"Сонячна Брама", Голосеевский р-н, ул. Ломоносова 73-79 (Т.М.М.)

AROMATOV

AROMATOV

15.10.2013 09:37:16

ygg: Знайомi живуть поруч, проспект Голосiївський (40рiччя) 116а, в будинку є ОСББ. Раджу...

Якщо я зараз перечiслю адреси будинкiв де є нормальнi ОСББ i будинки мають пристойний вигляд i якiснi послуги, то на цьому форумi мiсця не вистачить.
Ви краще не лякайте нас невдалими ОСББ, а робiть свою роботу так, щоб нам, власникам наших квартир не хотiлося створювати щось iнше по типу ОСББ. Робiть так, щоб нам власникам нашого будинку не хотiлося змiнювати вас.
I саме головне, якщо ЖЕК и Ко будуть завжди пам`ятать про те що ми власники будинку, є вашi РОБОТОДАВЦI, то думаю все у нас беде гаразд.
Поки що все навпаки....

Цитувати

ygg

ygg

15.10.2013 09:40:27

AROMATOV:

Дякую, але ви не мiй роботодавець.

Стосовно домофонiв - нашi родичi живуть на Нивках в хрущовцi, платять 32 грн / мiсяць за найпростiший варiант домофону. Пiдозрюю, що бiльшiсть старих будинкiв платять аналогiчно, провайдерiв домофонiв в мiстi небагато.

В Лiко-холдингу я свого часу знiмав квартиру, принаймнi в 3-му мiкрорайонi домофонiв немає, є по однiй камерi на пiд`їзд (чорний хiд не контролюється), i бабушка-пенсiонерка, яка вiдкриває замок з пульта. Бiльш дурнуватої системи доступу в будинок, нiж в Лiко, я не бачив.

Нiж розводити бурхливу дiяльнiсть на форумi, може краще пiдпишемо колективного листа до ТММ, чернетка вже готова 2-3 тижнi, якщо не помиляюсь.

Цитувати

ttv

ttv

15.10.2013 09:47:47

Добрый день!
Можно спорить по размерам тарифов на обслуживание систем контроля доступа, домофона и видеонаблюдения. Но по этим пунктам хотя бы понятно назначение тарифа.
А вот по пункту содержание службы охраны - мне лично все непонятно.
Хотелось бы, чтоб ТММ расшифровал содержание этой услуги аналогично расшифрове эксплуатационных услуг.
Кто нас охраняет и в какое время суток, какие обязанности у службы охраны, какие действия они и в каком случае могут предпринять?
Подскажите пожалуйста, кто-нибудь получил ответ на эти вопросы.

Цитувати

ygg

ygg

15.10.2013 09:50:04

AROMATOV:
Якщо я зараз перечiслю адреси будинкiв де є нормальнi ОСББ i будинки мають пристойний...

Ще раз поясню - я ваш сусiд з 1го будинку, i поки що результати дiяльностi iнiцiативної групи (тої, яка воювала з консьєржами) в мене викликають багато запитань. Якiсть послуг ТММ мене здебiльшого задовольняє, а агiтацiя за ОСББ - не вражає. Питання перше - хто буде головою ОСББ?

Цитувати

Zoltik

Zoltik

15.10.2013 10:11:34

Кто-то воевал с консьержами?

Цитувати

AROMATOV

AROMATOV

15.10.2013 10:14:19

ygg: AROMATOV:
Дякую, але ви не мiй роботодавець.
Стосовно домофонiв - нашi родичi...

??? ))) можливо полимився про роботодавця, вибачте. Просто маневр ваш мене смутив.

Цитувати

AROMATOV

AROMATOV

15.10.2013 10:24:20

ygg:
Ще раз поясню - я ваш сусiд з 1го будинку, i поки що результати дiяльностi iнiцiативної...

У вас в 1 буд. може хтось i воює.
У нас все О. К.
Ми самi наняли "не бабулiчок-пенсiонерок", а реальних чоловiкiв. Жек в цьому не приймає участi, хоча i користується ними по повнiй.
Якщо вас задовольняє якiсть послуг вiд ТММ, тодi ви мабудь не бачили якiсть послуг у iнших будинках новобудовах.
Може вас, як власника буд. №1 влаштовують вiчно переповненi VIP - баки для смiття?
I тд.

Цитувати

jasmine

jasmine

15.10.2013 10:26:52

ttv: Добрый день!
Можно спорить по размерам тарифов на обслуживание систем контроля...

Никто вам такой официальной расшифровки не предоставит. Ее просто нет и быть не может. Для этого должны быть конкретные договора, где все обязанности и ответственность должны быть прописаны.

Цитувати

prima

prima

15.10.2013 10:31:54

ygg: "Стосовно домофонiв - нашi родичi живуть на Нивках в хрущовцi, платять 32 грн / мiсяць за найпростiший варiант домофону. Пiдозрюю, що бiльшiсть старих будинкiв платять аналогiчно, провайдерiв домофонiв в мiстi небагато".

Остается только позавидовать платежоспособности ваших родственников. Их случайно не ТММ обслуживает? :)))))) И вы не путаете установку простого переговорного устройства с двумя проводами, которые продают сотни интернет магазинов, а могут установить десятки охранных фирм Киева, с устройством ядерного реактора?

Цитувати

jasmine

jasmine

15.10.2013 10:38:13

ygg:
Ще раз поясню - я ваш сусiд з 1го будинку, i поки що результати дiяльностi iнiцiативної...

Сделать качественное ОСББ не просто, но возможно.
Вы не думайте что в нашем комплексе проживают одни учителя и работяги.
Среди основной массы жильцов есть непростые люди, которые стоят куда по выше остальных. И которые имеют серьезное положение в обществе.
Они привыкли к комфортным и качественным услугам.
Их не много, но пожалуй даже одного такого соседа будет достаточно чтобы сделать "раз-два-три, ЖЕК умри".

Цитувати
<< 185 186 187 188 189 ... 268
Архів