Остання п’ятниця липня - день системного адміністратора

Don_zabugorniy

Don_zabugorniy

31.07.2006 10:28:00

Администратор:
1. Don_zabugorniy, мой последний пост относился не к вам

2. К сожалению,...

договорились :)

Цитувати

kharch

kharch

31.07.2006 11:42:00

Як чудово, що свято знімає старі образи та непорозуміння.
Розумні люди повинні насолоджуватися спілкуванням і не залишати ніяких проблем.
В спілкування та дружбі - сенс життя.

Цитувати

kharch

kharch

01.08.2006 14:28:00

Вітаю зміни в код, колеги. Я маю на увазі два рядки для анонсу останнього повідомлення!

Цитувати

Администратор

Администратор

02.08.2006 06:57:00

Це зроблено бiльше року тому... (анонс останнього повiдомлення;)

Цитувати

kharch

kharch

02.08.2006 09:51:00

Але ж був один рядок а зараз два - чи в мене опера стала глючити?
Хорошо то как, Стеша...
Да я не Стеша вовсе!
А все одно - хорошо...

Цитувати

Vlad

Vlad

03.08.2006 10:27:00

kharch !
Твой отец, случайно, фотографом не работал?

Цитувати

kharch

kharch

03.08.2006 11:19:00

Влад, читай архіви холодної війни з ОКО - приблизно листопад-грудень минулого року і взнаєш ким працював мій батько.
Взагалі в школі в мене було хоббі - я був шкільним фотографом і навіть робив в Радянському Союзі кольорові фото (повний процес).
Хто тоді жив і трохи це знає повинен зацінити.
Кладучи руку на серце - кольорове фуфло. ;)

Цитувати

Администратор

Администратор

04.08.2006 12:08:00

kharch!
Как Вы там в жаре выживаете? Вроде в НДж и НЙ страшная жара, даже черезвычайное положение объявили?

Цитувати

kharch

kharch

04.08.2006 23:25:00

Так, жара страшенна. Вчора було 44 градуси цельсія. Але Ви ж знаєте цих американців - вони влітку мерзнуть а взимку паряться від жари. Все тому що кондинціонери працюють мабуть круглий рік. Сьогодні та на вихідні прохолода - всього 30-31 вдень і вночі 18. Я люблю вибігти зранку в 6 годин коли тільки встає сонечко і вдихати ранкову прохолоду. Це - моя "трава", як шуткують тут на форумі. Але, здається, - не тут. Бо о 6-й ранку вже 25 градусів і насолоди від бігу малувато.
Хоча я бачив десь о 13-й, коли пік жари (44 град) якісь любителі наматували круги по стадіону. Можливості людського організму воістину безмежні. Людина залякана не вірить, що все, що дає "трава" можна отримувати природнім комфортним шляхом.
Дякую за інтерес до моєї скромної персони. Сьогодні був чудовий день, надіюсь для України також.
Боляче дивитися на колишніх компаньйонів по оранжевому табору, які скулять від Януковича-премєра - Цинік, Даниїл. Панове - я з Вами. Я впевнений, що Юля би була кращим премєром для України. Але, на жаль, цей етап програно і треба сподіватися, що донецькі пацани зіграють з Ющенко в чесну гру. В америці Буш вже 6 років як президент - і нічого. Америка виживає. Призвичаюється до дорогих енергоносіїв. Система працює навіть якщо до влади приходять не зовсім адекватні люди.
Потрібно будувати політику національного примирення і злагоди.
Потрібно починати любити країну а не окремих політиків.

Всім вдачі та натхнення!

Цитувати
<< 1 2 3 4 5 ...
Архів