ГРМ
04.03.2010 09:50:51
я власник квартири в будинку №3 секція 2. Не потрібно вдаватись в паніку. я не з Міськжитлобудом і теж живу на зйомній квартирі, маю кошти і бажання бистріше зробити ремонт.
ГРМ
04.03.2010 09:54:32
Dom3Sectsiya2 можливо у Вас є досвід в спілкуванні, щодо прискорення ремонту то я б задоволенням з Вами поспілкувався. в мене кварити теж в 2 секції на 9 поверсі Можливо у Вас є якась обєктивна достовірна інформація. romasu@ukr.net
ГРМ
04.03.2010 09:59:12
Уважаемый bunt : до чого тут ця стаття за 2008 рік. До жого це безграмотне порівняння. Ви хочаб її читали? до чого тут розкрадання коштів інвесторів. нам вже все побудували та й здали в експлуатацію!! Свої зобовязання вони виконали. Не розумію
bunt
04.03.2010 10:11:46
хочу этим сказать что афер с недвижимостью сейчас много в украине, как знать что это не очередная офёра.!?
почему застройщик не хочет выступить перед инвесторами публично и ознакомиться нас с ситуацией в целом по дому, по документам....???
мы заплатили деньги, мы вправе требовать информацию откомпании...
когда я вносил деньги за квартиру они обещали сдачу дома в конце 2008, потом начало и конец 2009, уже 2010 и что мы слышим на ул. жилянской сдача осенью 2010, на ул. голосеевская рабочие говорят апрель 2010??
кому верить???где правда????
vinni_86
04.03.2010 10:22:21
Dom3Sectsiya2:
Винни, у вас на почве ожидания (если Вы вообще имеете отношение к 3-му дому)...
ты меня не успокаевай, береги свое здоровье!!!
и причем здесь умение договариваться или не умение, ??????
если ты умеешь договариваться, то мы все (инвесторы ) тебя попросим что бы ты договорился о досрочной сдачи дома,!!???
умник!
ГРМ
04.03.2010 10:43:40
По перше будинок вже зданий в експлуатацію. по друге осінью закінчується строк погашеня облігацій. Афера? як Ви її бачити, яким чином? Так вона можлива тільки в такому варіанті, що наші квартири продадуть по декілька раз або виникнуть питання з держателями наших облігації, але я вважає це маловірогідним. З приводу здачі розумію злість Вашу та Віні-дуже довго чекаєте замість того щоб вже жити в квартирі. я придвав 05.2009. Мені теж казали зо в червні 2009 здадуть а осінью почнете робити ремонт.
ГРМ
04.03.2010 10:48:14
я б зрозумів Вашу реакцію якщоб будинк з осенні стояв не зданим в експлуатацію і був просто заморожений. Хоча деякі будинки навіть в Київміськбуді чекають на експлуатації по пів року і більше. Хоча буває по різному а тут в листопаді заїхали а 23 грудня прийняли державною комісією в експлуатацію. повірте мені я юрист держслужбовець з стажем це РІВНЬ. це також означає що з дозвільною документацією все в порядку. Можливо я не все знаю!! Доведіть переговорим!!
Na12
04.03.2010 12:13:29
вінні, припиніть хамити, тим паче, що дім3секція2 - жінка!!! інакше доведеться просити адмінів модерувати Ваші пости:))
ГРМ, якщо у вас з"являться новини щодо індивідуального оформлення техпаспорту - поділіться, будь ласка, інформацією, ourglad@gmail.com. дякую!
ГРМ
04.03.2010 13:07:22
З приводу афер. розмовляв з особою яка до недавнього часу займала керівну посаду в структурі забудовника, а саме безпосередньої всі ці роки займалась будівництвом нашого комплексу. Завірили мене, що все без кидка та надійно. процедура стандартна займає багато часу. проблем в забудовника жодних немає. З приводу техпаспорта реальну інформацію можливо дізнатись тільки в БТІ.
vinni_86
04.03.2010 14:20:20
Na12: вінні, припиніть хамити, тим паче, що дім3секція2 - жінка!!! інакше доведеться просити...
1й я не хамлю, только в ответ. поэтому попросите их не хамить!
администраторов уже можете начинать просить!
и хватит меня воспитывать и пугать!