Don_zabugorniy
28.07.2006 15:29:00
Администратор писал (28.07.06 / 15:46) о подобных мне:
... Только чего на наших Форумах "тусуются", нас поучать ОЧЕНЬ любят - никак не могу понять. Загадка славянской души...
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Почему-то мне до прочтения этой фразы казался человеком разумным и понимающим свою роль на форуме. Всегда неприятно разочароваваться...
kharch
28.07.2006 17:46:00
Дон, чого Ви це сприйняли на свій рахунок?
Я тільки хотів Вас привести як приклад закордонного форумчанина з російською розкладкою клавіатури в пості про клавіатуру.
Щось мені завадило закінчити той пост комліментом у Ваш адрес.
І от бачу результат. Це - сумно. Вибачте мені.
А адмінів поздоровте і випийте етилового спирту за їхнє здоров`я.
Сьогодні мені сказали чудову фразу - "я всіх вчу - ловіть гарне в житті".
Вдачі і ще раз прошу вибачення - мені прикро від Вашого похмурого обличчя. рожі.
kharch
28.07.2006 17:51:00
Дико вибачаюсь. Слово рожі убрати. Там в оригіналі було "мені сумно від вашої синьої рожі". Вирішив, що ранимий Дон неправильно зрозуміє. Відредагував на похмуре обличчя а "рожі" кудись сховалось за екран.
Натиснув "Відправити" і побачив понеділковий результат.
Чтоб они не делали не идут дела
Видно в понедельник их мама родила.
Вдачі!
Don_zabugorniy
28.07.2006 19:16:00
Харч, не хотел Вам портить настроение, извините
Поздравления с предстоящей поездкой. По доброму завидую - люблю NY, жалею, что бывать там получается только пару раз в год проездом.
По поводу админа - давняя история, Вы просто не в курсе.
Пару лет назад ( во время-то летит!), в предвыборной ветке ( страница 08_1720-09.htm в соответствующем архиве) прозвучал достаточно, на мой взгляд, оскорбительный для заробитчан пост loup-garou.
Цитирую оригинал
A yakscho seryozno - bilsha chastyna emigrantiv, ta i zarobitchan, absolyutno ne zacikavlena v bud-yakomu rozvytku na Ukrayini.
Chym girshe, tym bilshe argumentiv pered soboyu na koryst zroblenogo kolys vyboru, take ot "sam sobi psyholog". Treba rozumity, scho koly likar chy inzhener pracyue na zapravci (a takyh sytuaciy bilshist), persh za vse strazhdae samoocinka. Yedyne, scho ryatue - ce koly rodychi i znayomi "tam, v boloti" padayut pered toboyu na zadnycyu. Zoloti chasy buly, koly pryihavshy v gosti v USSR z pachkoyu zhvachky, mozhna bulo neyu oschaslyvyty vse selo. Yakscho Ukrayina pidnimetsya hocha b do rivnya Prybaltyky - psyhologichnyy dyskomfort u "zabugornyh" bude neymovirnyy. Tomu y namagayutsya perekonaty Vas, a naspravdi v pershu chergu sebe, scho nichogo v Ukrayini na krasche zminytys ne mozhe. V pryncypi.
Оскорбительный вдвойне, так как сам автор поста в то время собирал копеечку к копеечке где-то, кажется, во Франции. Как в анекдоте « все вокруг в д$рьме, и один я – весь в белом…»
Так вот, нашего уважаемого админа этот пост привел в такой восторг, что он даже не поленился «слабать» перевод на украинский и снабдить его комментарием «СУПЕР! (Admin)»
А теперь оцените, какое впечатление это производит в сочетании с сегодняшним «наездом» на «латиноклавиатурных» и высказыванием типа «Только чего на наших Форумах "тусуются"…»…
ПыЗы Угадайте, в понедельник утром админ а) объяснится б) «убъет» этот и мой предыдущий пост в) сделает вид, что не заметит?
ПыПыЗы Хоть я заканчивал Донецкий универ, а не КПИ, и ни дня по специальности «0804 – компьютерные науки», квалификация - «администратор компьютерных систем» так и не проработал, пожалуй, сегодня вечером таки дерябну стаканчик рома с колой по этому поводу : )))
"СЧАСТЬЯ ДЛЯ ВСЕХ, ДАРОМ, И ПУСТЬ НИКТО НЕ УЙДЕТ ОБИЖЕННЫЙ!" (С)
loup-garou
28.07.2006 20:47:00
Дякую, Дон! Дуже радий, що нарешті настала Ваша черга натягнути білі штанці. Нє, справді, приємно бачити хорошу пам`ять у хорошої людини.
Ви ж знаєте, за рік стільки всього відбулось. Харч почав писати українською, а я став адептом психології позитивного мислення. Всім імігрантам вкупі від мене так не дісталось, як бідному ОКО - а тепер ми з ним друзі-нерозлийвода. Набагато приємніше знаходити щось світле і красиве, щось спільне, ніж змагатися, хто кому повибиває більше зубів. Наприклад, мені було дуже приємно дізнатись, що Ви також любите Воннегута. А той пост - будь ласка, сприймайте його як спробу loup-garou розібратися з тарганами у власній голові. Успіхів Вам і хорошого настрою!
P.S. О сисадміне, що без тебе я... :) Зі святом!
Don_zabugorniy
28.07.2006 20:55:00
Класс!
kharch
29.07.2006 05:37:00
Привіт Дон, я Ваш давній прихильник.
Здається ОКО завжди робить наголос на тому, що маса непрофесіоналів теревенить тут про політику.
Яскравий приклад Дона, який працює Лікарем за кордоном, хоча вчився лікувати комп`ютерні програми доводить чудовий факт: є одна кваліфікація - розумна людина. А чим вона буде і на якому рівні займатися - залежить тільки від неї самої.
Життя - чудова штука!
Борода
29.07.2006 14:38:00
Дон_Забугорный:
Уважаемый Дон! А что Вы еще любите из Стругацких, кроме "Пикника"? Приятно встретиться с человеком, помнящим ту же фразу, что и я.
loup-garou
29.07.2006 15:34:00
А у мене ця фраза чомусь асоціювалась із "Колисковою для кішки". Як добре, що у Бороди пам`ять краща! :) Виправдаюсь тим, що у Стругацьких я більше люблю "Сказку о тройке".
Don_zabugorniy
30.07.2006 13:32:00
Борода: Дон_Забугорный:
Уважаемый Дон! А что Вы еще любите из Стругацких, кроме "Пикника"?...
абсолютно все, кроме "жука..." - это, пожалуй, единственное произведение, которое перечитывал только один раз %)