Всі на зустріч!

Экслибрист

Экслибрист

17.12.2006 14:03:32

Спасибо за замечательную компанию. Все было отлично.
P.S. Фотографии отослал.

Цитувати

ОКО

ОКО

17.12.2006 15:20:05

Молодцы что встретились!
Фото-в студию!Страна(форум)должен знать своих героев в лицо!

Цитувати

kharch

kharch

17.12.2006 18:00:49

Борода, Екслібріст - дякую за фото.
ОКО, вибач - на жаль без згоди всіх учасників я не можу викласти фото.
Спочатку я з`ясую хто з них хоче бути героєм а вже потім викладу.
У всіх вчора був шанс стати героями, але героями можуть бути не всі.

Всім вдачі!

Цитувати

ОКО

ОКО

17.12.2006 19:46:03

Всё правильно. Но к сожалению-опять двойные стандарты. У меня и у Димы согласия ты не спрашивал, когда выкладывал наши фото после первой встречи...

Цитувати

Экслибрист

Экслибрист

17.12.2006 22:09:20

Думаю, что это не двойные стандарты, а "опыт - сын ошибок трудных"...
Все мы учимся всю жизнь... в том числе и культуре интернет-общения...

Цитувати

ОКО

ОКО

18.12.2006 08:07:10

Да, да Экслибрис. Всё это так. Хотя осветить встречу, кто пришёл и как провели время было-бы не целесообразно. Даже без фотографий, если кто не желает показать своё настоящее лицо по тем либо другим соображениям.

Однако, общество "декабристов" оказалось губоко законспирированным и анонимным. Видимо есть чего или кого скрывать :)
"Узок их круг, страшно далеки они от народа"!

Цитувати

Yelena

Yelena

18.12.2006 09:23:11

Погода была чудесная, компания - еще лучше! Огромное спасибо Экслибристу за любезный подвоз, а Харчу - за организацию встречи. Все форумчане очень позитивные люди! (Котенок со мной соглашается:-)

P.S. As for me, дайте и ОКО ссылочку на фото, действительно, его-то мы увидели...

Цитувати

ahamot

ahamot

18.12.2006 09:31:41

Присоединяюсь ко всеобщему восхищению и благодарностям. Встреча действительно удалась. Все вещи пропахлись костриком.

Цитувати

kharch

kharch

18.12.2006 09:34:44

ОКО, коли ми зустрічалися ніяких запереченнь проти фоток не було. І я, доречі, розмістив тільки одну фотку - для загадки де там ОКО а де Харч.
Цього разу я почув натяк, що оскільки Ізгой веде компанію по збереженню трафіка роботодавців не всі співробітники хотіли б світитися щоб не попасти під цю компанію.
Зібралася прекрасна компанія якій, можливо, не вистачало такого подразника як ти.
Борода явив свою дивно-неегоїстичну дружину, дякуючи якій швидко розгорівся вогонь і досить швидко ми мали вугілля для шашлику а також ще намагалися співати пісні під чудовий акомпанемент її гітари.
Екслібріс тільки прийшов вирішив всі питання з фруктами, сирами, сардельками, соками, штопорами (їх стало три). Тобто ніхто не відчував недостачі ні в чому дякуючи щедрості Слави.
Також він галантно заїхав на Позняки за Єленою та її маленьким Катьонком - 9 річним маленьким чудом (Катя) яка, таким чином, побила рекорд мого Сірьожі і стала наймолодшим форумчанином.
Аня (Ахамот), як і очікувалося, принесла чудовий настрій, енергію спілкування та неперевершений англійський гумор. Все-таки корисно людям бувати ТАМ!
Борода веселив всіх своїми лекціями по вихованню підростаючого покоління вантажників які влаштували йому шоу з холодильником.
Альона - особа неземної краси - виявилася приємно простою в спілкуванні. Тобто хід думок повністю відповідає тому, що на форумі. Це ознака мудрої людини, коли вона не намагається щось з себе малювати.
Я розтратив всю свою енергію на роздування пожару в мангалі.
Ще трохи переборщив з коньяком - відходив майже два дні.
Треба менше пити.
Велика подяка моїй дружині Ані, яка допомогла підготувати все це свято.
Сподіваюся ще зустрінемося!

Всім гарного настрою!

Цитувати

ОКО

ОКО

18.12.2006 09:57:35

Yelena, я разделяю Ваш оптимизм касательно встречи и благодарен за дружескую открытость в мой адрес!

Харч, никто не был против съёмки на первой встрече. Но и про размещение на форуме речь не заходила. Но и трагедии не вижу, что сделано то сделано, я не мистер Икс, в жизни нет ничего тайного что не стало-бы явным.

"Зібралася прекрасна компанія якій, можливо, не вистачало такого подразника як ти".-
Во мне, как в любом человеке, конечно всего намешено. Но не своди меня только к раздражителю-это редукция мне не по душе. Я наоборот в большей степени-миротворец по жизни!

Ну а в остольном, после твоего описания встречи, можно только порадоваться за всех её участников и поддержать идею продолжения встречь в дальнейшем!

Цитувати
<< 2 3 4 5 6 ... 31
Архів