sosed_u
11.12.2009 14:58:46
Странно что садик не входит, я слышал что наоборот -- входит.
Да и вот, не поленился найти сообщение середины мая
phantom :
15.05.09 / 12:02
Для ввода в эксплуатацию 1 очереди комплекса "Четыре сезона" необходимо закончить работы по следующим частям даного объекта:
- все секции дома №1 (З, А, Г и Ж);
- паркинг;
- детский садик;
- выполнить перекрытие над подвалом дома №2.
Дом будет сдан исключительно после 100% завершения вышеуказанных работ, так как в разрешения на строительство всё это указано и принимать в эксплуатацию гос. комиссия будет согласно этому разрешению и проектной документации на 1 очередь.
phantom
11.12.2009 15:14:47
Это то что расказывали мне в отделе продаж, когда я покупал квартиру, но потом оказалось, что садик не входит в І очередь.
paymaster
11.12.2009 15:15:54
Был сегодня на стройке после обеда, паркинг начали копать, при мне в течении 30 минут выехало 2 машины с грунтом.
Сначала экскаватор убирал плиты на которых стоял кран. Так же работал кран над секцией А и видел люльку с рабочими, укладывающими пенопласт на секции З.
Что касается штукатурки, ВВ сказал что пока погодные условия не позволяют ее делать, поэтому пока будут ставиться окна и устанавливаться пенопласт. Так же галереи офисов во дворе пока не будут заливать, так как они будут вплотную к паркингу и пока будут работы по паркингу их делать не будут.
Фото выложу позже.
йцукен
11.12.2009 15:19:58
похоже правду говорят. сегодня видел заезжающий самосвал огромный
virtuoso
11.12.2009 15:21:13
sosed_u: от що не полінувались, це точно :)
Знаю, як важко знаходити повідомлення на форумі :)
Щодо дитсадка: не в курсі, як була ситуація навесні, але коли я інвестував (червень 2009), то дитсадок однозначно не входив в першу чергу будівництва. Подумайте самі: зараз в дитсадку - цех по виготовленню вікон. Ці вікна будуть потрібні і на будинок №2, і на офісний центр, який також планується на території. В теплу пору року в дитсадку живуть будівельники, щоб не кататись туди-сюди на роботу. Логічно, що садок здасться разом з будинком №2. А ми до того часу ремонти поробимо і позаїжджаємо :)
Для чого здавати порожній садок, у який перша дитина піде через пів-року (як тільки люди почнуть заселятись після ремонтів)?
Ви от ще так у деталях розписуєте, скільки багато робити, гідроізоляцію даху навіть згадали. Скажу по секрету, що на секціяї З і А вона уже повністю готова. На інших двох секціях це теж станеться досить швидко, закінчать от тільки роботи з вентканалами - і можна ізолювати. І нічого там супер-мудрого немає, в тій гідроізоляції даху.
Фундамент будинку №2 готовий вже давно, для першої черги будівництва там роботи залишилось аж тижнів на 2. Ну три, це з чайком і з перекурами.
Вікна: уже половина будинку засклена! По паркінгу відписались трошки вище...
----------
А тепер - запитання дня! А з якою метою Ви власне це все писали? Хоч вкажіть, куди бігти, щоб ми встигли попродавати свої квартири і вкластись у Ваш об`єкт. Скажіть лише, який.
sosed_u
11.12.2009 15:39:14
virtuoso: sosed_u: от що не полінувались, це точно :)
Знаю, як важко знаходити повідомлення...
Без всякой цели. Просто так. Мне просто обидно, что вложив кучу денег за пустые обещания еще в 2007 до сих пор живу на сьемной квартире. А куда то бежать мне уже поздно, в 2007 я выбирал между ЖК "Голосеево" и ЖК "4 Сезона", выбрал красивую картинку на Трутенко. На Голосеевской уже все сдано, а тут у нас 3 год подряд ударно трудятся 10 калек-строителей.
Но никого кроме себя не виню. Могло быть и хуже.
virtuoso
11.12.2009 16:04:01
Аааа, так Ви свій :)
Бо ж тут щодня заходять хм... недоброзичливі люди. Конкуренти, інвестори із сусідніх будинків, просто троллі - закидають по кілька деструктивних повідомлень і втікають. Перереєстровуються і знову за своє...
В Голосієво не так все і добре. Сам майже проінвестував там - термін видачі ключів у будинку №3 переносять уже четвертий раз, якщо не помиляюсь.
Зараз нікому не солодко. Деякі об`єкти Київміськбуду йдуть з річним відставанням.
Мега-хвалена мультимільярдерна Міракс-плаза на Татарці стояла глухо місяців 10. По всьому місту десятки об`єктів в стані глибокої заморозки. Деякі (напр. Дніпровські вежі) уже по 5-6 років стоять, бетонні конструкції почали руйнуватись. От що погано. А тут проблеми - обіцяли паркінг почати рити в жовтні, а насправді вийшов грудень... Біда-то-біда, але не горе :)
paymaster
11.12.2009 18:03:17
Обещанные фото. Роют паркинг
paymaster
11.12.2009 18:11:50
foto 2
paymaster
11.12.2009 18:14:59
foto 3