"Сонячна Брама", Голосеевский р-н, ул. Ломоносова 73-79 (Т.М.М.)

metauser

metauser

04.09.2013 14:29:51

Sarumyan:
Нам по поводу аренды паркоместа в офисе продаж на днях сказали, что цена до...

Нам это тоже говорили, только полтора года назад, когда мы покупали.
Че, до сих пор не сложат цену?

Цитувати

Zoltik

Zoltik

04.09.2013 14:31:46

А какой толк от охраны? Только вонь от некоторых стояла на первом этаже стояла несусветная (пот, каловые массы, извините, из туалета на первом этаже и бог знает какие присущие телу человека запахи. Бомжатня).
В дом входили все, кто хотел. Любой человек может зайти. И заходили.
Вечером охранники просто спали, по максимуму занавесив свои окна. Ничего ни от кого они не охраняли! В лифтах было также нагажено и при охранниках, периодически "выходила из строя" антивандальная обшивка грузового лифта и её устанавливали заново. Часто в лифте было накурено. Я сама обращалась к охране с требованием, чтобы они проводили внушения людям, которые из подъезда выходят с зажженой сигаретой. Побойтесь бога, откуда охранники могут знать что там наверху творится?
Скажу больше, даже я - жилец, обнаружив, например, что у моих соседей по этажу срезают двери, ничего делать не буду. Ремонт! Многие меняют двери.
И никто не будет препятсвовать выносить строительный мусор. А под видом строй мусора можно пол-квартиры вынести.
Какой смысл от этой псевдоохраны? Никакого.

Цитувати

Gentleman

Gentleman

04.09.2013 14:33:10

Шановнi сусiди,
нещодавно вiдбулася реструктуризацiя охорони комплексу, точнiше пункт пропуску авто на в`ïздi- уже вiдсутнiй та звичайно знято охорону з пiд`ïздiв.
По-перше, менi особисто зараз буде не зовсiм комфортно вiдпочивати та жити, бо внизу працюэ безконтрольний пропуск. Так як вертаюся з роботи постiйно пiсля 12.00 ночi i тут купляв квартиру з точки зору комфорту i безпеки, то потрiбно знов буде витягувати зброю iз сейфу, тому що ми не застрахованi хто з нами в лiфтi буде ïхати i хто на поверсi гуляэ,- так як будинок великий, всiх я не знаю, а внизу нiхто не контролюэ пропуск.
По-друге, в дворi нашого комплексу крiм автомобiлiв жителiв та гостей, бiльше нiяких авто не повинно бути. За цей приорiтет ми платили з Вами вiдповiдну цiну за квадратнi метри, яка вiдповiдаэ печерську! - саме за закритiсть комплексу - а не за прохiдний двiр всix жителiв вул. Ломоносова до метро Виставковий центр через асфальтованiдорiжки Сонячноi Брами!
Тому, на мiй погляд потрiбно менше плакатися в форумi, а бiльше робити. Це можливо одним тiльки шляхом- збирати на вихiдних загальнi збори жителiв, зачитувати актуальнi питання, голосувати ( повинен бути представник жеку обов`язково) та контролювати хiд виконання справ.
Чекаю на Вашi коментарi....
Якicть нашого життя - тiльки в наших руках !

Цитувати

Sarumyan

Sarumyan

04.09.2013 14:38:32

metauser:
Нам это тоже говорили, только полтора года назад, когда мы покупали.
Че,...

Почему не сложат?
Насколько я понял, подходите в ЖЭК, и вам скажут точную цену.

Цитувати

Zoltik

Zoltik

04.09.2013 14:48:42

Gentleman: Шановнi сусiди,
нещодавно вiдбулася реструктуризацiя охорони комплексу, точнiше...

Ситуация ничуть не изменилась с тех пор, когда охрана эта была. Все ходили куда хотели. Будка охранника рядом с калиткой! - выломали и замок и ручку, чтобы ходить на Выставочный центр. Это в 10 метрах от охраны на просматриваемой территории!
Ко мне на протяжении года приходили продавцы из интернет-магазинов. Курьеры заходили - никто не препятствовал и ничего не спрашивал! Когда я открывала дверь они с удивлением говорили: а мне сказали тут никто не живет. Т. е. охранники не имели понятия кто вообще где живет и живет ли.
Кто боится ограбления квартиры - самое лучшее и действенное средство считается установление сигнализации, датчики движения и прочее.

Как охранять вход во двор - не имею понятия и не представляю технически как это можно осуществить. Если даже в подъезд ходит кто попало

Цитувати

Лютиций

Лютиций

04.09.2013 14:52:54

Охрана нужна это даже не обсуждается. Нужно просто их строить

Цитувати

Zoltik

Zoltik

04.09.2013 15:35:39

Мне на работе хватает кого строить. И платить за отсутствующую услугу я не желаю.

Цитувати

ygg

ygg

04.09.2013 18:05:06

Ми голосували за охорону в будинку 73А, на той момент бiльшiсть пiдписантiв першого пiд`їзду були теж "за" (близько 15 людей з 20). Тому те, що зняли охорону досить неприємно. Без консьєржа незрозумiло, як до будинку мають потрапляти гостi (а якщо ви запросили декiлькох людей??), кур`єри i т. п. - кожен раз ви маєте спускатись i виконувати роботу консьєржа.

На жаль не зможу взяти участь у зборах, якщо це будуть цi вихiднi, але звернення щодо повернення охорони, або пошук охорони для пiд`їзду власними силами пiдтримую. Так, у охорони ТММ були недолiки, але вважаю, що краще вимагати полiпшити сервiс, нiж вiдмовлятись вiд послуг, на якi розраховували при купiвлi квартири.

Цитувати

Polo

Polo

04.09.2013 19:47:25

До шлагбауму i клумб додались питання для обговорення: охорона, консьєрж, магнiтнi ключi на вхiдних дверях, iншi технiчнi засоби контролю доступу, встановлення замка на дверях зi сторони унiверситету. Metauser пiдтримав iдею влаштування огорожi навколо смiтника. Ще б оговорити робочий графiк ремонтiв i точно можна органiзовувати зустрiч.
Як щодо 14 вересня о 11.00?

Цитувати

SVP

SVP

05.09.2013 06:40:46

Збори пiдтримую, 14 вересня пiдходить.
Охорона комплексу заявлена на сайтi, як невiд`ємна складова послуг, що надаються в СБ - можливо просто iде якась реструктуризацiя або замiна охоронної структури. Просто, робиться це як завжди, не поiнформувавши мешканцiв.
Охорона в комплексi потрiбна, необхiдно просто визначити iї функцiї та критерiї виконання. На мою думку, цю iнформацiю повинна надати ТММ, а ми, мешканцi, зможемо її обговорити та внести свої пропозицiї.

Цитувати
<< 172 173 174 175 176 ... 268
Архів