Заробітчани

Viki

Viki

02.12.2008 14:44:04

>>>Позвольте представиться: дед - естем поляк, в Киеве с 1893 г., бабка - русачка с Тулы, в Киеве с 1910 г., жена - из "понаехавших" студентов, с Буковины, в Киеве с 1984 г. Как сайзом мериться будем?

z ojca pohodzenia jetsem Polka ;)))))))))

>>>Как сайзом мериться будем?

в мене шостий ;)))))))).... ноги ;)))))))))))

Цитувати

Борода

Борода

02.12.2008 16:06:02

И Вы полька, Вики? Я гляжу, здесь собралась компашка "нэ велько, але бардзо поважна"?

Цитувати

Фифа

Фифа

02.12.2008 21:28:20

ОКО:
Кстати, есть так-же много выходцев из сёл, которые прекрасно воспитаны и к тому-же...

И хде ж то село, "око", хде Вас так эксклюзивно воспитали то?

Цитувати

ОКО

ОКО

02.12.2008 22:02:33

Вам завтра об этом поведуют Саша13 и Харч. )))

Где, где.. В Кремле! Лично Путин с КаГэБэ!

Цитувати

Viki

Viki

03.12.2008 06:23:41

>>>Я гляжу, здесь собралась компашка "нэ велько, але бардзо поважна"?

у мене з Бердичевських поляків, жалкую, що польську так і не вивчила :(

>>Вам завтра об этом поведуют Саша13 и Харч. )))

це ж треба, людина до 00.02 чекала, щоб оцінили її опус... а щасливі люди у цей час знаходилися з коханими... так ось де лічностная травма... ха-ха-ха ;)))))))))))

Цитувати

kharch

kharch

04.12.2008 18:07:24

Я завжди казав, що ОКО - мій найкращий дружбан.
Але коли я дізнався, що він - мільйонер, я вирішив що для мене замілкий.
То оце він тепер ображається що я з ним не захотів дружити.
Взагалі я щасливий тим, що виріс в селі.
Я маю з чим порівняти: я ріс в селі 17 років а тепер намагаюся рости в місті ОКО - Києві вже 20.
Звичайно, тут є фактор "бабка згадує як молодою була".
Але там легше рости - біля мами, біля парного молочка, біля рідного лісу, рідного водосховища, біля стадіону через забор.
А що мають діти в Києві? 120 каналів кабельного телебачення? спортивні секції чи художні школи під примусом? Тут немає свободи - є тільки раціональність.
Я вдячний мамі за те, що вона не шукала роботу в офісі(кантори по совєцьки) а вкалувала на прийомі склотари і вчила своїх дітей заробляти на кишенькові своїми руками. Я вдячний їй за свободу, за те, що мала сміливість не молитися на мужичка алкаша а просто зібрала речі, трьох дітей і втекла від нього куди подалі. Можливо я би вийшов мужикуватіше і практичніше якби вони воювали і скандалили, але я не вважаю що це би було досягненням. Так, я не вмію гарно наточити ножі, але зате я маю гарну резистивну психіку і оптимізм у серці. Я маю гарну вдачу і вмію відрязняти добро від зла, гонор від понта, щирість від показухи.
Це реально допомагає жити класно без серйозних розчаруваннь.
А ти ОКО - жалюгідний пихатий жлоб-37. Армавір-50. Москва-13.
Можеш тут сипати діамантами і цитувати Коротича. Понти на місцеву публіку не діють. Для більшості ти тут - яскравий жупел київсько-гебістської кар`єри.
Жива рана совєтщини.
Амінь.

Цитувати
<< 107 108 109 110 111 ...
Архів