sasha13
23.02.2007 13:16:11
да скучно будет без Изгоя
"настоящих буйных мало, вот и нету вожаков"
Изгой
23.02.2007 14:29:48
Cаша 13
Спешу тебя огорчить. У Изгоя с супругой отелька ультра олл. Интернет имеецца. Я тебя и оттудова найду :)
ЗЫ Александр. Поздравляю тебя с Днем Советской армии и Военно-Морского флота.
Присягу ты, полагаю, принимал на верность той ВЕЛИКОЙ стране.
Настоятельно желаю ломануться в военокомат и срочно перепринять на верность Украине и назло Путину, Кремлю и газовой удавке :):):):)
Если правда решишься, с удовольстивем запечатлю это действо и с радостью оцифрую видео и впишу каменты :):):):):).
Таких экзотов не часто увидишь :):):). Тебя в музей бы :)
sasha13
23.02.2007 14:49:12
За поздравления спасибо, хотя слышать их более приятно от служивших или от дам, а ты как бы посредине...
присягу принимал в 86 на верность СССР, есть фотки, могу оцифровать и выслать :) а в 91 при присвоении офицерского звания по окончании военной кафедры на верность Украине
Снимать там було нечего просто расписался в журнале...
Долгов у меня нет, ни перед банками ни теперь уже перед физ лицами, хотя какое это имеет значение не понимаю чо ты эту тему все время мусолишь
IRA
23.02.2007 15:12:42
2 Юла
А мы ему честь отдавать не будем :)
Думала ему мазепинку подарить от жаркого кемерского солнышка, оказывается он там в отельке сидеть собирается :(
REALMAN
23.02.2007 15:51:57
Вси на зустрич з Изгоем!
Око, не забудь хлеб-соль :)))
kharch
23.03.2007 18:35:39
Всім, хто полюбляє руську/турецьку/фінську баню та має дві-три години в неділю після обіду пропоную попаритися реально.
Киянин, приходь - розповіси про подвиги 20 лет спустя.
Телефон для контакту - 067-235-64-37, Харченко Олександр.
Також email: okharch@gmail.com
kharch
06.06.2007 10:41:32
Всім привіт!
Думаю, всі учасники форуму згодяться, що можливість спілкуватися в чудовій компанії це один з найцінніших подарунків долі.
Я пропоную зустрітися на території найбільшого точечного заселення учасників форуму - там мова йшла про Сонячний на Харківському.
Я обговорив попередньо зi стовбами форуму Бородою та ОКО.
Борода згодний 100%, ОКО зараз надзвичайно зайнятий, але не сказав Ні. Буде чудово, якщо такий тонкий міський аристократ (без жартів!) надасть можливість насолоджуватися від спілкування з ним в реалі.
Я буду з дружиною та сином.
Попередньо ми це плануємо організувати 19-19:30 і посидіти пару годинок за тарілкою полуниць у місці, яке кине сюди Борода.
Прохання всім зацікавленим приєднуватися.
Всім, хто знаходиться на правому березі пропоную доставку туди і назад, якщо це не сильно в сторону від маршруту Виноградар-Харківський. Я буду їхати туди машиною.
Зацікавлені пишіть на email
okharch@gmail.com
чи телефонуйте
+380681198340
Харченко Олександр
Приєднуйтеся.
kharch
06.06.2007 16:14:08
Всі, ну треба ж трохи оживати - чого марнувати дарунки долі.
Юліан, та кинь місце і до тебе потягнуться люди!
kharch
06.06.2007 16:52:54
Енергія береться тільки з сонця, без трави, без таблеток.
Місце зустрічі.
Це кінцева 466 маршрутки на вулиці Ревуцького.
Десь поруч ресторан "Хата Рибака".
Супер-озеро Сонячне.
Збираємося поспілкуватися.
Хто хоче їсти - беріть з собою.
Час зустрічі - 19:30, п`ятниця 8 червня.
Ну, чтобы всех (С) П. П. Шаріков
kharch
06.06.2007 17:00:26
Тут більш красивий малюнок
http://awap.kiev.ua/adimage/zustrich.gif