kharch
27.07.2006 09:49:00
Якось так склалося на цьому форумі, що тут дуже багато розумних, геніальних людей, але всі вони - продукти нашої освітньої системи. Там ніби і був такий предмет етика, але його, як і багато іншого звели до того, як партія і правітельство тра-та-та. Я тільки памятаю з уроків етики те, що я там спав.
Не вчили нас у школі культурі людських стосунків.
А вчити є чому і гарні знання в цій області - це ключ до життєвого успіху.
На інших форумах я зустрічав таку позитивну і приємну культуру поздоровленнь учасників з днем народження і іншими гарними подіями в їхньому житті.
Адже, якщо чесно зізнатися, все що ми робимо - для того, щоб хтось інший це зацінив. І дуже приємно, коли про тебе згадують, навіть якщо ти знаєш, що у людини стоїть программа, яка нагадує що сьогодні тебе треба поздоровити.
Тому я був би дуже радий зробити поштовх до такої гарної деталі, як поздоровлення учасників форуму зі всім - навіть з липневою жарою і гарним синім небом.
Завтра - 28 липня - день системних адміністраторів, вебмайстрів, більший список тут
http://www.nixp.ru/news/2207
Я згадав про це вже кілька днів назад і вже сьогодні вирішив розпочати тему не для того, щоб бути першим, хто вітає адміна цього форуму з професійним святом, а для того, щоб всі щирі люди могли записатися в чергу поздоровленнь.
Адже дякуючи його плідній, тактовній, інтелігентній і виваженій роботі цей форум став одним з кращих російсько- та украномовних форумів. Дякуючи тому, що він не спить а сам з цікавістю читає та модерує форум тут сформувалася позитивна культура дискусії, яка комфортна для багатьох учасників.
Здоров`я, натхнення, цікавих пропозицій, гарного мат. забезпечення цієї корисної і надзвичайно важливої для всіх нас роботи!
Вдачі!
донецкий
27.07.2006 10:09:00
так может если бы меньше спали на уроках, то и вынесли бы оттуда что-то большее, чем "политику партии"? а? возможно вы очень давно учились, но лично у нас в институте была очень интересная программа по этике и эстетике. ну и не нужно забывать что большую роль в развитии этих компетенций всетаки должны играть родители.
А сисадмина конечно с праздником (хоть он и заблокировал мой ник почти на год непонятно за что). УРАААААААААААААААААААА!
Администратор
27.07.2006 11:59:00
Спасибо огромное kharch!
За все добрые слова, сказанные в адрес нашего Форума и Админа в частности. Админ у нас - это образ собирательный и Форум модерируется несколькими людьми. От всех нас - СПАСИБО!
Ответно хочется всех наших Форумчан поздравить тоже. Кем бы мы были без вас? Кого бы наказывали, пытались призывать к порядку? Только благодаря вашим стараниям этот Форум стал тем, чем стал. Очень приятно осознавать, что здесь пишут умные, терпимые, отзывчивые люди (в основном).
Благодаря усилиям таких позитивных людей, как kharch (от Ваших сообщений всегда исходит тепло и добро)Администратору на этом Форуме скоро и делать будет нечего.
Всех с праздником! Приятного и полезного общения на нашем Форуме!
Мы любим вас!
kharch
27.07.2006 14:05:00
донецкий: так может если бы меньше спали на уроках, то и вынесли бы оттуда что-то большее,...
Так так!
Я з тривогою відчуваю за своєю спиною цей потужний подих нового підростаючого талановитого покоління, яке отримує свою повноцінну освіти в англіях, гарвардах, сорбоннах. Сяє розумними фразами, знає все на світі.
Заспокоює лише те, що дуже часто воно видає бажане за дійсне, омріяне за досягнуте. Реально навчитися правильно оцінювати речі як, власне, і етиці, можна тільки набиваючи шишки - цього в університетах не проходять.
Так що вчіть етику далі, шановний донецький розумник - тоді на багато Вами поставлених запитаннь і відповідь знайдете власноручно.
Успіхів!
kharch
27.07.2006 14:20:00
Администратор: Спасибо огромное kharch!
За все добрые слова, сказанные в адрес нашего Форума...
Зібраному образу Адміна - моє шанування і подяка за любов. Вона - взаємна. Справді.
Бажаю вашій команді м`яко відміти завтрашнє свято - ви потрібні нам живими та розсудливими 24 години на добу 7 днів на тиждень, 365(6) днів в році.
Успіхів!
Администратор
27.07.2006 14:57:00
Будем стараться соответствовать. 365(6) дней в году.
донецкий
27.07.2006 15:05:00
kharch:
Так так!
Я з тривогою відчуваю за своєю спиною цей потужний подих нового...
что-то не припоминаю чтобы я задавал много вопросов, особенно вам.
бееее-какая дешевая лесть админу, аж воротит.
Администратор
27.07.2006 15:20:00
Добрее нужно быть, Донецкий - и народ к Вам потянется.
За что Вам закрывали доступ теперь уже трудно вспомнить. Но долго это продолжаться не могло - Форум бы без Вашей колоритной фигуры много потерял.
Удачи Вам!
kharch
27.07.2006 15:34:00
бееее-какая дешевая лесть админу - ніколи не стомлюся хвалити себе.
Я відчуваю духовне єднання з адмінами цього сайту.
Я думаю як вони. Це - правда, це не грубі лестощі.
Донецький, я Вас перехвалив.
Ви не розумієте очевидних речей і дуже багато чого ще не знаєте.
Мудріше всього жити і сміятися.
Компліменти, а тим більше на свято - вони створють атмосферу єднання, ейфорії, співпраці, єдиного шляху.
Хоч раз це переживіть, о наймудріший етик.
Администратор
27.07.2006 16:20:00
Программист - это не род занятий, это мироощущение, стиль жизни, если хотите. Это трудно понять людям других профессий. И не важно, кто мы сегодня, чем занимаемся, куда жизнь забросила. Стержень заложен еще на студенческой скамье (правда мы из КПИ).
kharch поймет, о чем я