ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

йцукенг

йцукенг

11.02.2010 13:56:01

2 Администратор

спасибо за разъяснение :)

Цитувати

Администратор

Администратор

11.02.2010 14:05:17

Пожалуйста

Марущак - йцукенг - убийцаэфира - антикризис!
Не нужно писать под разными Никами - это запрещено Правилами!!!

Цитувати

ДонецкийОлигарх

ДонецкийОлигарх

11.02.2010 18:25:56

А сколько стоит в этом доме пентхаус?

Цитувати

киска21

киска21

11.02.2010 20:09:49

Администратор: Пожалуйста

Марущак - йцукенг - убийцаэфира - антикризис!

ай-ай-ай Йцукенг, я давно подозревала что вы мелкий жулик ))))))))) вроде взрослый мужик, а такие мелкоуголовные наклонности )))))))))

Цитувати

virtuoso

virtuoso

11.02.2010 22:48:06

ДонецкийОлигарх: А сколько стоит в этом доме пентхаус?

13345 грн/м2, зараз ще мінус знижка 25%.
Почекайте ще трохи, зараз їх засклять, ці пентхаузи... і вони зовсім по-іншому виглядатимуть.
------------------
12.02.10 о 15:00 зустріч в офісі Меридіану. І не кажіть, що Вас не попереджали. Уже пальці всі болять, чую, що на викладення результатів уже не послухаються :)

Цитувати

virtuoso

virtuoso

12.02.2010 21:18:43

Дякую всім свідомим сусідам, які в таку шалену погоду доїхали-таки до Меридіану!
А було нас досить багато, 40 чоловік, якщо я правильно полічив.
Напевно, кожен мав змогу задати питання, які хвилювали. Якщо не під час зустрічі, то потім, "в кулуарах" :)
Треба нам якось регулярніше зустрічатись, тому що обговорювати є дійсно що. Єдине, що дещо здивувало, так це те, що певна частина зразу ж після зустрічі розбіглась, не бажаючи не те що залишати дані про себе, а навіть не витративши 5 хвилин на неформальне спілкування зі своїми ж майбутніми сусідами.
Ну і другим сюрпризом було те, що (очевидно) нас досі плутають в УМК-Меридіані. Вірніше, не нас, а форуми. В кожного є свої плюси і мінуси, але основне, видно, ще не всі підхопили:
- тут пишуть усі бажаючі без реєстрації, в т. ч. анонімні, в т. ч. повторні, в т. ч. конкуренти-недоброзичливці, в т. ч. троллі і хулігани...
- а на неформальному форумі пишуть лише ті, кого ми знаємо в тій чи іншій мірі. Не хочеться бути категоричним, але це майже без виключення сусіди-інвестори, без всяких там зальотних анонімних шкідників-школярів.
Так от, не дивлячись на цю очевидну відмінність, так виглядає, що нас досі плутають. Наступного разу обов`язково розширю це питання, так як через своє запізнення (каюсь) не до кінця було зрозуміло, що вже обговорювали, а що - ні.

Цитувати

Tet

Tet

15.02.2010 10:14:54

Читаючи форум, складається враження що і за нової 25% знижки не варто купувати квартиру на Трутенка в будинку, який будує УМК... Я все вірно розумію?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.02.2010 10:30:34

Хм, Ви, напевно, не там читаєте :)
Що саме Вас турбує?

Цитувати

Tet

Tet

15.02.2010 10:46:43

Як це "не там читаю"? А повільні темпи будівництва, а створення якоїсь Ініціативної Групи... Де нема проблем, там ніякі групи не потрібні. Якщо ви представляєте компанію, чи можете надати гарантії, що новобудова не перетвориться у довгобуд? Якщо наведете незаперечні докази, я можу змінити свою думку.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.02.2010 11:06:09

Незаперечних доказів наводити не збираюсь, а то ще переконаю Вас інвестувати :) :) :)
Ініціативна група створена давно, і не в честь яких-небудь проблем. Ми вважаємо за нормальну практику познайомитись до здачі будинку, вирішити поточні питання, проконтролювати хід будівництва і зрозуміти, що до чого. Серед нас є і професіонали в будівельній галузі, і фінансисти, і юристи... Гуртом ми дізнаємось багато цікавого - а так сиділи б кожен у своїй нірці і сподівались би на манну небесну.
Не буду говорити за всіх, а от мені особисто цікаво вникнути в тонкощі будівництва. А без професіоналів колег-активістів це було б неможливо. Як планувати ремонти, якщо людина без поняття, що і де проходить в неї під штукатуркою та стяжкою, яка звукоізоляція між квартирами, товщина і матеріал перегородок, характеристики утеплення фасаду і т. д. і т. п.? Ну, можна робити ремонт, але толк який з цього?
Обов`язково знайдуться люди, які потім все віддадуть на відкуп "ремонтникам", "хай вони розбираються". А воно їм треба?
Ініціативна група останнім часом спілкується не лише по питаннях, які стосуються будівництва. Так як ми займаємось "в миру" різними речами, можемо і хочемо допомогти один одному, де це необхідно. Називайте нас не "ініціативною групою", а "групою небайдужих" чи екстравертів... суть від цього не зміниться.
Я так розумію, що на останній зустрічі інвесторів Ви не були, а шкода. Там і потенційні сусіди підходили. Всі питання були вирішені.

Цитувати
<< 419 420 421 422 423 ... 579
Архів