bDAlex
06.02.2006 10:17:00
Стяжки, штукатурки и электрики пока нет - когда будет строители не знают. На всех выходах на лестничные площадки ставят металопластиковые дврери и утепляют дом снаружи.
Других работ в подъезде (конва 5 секци 1) в субботу замечено не было.
Stupindo
06.02.2006 14:44:00
Всім привіт.
Тут виявляється така цікава гілка по моєму будинку, а я її не читав.
З приводу актів - то мені наприклад не звонили, хоч моя квартира в тій самій "свічці", яка ніби має здатись першою. Я-от звонив кілька тижнів тому і мені нічого толком про здачу сказати не змогли. Сказали - приблизно в березні.
З приводу тих, что відвідував будмайданчик і свої квартири - підкажіть як туди потрапити. Я ходив ще до нового року, але двері вже стояли замкнені і мене в квартиру не пустили, зіславшись на те, що була команда нікого не пускати. :)
Stupindo
06.02.2006 14:50:00
Ееее... під "свічкою" я мав на увазі кутовий 17 поверховий будинок (Конєва, 3-5), а не той, що стоїть окремо.
Nikolai
06.02.2006 15:07:00
To Stupindo:
Если секция 2 по Конева 3-5, тогда мы соседи. Ключи есть у товарища Миши, его мобильный 097 462 1918. Ключника можно найти по субботам в первой половине дня либо в доме на показе квартир либо в вагончике слева от дома. Товарищ адекватный, обладает массой полезной информации.
Yurko
06.02.2006 15:42:00
Stupindo: Ееее... під \"свічкою\" я мав на увазі кутовий 17 поверховий будинок (Конєва, 3-5),...
О, ще один сусід з нашої секції! Який у Вас поверх?
Stupindo
06.02.2006 15:55:00
to Nikolai:
Дякую за інформацію! А що там зараз типу вже офіційно показують квартири? І яку практичну користь можна отримати від перегліду квартири? Особисто я хотів туди зайти, щоб поміряти всі розміри точно і починати рахувати скільки, що і куди піде на ремонт. Кухню думав вже замовляти. Але зараз бачу що до здачі там ще далеко... :(
to Yurko:
Я житиму на 3-му поверсі... :)
Квартиру вибирав вже тоді, коли вибирати особливо не було з чого. І ще мені казали, що після 6-го поверху будуть незасклені балкони.
До речі про ремонт - там Ліко заявив що в них є підрядник, який робить ремонти, як би від імені самого Ліко. Хтось зміг взнати щось додатково? Я з цим підрядником зізвонювався рази три і він мені клявся, що от-от пришле мені прайс на послуги. Вже три тижні пройшло а ні слуху, ні духу. Думаю, що раз в них такий ентузіазм із надсиланням прайсу, то і самі ремонтні роботи будуть не дуже "гарячі". :/
Nikolai
06.02.2006 16:09:00
To Stupindo:
Да-а-а, кухню пока заказывать рановато... Зато Вашу квартиру уже давно можно замерять вдоль и поперек. Третий этаж был готов еще год назад, если я не ошибаюсь. Вообще, полезно появляться в своей квартире эпизодически, проверять, все ли в порядке. У ключника есть тетрадь для записей претензий. Если что-то в квартире не соответствует записанному в договоре бронирования, можно написать жалобу. Может и поможет.
Таисия
07.02.2006 09:55:00
Stupindo :
У меня тоже на 3 этаже квартира №59. А какой номер квартиры у Вас?
Lenuska
07.02.2006 11:12:00
Привет соседи! Подскажите, пожалуйста, кто-то занимался перепланировкой после того, как квартиру уже приняли БТИ?
Stupindo
07.02.2006 12:29:00
to Таисия:
>>У меня тоже на 3 этаже квартира №59. А какой номер квартиры у Вас?
В мене номер 58. А в Вас виходить, або кутова однокімнатна, або трикімнатна поряд з моєю 1к. :) В яку там сторону нумерація?