весна
23.05.2007 08:10:43
Харч !Ну теперь я за Вас рада, честное слово. Вас читаешь и душа радуется, что и у Вас все хорошо.
kharch
23.05.2007 09:12:32
Весна, а я радий за Вас завжди - не тільки тепер.
Вдачі!
kharch
29.05.2007 07:20:08
Мені сподобався віршик на стенді присвяченому фізкультурі у одній з Виноградарських шкіл. Така собі поетична ессенція здорового способу життя.
Щоб здоровим бути завжди памятай
Не сумуй, не сердься, а ходи й співай
Рівномірно мязи й мозок навантаж
Сам роби все - не чекай, що зробить паж
Добрим будь, допоможи як змога є
Не ввагайся, коли треба дать своє
Якщо зробиш так - спаде тягар з душі
Все роби з любов`ю, не гріши
А чи труд втомив тебе, чи путь -
про фізичні вправи не забудь
Відпочинок повний буде лиш тоді
Коли тіло вимите в воді
Походи, навіть побігай босоніж
Смажене та жирне менше їж
Більше овочів і фруктів споживай
Вдосталь спи, але ранесенько вставай!
Olga
04.06.2007 10:40:08
Всем доброго дня!
К сожалению, никак не могу выбрать время, чтобы сесть и систематизировать информацию о синтетических добавках в готовых продуктах, а тут как раз попался интересный комментарий на сайте корреспондента http://www.korrespondent.net/main/192683/p2, (см. последний комментарий) и оттуда же ссылка
http://immunologia.ru/zza-25.htm
Советую всем почитать. Там, конечно, есть несколько спорных моментов о правильном питании, но в части, касающейся технологий современной пищевой промышленности, подтверждается информация, известная мне из других источников.
Сайт российский, но у нас та же самая ситауция.
Olga_Flower, к сожалению, абсолютно вся магазинная кисломолочная продукция содержит или модифицированняе крахмалы, или модифицированные растительные жиры. "Галактон" - вообще, гроб без музыки! У них, кроме всего прочего, в молоке еще и антибиотики.
Более или менее приличная продукция (по состояннию на конец прошлого года) была у "Чайки". Это бывшее бакаевское хозяйство, продукция очень дешевая, в магазинах и супермаркетах я ее не видела, только в ларьках. И, видимо, не только я о ней знаю, потому что она моментально заканчивается. По крайней мере, их молоко получается при дойке коров.
kharch
04.06.2007 20:21:25
Ольга, дякую за інформацію.
Дуже інформативні статті. Особливо друга.
nataly
05.06.2007 05:19:02
kharch: Сьогодні зранку з подивом виявив що цвіте акація.
Я люблю всі весняні аромати...
Доброе утро Харч!Вы поэт!Восхищаюсь Вашим положительным настроем.
Вот уж, действительно, надо смотреть на мир так как Вы : "хочешь быть счастливым-будь им" (бессмертный Козьма Прутков).
kharch
05.06.2007 20:11:27
Дякую, Наталі!
Чесно кажучи, я - просто везунчик.
Починаючи з того часу, як доля розвела мене та СА(саветскую армію) по різним напрямкам мені просто шалено везе. Я вчився на омріяному факультеті кібернетики, причому це навчання більше нагадувало розвагу.
Потім (1993), коли багато народу мріяло отримувати 50$, друг єврей мене пристроїв валютчиком на вокзал і за три роки вдалося заробити на дві квартири не кажучи вже про веселу та безшабашну роботу, яка теж сприймалася як розвага.
Потім я вчасно пригальмував з цим заняттям. Оскільки валютні дилери живуть мало.
Була робота за спеціальністю, яка теж йшла в кайф і приносила нормальний за мірками 1998 року дохід. Як тільки там почали виникати застійні явища, трапився теж добрий товариш, який нас звідти звільнив. Після цього я зміг погуляти три роки! І тепер я знаю, що я здатний гуляти (нічого не робити) три роки і відчувати кайф. Багато людей панічно боїться нічого не робити. Навіть якщо може собі це дозволити. Я ж тепер знаю, що життя - це просто чудово. Навіть якщо немає роботи. Це чудовий привід покопатися в собі. Спробувати задати собі цікаві запитання. Навіть з розлученням - теж повезло. Бо я знайшов велике щастя бути сім`янином. Тобто при дітях. Я їх всіх люблю, а проблеми - новий виклик стати кращим.
Моя нова робота, яка стартувала 15 травня - це теж чудовий та цікавий крок життя. Вільний графік, цікаві завдання. Я відчуваю себе в своїй тарілці, що росту. Можливо це причина, чому я зараз мало пишу на форум.
Перед цим була чудова поїздка в Крим. Нарешті я подивився на крим очима автотуриста. А гірська дорога з Феодосії в Алушту - це просто захопливо.
Я зрозумів, що я не громадянин світу. Найцікавіше, що можна пізнати - це пізнати себе. Можливо своє село. Свою країну. Є багато природних чудес, цікавих людей. Але по справжньому зрозуміти це все можуть тільки одиниці. Типу Голтіса. Там де він говорить про надвисоку частоту
http://www.goltis.info/ru/comments/afrika_golod/
Для більшості європейців все, що за тропіками - просто небезпечно для здоров`я, а тому навряд чи буде корисне.
Все це більше нагадує кашу - хочеться багато сказати, а треба вже спати.
Я пишу для розумних людей, які можуть вставити пропущені слова і домислити незавершені думки.
Мені завтра 37.
Всім щастя!
Юла
06.06.2007 06:08:49
kharch! Вітаю з Днем народження! Всього найкращого і залишатися таким же світлим!
sasha13
06.06.2007 06:25:35
kharch
З Днем народження!!!
Бажаю щастя, здоров"я, успіхів, а головне не загубити ту траву, що ти постійно куриш :):):)
Де ти її тільки береш...
Мені б її найти, а то я при дуже схожій біографії і приблизно тому ж віці відчуваю себе не зовсім везунчиком на жаль...
І запитання до всіх, невже розлучення той крок якого ну уникнути сучасній успішній або відносно успішній людині?
Бувають моменти коли я відчуваю себе білою вороною коли мене з таким подивом запитують - це, що твоя перша жінка ???
happy
06.06.2007 08:17:05
sasha13
Головним чином я вважаю, що Ви просто знайшли те, що шукали, тобто знайшли свою половину. І я не зовсім розумію, чому ж ви почуваєтесь білою вороною? Багато людей можуть вами пишатися і навіть заздрити, навпаки - ви є успішна людина саме в цьому плані. Для мене особисто насамперед повинні бути Справжні Почуття. Деякі люди проживать ціле життя не познавши якіхось радощів та не знаючи, яке ж воно справжне щастя?! І якщо Харч каже, що йому повезло з розлученням, значить зараз він має те, про що мріяв все своє життя, переживає справжне, палке і вірне віддане кохання! А нам всім треба вчитися в цієї людини!