, то это как, допустимо?Я считаю, что основное - недопустимость разжигания национальной розни. Страну одну уже таким макаром развалили. Теперь полюбуйся как тот же прием работает в масштабе форума. По моему вполне наглядный пример

"Тому як би мене не дратували чиїсь застиглi погляди на iсторiю"

Взгляды на историю не бывают "застиглими". Они бывают либо исторически правильными, либо искаженными. Искажение может быть либо преднамеренным, либо по незнанию фактов. Вот мы тут и пытаемся общаться в разрезе фактов. Хотя отдельные личности все время пытались переходить с трактовки фактов на обсуждение народов и личностей.

"Коли хтось починає гавкати як бєшена собака i намагатися поболючiш вкусити, замiсть того, щоб вести конструктивний дiалог "

Вот честно, не пойму. Ты ж взрослый состоявшийся человек. Ты другим пытаешься что то доказывать или самоутверждаться в чьих то глазах?Если нет, то какого так реагировать на то, что тебе кто то говорит?-)

P/S "Всiм вдачi!" - Гиб, я так понимаю уже сюда не попадает?-))

Цитувати

kharch

kharch

17.01.2011 08:51:17

Iдальго, цього чудового зимового дня, коли слизький льодок присипало оманливим тонким бiлим снiжком, та ми вже без двох наших товаришiв всiм, всiм вдачi!
Твердо триматися на ногах i пам`ятати що падають навiть самi стiйкi!
Пiд застиглими поглядами так, Iдальго, я мав на увазi твiй пiдхiд до iсторiї.
Iсторiя це лише набiр фактiв. Iнколи пiдтасовка фактiв. Нiхто, крiм Iзгоя, не записує мотиви. Iсторiя записує результати. Результати 70 рiччя комунiстiв - зледачiлий народ який чекає манни небесної i що всi будуть рiвнi.
Не буде манної i не будуть всi рiвнi. Але жити буде набагато краще та веселiше.

Всiм чудового настрою!

Цитувати

Idalgo

Idalgo

17.01.2011 11:16:25

"Пiд застиглими поглядами так, Iдальго, я мав на увазi твiй пiдхiд до iсторiї."
Да я уж понял, что не свой. Мой подход - это прежде всего строгое следование фактам. То есть факт есть, а как его уже трактовать, в угоду политической целесообразности -это вопрос второй. Вот я за точность в фактах

"Результати 70 рiччя комунiстiв - зледачiлий народ який чекає манни небесної i що всi будуть рiвнi."

Ну да. А результат 300-летнего царствования товарищей Романовых - это советский народ в небывало сжатые сроки осуществивший коллективизацию, индустриализацию и заборовший фашистского гада. Интерестная у тебя логика.

"Не буде манної i не будуть всi рiвнi. Але жити буде набагато краще та веселiше."
Конечно что не будут. Некоторые уже ровнее остальных. И жить в Уркаине будет все лучше, през же улучшение жизни уже сейчас обещал-)

Цитувати

kharch

kharch

17.01.2011 11:26:54

Iдальго, весь фокус в тому, що буде житися краще тому, хто думає що йому буде житися краще. Ну от, хоча б, нова влада - вони в це повiрили, вони потратили хмару бабла на "Тому що..." та "Покращення".
I результат, так би мовити, - "на лiцо".
Але - так, менi - теж живеться краще, тому що я визнаю закони зони, знаю що по зонi ходять багато звiрей, вони вiдбирають бабло i свободи. Треба бути обережним. Темна це смуга для україни? Можливо. В той же час не потрiбно забувати, що цей народ який висказав таке фе попереднiй владi i захотiв донецької стабiльностi. Я - за будь-яку владу. Я - знайду точки дотику.
Головне - працювати мiзками, руками та всiма iншими частинами тiла, дихати, слiдкувати щоб серце билося. Кожний час, кожний iспит - щоб стати сильнiшим i мудрiшим. Можливо нинiшнiй безпрецедентний тиск на державнiсть, на соцiум чогось цей соцiум навчить пришвидшеними темпами. Можливо - нi. Менi пофiг - я знайду свiй шлях.

Всiм вдачi!

Цитувати

Борода

Борода

17.01.2011 19:23:16

Опять Россия виновата: http://obozrevatel.com/news/2011/1/17/416493.htm

Цитувати

Idalgo

Idalgo

18.01.2011 06:21:14

И лично кровавый тиран, товарищ Сталин!

Цитувати

Борода

Борода

18.01.2011 12:15:44

Самое время подумать тем, кто в Штатах, об эмиграции на историческую Родину: http://cripo.com.ua/?sect_id=1&aid=107797

Пока еще вьезд открыт...

Цитувати
<< 446 447 448 449 450 ... 548
Архів