ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

15.02.2010 20:29:48

Спробую розставити всi крапки над i в цьому питаннi. Вийде-не вийде, як буде. Бiльше розповсюджуватись на цю тему не буду.
Результати зустрiчi викладенi давно, у повному (ще нiколи такого повного не було) обсязi. Неодноразово були попередження щодо того, що тут вони опублiковуватись не будуть, наприклад:
http://realt.ua/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT=4575&cpg=208 (7-е повiдомлення знизу).
Якщо дехто тiльки зараз, через 2 тижнi, зрозумiв, що результати таки викладатись тут не будуть, то хто йому дохтiр?
В нас немає нiякого геноциду проти iногороднiх, iнша справа, що важко зрозумiти, хто дiйсно iногороднiй, а хто живе на, припустимо, Амурськiй площi, але пiдiйти на зустрiч лiнується.
Нема можливостi пiдiйти на зустрiч? Будь ласка, присилайте делегата.
Немає можливостi прислати делегата? Будь ласка, ми пришлемо короткi результати особисто, але для цього нам потрiбно знати, хто Ви. Iм`я, номер квартири, телефон i емейл. Просто, правда?
Не хочете дiлитись своїми даними? Ваше сокровенне право, але не пред`являйте претензiй до будь-кого iз сусiдiв. Вам особисто хтось щось зобов`язаний?
Органiзовуйте iнiцiативну групу №2, №3, №4... робiть свiй сайт, ставте палатку при входi у комплекс, випускайте стiнгазету, тарiлки зi своїм автографом, вишивайте "4 сезони" хрестиком i гладдю, на полотнi i на шиферi, але не вчiть iнших, як треба жити.
В нас прекраснi вiдносини з рядом iногороднiх. Це, як вже я неодноразово вказував, Крим, Марiуполь, Херсон, Харкiв i т. д. (деякi навiть за межами України).
А сховатись анонiмно пiд лавкою i гавкати на караван, який собi йде далi - право кожного. Iнша справа, чи хтось буде заглядати пiд ту лавку.
Насправдi нагнiтанням ситуацiї негативiсти грають в якiйсь мiрi нам на руку. Колись закiнчиться терпiння i ряди "письменникiв" на реалтi порiдшають, а тi, хто залишаться, будуть варитись у своєму соку. У сiчнi ми побачили, як це виглядає. Заодно в активiстiв з`явиться багато вiльного часу. Задоволення порпатись у перегної - сумнiвне.
Кому насправдi цiкавий об`єкт, пiд`їжджає i дивиться на все своїми очима. Аналiзує змiни за останнi мiсяцi i знаходить багато нового.
Те, що тут безперервнi атаки недоброзичливцiв, тiльки пiдкреслює привабливiсть об`єкта. Iнакше чого сюди пхатись? Скiльки вже їх було тут, тих "панiв-добродiїв", iм`я їм - легiон. I нiчого, будiвництво собi йде далi!
А оця безперервна гризня на форумi вiдлякує тiльки панiкерiв i параноїкiв (нам таких i безплатно не треба).
За минулий тиждень пiдписанi два нових договори на квартири 1г в секцiї Ж.
На цих словах дозвольте вiдкланятись.

Цитувати

Трутенко

Трутенко

15.02.2010 21:15:27

Все понял. Извините, вопросов больше нет. Исправлюсь.

Цитувати

ujcnm

ujcnm

15.02.2010 22:30:34

Ребята, если вы не понимаете о чем я говорил, то не надо посылать меня СВОЮ ветку----я и так на СВОЕЙ!!!! ветке самой что ни на есть СВОЕЙ!!!! в чем по многим учасникам ветки очень сомниваюсь.....
а говорил я о том что у нас очень красиво на ветке орудуют провокаторы, черные пиарщики и доброго для ветки они ничего не делают, разве что помогают нам разговориться!)))
а про уважение к пиарщикам говорил потому что качественный антипиар это все таки не просто зайти и сказать у УМК нет денег, а завязать бесседу и в ходе нее всю грязь и вылить!....
а наш дом строится медленно и уверенно-вот сегодня видил бетономешалку возле паркинга-скорее всего начали делать монолит))) и окон уже 9 этажей)))

Цитувати

ujcnm

ujcnm

15.02.2010 22:47:32

Метинайл, от Вас чесно не ожидал грубости, или Вы считаете я должен заходить на форум и с вилами разгонять Антипиарщиков-они все равно будут лезть сюда и портить нам настроение-так наш дом ух как всем глаза мозолит-нужно же им всякие будки продавать в какомто захалустье, а у нас и метро под боком и дом на совесть строят... я по моему достаточно полно описал что конкретно, как и зачем АНТИПИАРщики делают на нашей ветке.... а про гордость это была ирония!)))))
Прошу от вас извенений, а то решился написать свои мысли о происходящем, а вы сразу грубить...

Цитувати

matinale

matinale

16.02.2010 08:05:59

Гость, назвались груздем? Полезайте в кузов! (с)

Можете передать мне на форуме инвесторов через личные сообщения свои данные, и мы без проблем обсудим мои извинения. Не иначе.

А если говорить о наших ожиданиях, то ИГ, проделывая отнюдь немалый объем работы каждый день, вправе рассчитывать на нормальную человеческую реакцию в виде благодарности. На деле же мы получаем в ответ постоянную критику, подозрения, неуважительные высказывания. Настоящих соседей мы знаем, они сочли нужным зарегистрировать свои квартиры. И у нас нет и не будет времени выяснять, своенравный Вы инвестор, не желающий присоединяться к основной группе, или подсадная утка. Поэтому если Вы, отправляя неоднозначный пост, подписываетесь Гостем или другим безличным ником, то будьте готовы к тому, что Вас примут за чужого, коих здесь полным-полно!

Цитувати

sashik

sashik

16.02.2010 08:54:20

Антипиарщики, не стесняйтесь -выкладывайте фотографии со своим негативом, например, спящих рабочих или ворующих охранников. Просидите ночь в засаде, глядишь и Вам удовольствие от негатива и нам польза. Хочется знать компетентные и обоснованные решения. А то у нас глаза замыленные, все таки наш дом.

Цитувати

FMAX

FMAX

16.02.2010 10:37:56

Sashik, а фотографии с позитивом можно выкладывать? ;-)

Цитувати

virtuoso

virtuoso

16.02.2010 10:47:43

Можна, звичайно :)
А ми якраз уже кілька хвилин тому виклали на 4с форумі. Будемо працювати паралельно, значить :)

Цитувати

FMAX

FMAX

16.02.2010 11:24:43

16.02.2010

http://u.nu/6vih5

Цитувати

FMAX

FMAX

16.02.2010 11:27:06

16.02.2010

http://u.nu/4wih5