ЖК "Голосеево", Голосеевский р-н, ул. Голосеевская, 13 (Міськжитлобуд)

Tsmee

Tsmee

13.07.2010 17:36:40

Jin-Jin:
Розумію не приємна ситуація... Холодильники до 12 годин держать температуру...

Ремонтники були у дворі - за зеленим парканом, ще уночі ходили з ліхтарями, десь біля 23 години. Світло було при цьому і у приватному секторі, і навулицях навколо приватного сектору.

У яких саме будинках по вул. Голосіївській не було ще світла? Їхав вночі, не побачив жодного будинку без світла, крім 13-А і 13-Б.

Цитувати

snap

snap

13.07.2010 19:06:51

1-й будинок.
Друзі, в середу 14 липня о 19.00 в готелі Театральний відбудуться збори членів Правління ОСББ "Голосіївська фортеця" (1-й будинок). На зустріч, також, запрошуються всі бажаючі з числа власників чи мешканців квартир будинку 13 по вулиці Голосіївській.
В порядку денному:
Завершення роботи по довгостроковому плануванню діяльності ОСББ "Голосіївська фортеця".
3-й будинок.
ЖЕК прибрав штрафи з договорів, але це лише частина того, що ви вимагали. Треба ще трохи натиснути. У вас гарна ініціативна група. Вони молодці і роблять великий внесок у вашу спільну справу. Було б важливо підтримувати їх.

З повагою

Цитувати

sask

sask

13.07.2010 19:08:51

Бабушка проживает на ул. Кошевого. Эллектричество появилось только сегодня где-то после обеда. Когда вчера возращался вечером домой, то видел свет в окнах первого дома.

Цитувати

Tsmee

Tsmee

13.07.2010 20:16:55

Мене дивує, що на будинках 13-А і 13-Б не горіли сигнальні ліхтарі червоного кольору для літаків. Вони повинні живитися від якихось резервних ланцюгів електроенергії.

Цитувати

snap

snap

13.07.2010 22:40:49

Друзі пару новин по справам у суді і навколо них.
Перш за все, варто зазначити, що суддя закрив наразі лише одну з трьох судових справ. Про причини ми вже писали раніше. Формальна – неявка позивача. По іншим двом Міськжитлобуд Костржевського відновив відвідування.
Адвокат депутата Артур Гордієнко (по сумісництву керівник осбб квітень) ходить на засідання, очевидно, отримувати порцію приниження. Представництво інтересів МЖБ виглядає дуже печально. Вони приховують оригінали документів з офшорною компанією Сармос Лімітед, якій вони наче продали наші квартири. Очевидно, саме через те, що цих документів в природі не існує. Для того щоб намалювати оригінал потрібно як мінімум вмовити зараз давно звільненого директора В. Дубка поставити на сфабрикованому документі свій підпис заднім числом і таким чином погодитися бути співучасником злочину. Вся ця ситуація дуже нервує самого суддю. В них зараз й так нелегке життя, а тут ще зі справами Костржевського можна себе суттєво підставити.
Ще тепер Міськжитлобуду потрібно пояснювати як так сталося, що рахунки Сармос Лімітед в банку Хрещатик, які вказані в копіях начебто договорів з Міськжитлобудом, на момент начебто укладення договору не існували, що вже підтвердив сам банк.
Важко їм очевидно закрити й інші промахи своїх диво-юристо-факирів.
Загалом, справи по відбору компанією Костржевського квартир в представників керівних органів ОСББ "Голосіївська фортеця" та по перешкоджанню створенню нашого об’єднання взято на контроль Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини - http://bit.ly/aFniWi
Слідкують за ними й правозахисні організації в Україні.
Також, зазначу, що майже щодня відвідую прокуратуру. Там розглядаються різні скарги і звернення Адміністрації Президента, народних депутатів, комітетів Верховної Ради України та інших інстанцій. Здійснюються перевірки діяльності суддів по нашим справам.
З вчорашнього дня Міськжитлобудом зацікавилося Управління по боротьбі з організованою злочинністю.
Вже зараз готується перевірка ЖЕКу відповідними інстанціями на предмет законності надання певних послуг, обґрунтованості тарифу.
При кожній нагоді інформуємо правоохоронні органи та різні органи державної влади й про проблеми 2-го і 3-го будинків. Думаю, якщо ініціативні групи зараз ще трохи напружаться, то маємо непогані шанси розв’язати всі питання в комплексі.
Ще й вибори на носі. Зараз активізуються й різні політичні сили в спробах нам допомогти. Будуть боротися за свої відсотки.
Ну й на останок напишу про те, що багато зустрічей проводимо з високопосадовцями. Коло добре обізнаних людей в нашій проблемі в кабінетах влади суттєво збільшується.
Інформуватиму про хід подій.
З повагою,

