ОКО
23.07.2007 11:27:13
Olga: капец........
"В суботу, здається, травонувся
Криза була вчора ввечері, коли був розпач: якщо не кавуни, то що?
Чуєш запах квітів, які за 100-200м, різнобарвний аромат Голосієвсього лісу, насичений запах озону соснового лісу на Виноградарі.
Біохімія радості запрацювала на повну потужність і я впав в глибокий сон. Проснувся о сьомій і зараз поступово набираю можливість літати"
Харч опять всё напутал. Такие строки надо отправлять в ветку юмора. Нечто!
П. С.
Харч, желаю чтобы кол-во ваших взлётов соответствовало кол-ву приземлений. А то зависните в безвоздушном пространстве и-капец!
Doctor_Sam
23.07.2007 11:30:12
Да-уж... хорошая трава была! ;-)
kharch
23.07.2007 11:50:01
ОКО, тема гумору почорніла внаслідок наших розборок.
Я нічого не плутаю - просто ми думаємо по різному.
Багато \"труяться\" від кавунів тому що вони визивають очисний ефект.
Шлаки, поки їх не трогають, лежать спокійно у організмі.
А коли починаєш цю грязь чистити то можливі неприємні наслідки.
Але я і тепер живіше всіх живих, так що зависати не збираюся!
Olga
23.07.2007 13:40:42
Экзотический способ очищения организма аммиачной селитрой, ничего не скажешь.
А выводы, выводы!!! Это даже уже не капец...
А по-человечески сочувствую Вам, kharch, отравление - не лучший вариант провести выходные.
ОКО
23.07.2007 14:36:17
Старинная народная мудрость, Ольга:на вкус и цвет, товарищей нет!
Кому ананас, а кому-свинной хрящик;а вот Харч предпочитает накаченные химикатами, но дешёвые арбузы купленные где-то с улицы на Троещине, чтож-вольному воля...
kharch
23.07.2007 16:27:47
Ольга, дякую Вам. Якщо може є якась інформація про аміачну селітру - поділіться.
Ну там сайти якісь, інсайдерська інформація.
Може де які рекомендації щодо кавунів.
А ОКО дякую за його гарний настрій.
Звичайно, як говорив Хрущов, у всілякій справі є свої перегиби, але не помиляється той, хто не йде.
А взагалі, шановні мої, я дивлюся на свою доцю Машу, це "дитя-супермаркет", і бачу, що вона труїться, температурить кожні 3-7 дня особливо після "відривання" попкорном, картоплею-фрі і всілякими іншими мак-нагетами.
Фігура пливе (це в 14 років!) :(
Ніякі розмови про здоровий спосіб життя не допомагають - скоріше навпаки - дитя встає вночі, щоб з`їсти те, про що мріяла весь день.
Тому я припинив всіляку агітацію і тільки молюся богу, щоб до неї якось дійшла ідея про тримання себе у формі.
Olga_Flower
23.07.2007 16:43:26
kharch, насчет арбуза:
чтоб не напороться на чересчур «напичканный» химией арбуз, нужно:
• сжать арбуз – если он не трещит (сжимая можно приложить ухо к арбузу), но на вид спелый, значит созрел не без «помощи химии»;
• если вам его надрезали, то срез арбуза не должен быть гладким, в идеале он светится сахарными крупинками, и прожилки не должны быть толстыми и желтыми(очень важный признак).
• раскрошить мякоть в стакан с водой – «химический» арбуз окрасит воду в розовый или красный цвет, мякоть естественно дозревшего арбуза просто сделает воду мутной.
А я сейчас в основном по дынькам. В них главное - ни с какой другой едой не смешивать и водой не запивать, тогда проблем с желудком не будет.
kharch
23.07.2007 16:44:00
Це те, що я найшов про кавуни.
Інформація скоріше підтримує мій оптимізм, шановні панове, ніж Вашу вроджену надмірну обережність та песимізм
http://dn.kiev.ua/events/ukraine/arbsez_13.html
http://www.segodnya.ua/health/279809.html
kharch
23.07.2007 16:47:14
Olga_Flower: kharch, насчет арбуза:
чтоб не напороться на чересчур «напичканный» химией...
Дякую, ОльгаКвітка, за цінну інформацію.
Я починав з диньок, але буквально один тиждень з початку липня.
Можливо дійсно варто повернутися поки що на них.
Olga_Flower
23.07.2007 17:11:53
kharch, ну тогда могу порекомендовать сорт Амал. На базаре у м. Героев Днепра они стоят 5-6 грн кило. Это такие слегка вытянутые дыни с потресканной приглушенно оранжевой кожицей и зеленым пятном на боку (признак сортности). Когда выбираете себе дыньку, ее надо обязательно нюхать. Спелые дыни пахнут просто потрясающе ярко и ароматно. А еще не помешает ее похлопать: спелая дыня дает отдачу в руку и звук довольно звонкий. Ну и третий тест - нажать на конец, противоположный хвостику. Спелая там не будет твердой. Если мягкость сильная - лучше не брать. Переспела.
Вот на таких Амалах я и сижу уже неделю :) В промежутках тоже все свежее и сырое - яблоки, зеленый горошек, морковка собственноручно выращенная, персики и т. д. Каждый продукт отдельно, не смешивая. Как ни странно, такой раздельный способ получается очень легко и реально получается быть сытой, в желудке хорошо так, спокойно... А салаты только аппетит раздраконивали, так что я по ним даже не скучаю. Вот так и оздоравливаемся помаленьку. Хотелось бы продержаться подольше.