Повышение тарифов на услуги ЖКХ

JeryMouse

JeryMouse

22.02.2007 13:43:28

Не, напугали ежа голой ср...
Пока не плотим и ждем нормальных тарифов - вот наш (мой во всяком случае) ответ.

Цитувати

kharch

kharch

22.02.2007 13:48:40

Джеррі, я бачу сусідське оточення та шкільні проблеми впливають на Ваш здоровий розум.
Думаю, платити треба хоча б раз на два місяці, щоб потім гола задниця ЖЕКу не злякала йожиків до інфаркту.

Вдачі!

Цитувати

JeryMouse

JeryMouse

22.02.2007 18:41:33

Привіт йожикам!
Хай буде світло!
І тепло...
Я хочу сплатити відразу, як з`являться нові платіжки, бо в цьому місяці тягну на собі дві квартири, там сума нічогенька виходить за все разом. Потерплять, я думаю.

Цитувати

JeryMouse

JeryMouse

22.02.2007 19:04:07

"Жителю американского городка Уэзерфорд Ричарду Реддену пришел счет за электричество, в котором ему предписывалось заплатить за услуги местных коммунальщиков 24 миллиарда долларов.

Подобные счета получили еще 1400 человек. Между тем, представители электрической компании объяснили произошедшее опечаткой в счете.

Вина за ошибку лежит на компании Data Pros, которая занимается распечаткой счетов для горожан. В то же время в электрической фирме заверили, что пошлют жителям Уэзерфорда исправленные счета, передает «Лента. ру».

По словам Реддена, теперь его семье следует меньше пользоваться нагревательными приборами."

Цитувати

Аленаа

Аленаа

23.02.2007 09:04:44

kharch: Джеррі, я бачу сусідське оточення та шкільні проблеми впливають на Ваш здоровий розум.
Думаю,...

Харч, про голу сраку перщ за все повинні думати, ті, чиї посадові обов"язкі це передбачають. Їм же ж непогано згадати про законослухняність. А то про неї тільки платники (хп послуги ЖКГ, податків...) пам"ятають.

Цитувати

оптимистка

оптимистка

23.02.2007 09:17:04

Прчитайте на главной странице, как народ в Вишневом проблему с тарифами решил-красавцы!

Цитувати

kharch

kharch

23.02.2007 09:43:04

Альона, я схиляюся перед Вашою мудрістю, але маю на це свою думку.
Якщо в машину не лити бензин вона не буде їхати - ні БМВ, ні запорожець.
Якщо вважати що ціни не справедливі - плати скільки вважаєш за потрібне.
Потім все перерахується.
Але якщо зовсім не платити - це пиляти гілку на якій сидиш.
Це про Тарифну війну у Вишневому - головна сторінка понняття не фіксоване.
http://realt.ua/Statti/0_Index.php?idn=10470

Цитувати

JeryMouse

JeryMouse

23.02.2007 10:13:50

Харч, комуналка тримається не на ЖКХ, тобто, не на приватних квартировинаймачах. Один сміттєспалювальний завод "Енергія" споживає газу більше, ніж усі газові плити Києва разом узяті і ще кілька ТЕЦ на додачу. А якщо полічити всі нежилі та відомчі опалювані будівлі в м. Києві (інститути, школи, академії, лікарні, вокзали, Верховна рада, театри, міністерства, "роги й копита"), то це буде відсотків 70 від усього, що опалюється. Моє Академмістечко на дві третини складається з наукових інститутів, де люди не живуть. Там величезні площі. Не вірите - подивіться на карту міста - між проспектом Палладіна, бульваром Вернадського, вулицею Службовою і спорткомплексом "Наука". Порівнювати споживання електроенергії заводом "Авіант", "Атеком", фабрикою "Каштан" і моїм таки засмиканим Академмістечком взагалі не бачу сенсу. Якщо хто рубає сук, на якому сидить, то це наше градоначальство. Думаю, доведеться і йому рано чи пізно приймати рішення на сцені палацу "Україна" під прицілом тухлих яєць.

Цитувати

Аленаа

Аленаа

23.02.2007 11:07:40

kharch: Альона, я схиляюся перед Вашою мудрістю, але маю на це свою думку.
Якщо в машину...

Так і я не вважаю ЖКХ вічним двигуном, який не потребує палива. А ви впевнені, що паливо попаде саме в бак, і саме в той бак? Останні десять років уся країна законослухняно сплачувала за послуги ЖКХ, але ж цим не змогла врятувати цей поїзд, який вже на краю безодні. І сплатимо ми зараз, чи не сплатимо, вирішить тільки питання коли станеться апокаліпсис, сьогоднічи завтра. Питання чи він буде, чи ні, вирішується іншими чинниками.

Якщо наші владоможці не спромоглися за весь цей час, який трива тарифна війна, розрахувати тарифи згідно із нормами закону, то це більше виглядає на шантаж таких як Ви, Харч, мудрих і законослухняних. Це шатанж. А тепер нам під улюлюканье без світла знизять тарифи, щоби уся країна знову пересвідчилася, що є такі Жана Дарк в нашого знедоленого народу. І де буде ЖКХ тоді?

І що переважно трапляється з тими, хто йде на поводу в шантижистів?

Цитувати

оптимистка

оптимистка

23.02.2007 11:57:47

В Луганске "благодарные" жители за повышение тарифов наградили мэра города "Золотой батареей", которую принесли ему под приемную (старый дырявый радиатор, выкрашенный бронзовой краской и с траурной ленточкой)

Может, все-таки услышат народ господа "слуги"?

Цитувати
<< 45 46 47 48 49 ... 49
Архів