Цитувати

Nik2010

Nik2010

14.07.2010 09:52:26

Сиджу я на нарах,
Та й думку гадаю,
Навіщо я з "snаpom",
Войну затіваю?
Навіщо квартиру
Забрати хотів?
Хотів все тихенько-
він пресу привів.
Раніше купив
я всю раду суддів-
він галас підняв
від судей слід простив...

Кажіть мені люди,
та й дайте пораду
зробить що з незгодним
його як заставить,
покорним буть, тихим
а може й слухняним?

Цитувати

snap

snap

14.07.2010 21:08:35

))))) творчо )))

Дієвий лише один спосіб - завезти мене в ліс і влаштувати сафарі. Однак, дуже вже небезпечний для Костржевського і Ко. Завеликий ризик стати другим Лозинським.

Мали сьогодні зустріч по плануванню. Трохи попрацювали. Окрім мешканців 1-го будинку, були й люди з 3-го.
Дякую всім за участь у дискусіях!

З повагою

Цитувати

viktor2010

viktor2010

14.07.2010 21:29:56

С Гугля…

Депутат Киевсовета и бизнесмен Денис Костржевский рассказал «Делу», как он собирается помочь строительным компаниям с помощью городского бюджета

Депутат Денис Костржевский: Прошли времена, когда рентабельность строительных фирм составляла 300%. Сегодня застройщик будет рад и 10% прибыли.

Денис Борисович, объясните, что вас вынудило пойти против воли родной политической силы (Блока Литвина) и проголосовать за переизбрание Олеся Довгого на пост секретаря столичного горсовета?
Во-первых, не родной, так как я не являюсь членом партии. Во-вторых, у нас не было твердого решения по этому голосованию. А если б даже и было — я не хочу играть роль статиста и всегда высказываю свое мнение. Так уж получилось, случайно, что именно мой голос в итоге стал решающим 61-м.

Но взять хотя бы последнее повышение коммунальных тарифов сразу почти в два раза. По-вашему, это конструктивный подход?
Конечно. Если себестоимость в два раза больше цены, которую платят сейчас киевляне за услуги.
Понятно: вы просто симпатизируете Черновецкому.
Я бы так не сказал. Просто те шаги, которые он делает (в том числе и повышение тарифов), — не все так плохо.

Цитувати

fly

fly

15.07.2010 04:18:48

Уважаемые соседи! Подскажите пожалуйста, какой договор нам(3-й дом) предложит ЖЕК? И когда ? НЕТ СИЛ УЖЕ ЖДАТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитувати

dimdim

dimdim

15.07.2010 05:17:09

to fly : А ждать и не надо! На ЖЕК и застройщика нужно ДАВИТЬ. Вы отправляли официальное письмо с Вашим вариантом подписанного договора в ЖЕК, если да, дождитесь официального ответа. В случаи если ответа не будет, обращайтесь в ПРОКУРАТУРУ (шаблон обращения будет на нашем форуме). Сейчас ЖЕК предлагает к подписанию договор, в котором отсутствуют штрафные санкции, но это не решает ВСЕХ наших проблем, остался срок действия 5 лет, невозможность расторжения в одностороннем порядке и т. д.

Цитувати
<< 401 402 403 404 405 ... 621
Архів