ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

22.04.2010 15:38:11

Цілком правдоподібна історія :)
Щоб купити, треба дуже сильно хотіти. Можна сказати більше, але корпоративна (?) етика не дає :)
Шкода, звичайно, що у Вашому конкретному випадку так вийшло, це все-таки нетипово.
З іншої сторони, з Вашої історії виглядає, що в УМК зараз не дуже зацікавлені у покупцях - значить, грошей достатньо. Подивимось, що зі знижкою зроблять в кінці місяця.
Це таке ноу-хау, коли в секціях А/З заштукатурено по 13 поверх і є стяжка (те і те достойної якості)... а водити потенційних інвесторів туди, де ще стіни голі і обдерті. Причому водять часто випадкові люди, які нервують, що їх відривають від роботи або відпочинку.
Вміли приготувати, не вміли подати. Тут не вистачає набору стандартних смайлів.

Цитувати

Ludmila

Ludmila

22.04.2010 21:03:34

virtuoso, це не просто відтого, що грошей вже вистачає, а того, що совковий підхід до людей. Це тоді, як казав Жванецкий, коли паровоз для машиніста, а магазини для продавців. Не заважайте їм жити своїми дурницями! Хочете купувати, то купуйте, а голову нічого морочити всякими там просмотрами-досмотрами.
Справок не даем! Ушла на базу! У нас обед! Неприемный день!
У мене ідея- треба заготовити таких от табличок і роздати відповідальним особам- нехай використовують собі на благо.

Цитувати

alex77

alex77

23.04.2010 07:05:18

Да уж, перспективы очень радужные. С таким отношением к людям мы далеко пойдем. Значит в соседях люди закаленные, терпеливые и своего добиваются несмотря на явное нежелание помочь и продать. Ведь даже если первый дом продан весь, то еще есть второй дом и не хочется, чтобы нашу компанию знали как невоспитанную, мягко говоря.

Цитувати

BessV

BessV

23.04.2010 07:41:26

А я сразу раскусил совковый подход к продажам нашего отдела... )) НО, я знаю и понимаю одно...- чем больше комфорта создается клиенту при его облизывании- тем больше цена, которую за это обслуживание и сервис включат ему же в цену за метр квадратный... И я лучше на стройку пройду в кирзаках по грязи... чем по красной дорожке в показушно сделанный ремонт в одной квартире со специальной девочкой или мальчиком, которые будут дополнительной нагрузкой вместе с их рекламами, сайтами и бигбордами и т. д. и т. п. Для себя я это понимаю как Найти алмаз в дерьме... Пардон конечно... анализировать и пробивать рынок надо с умом!!! И отфильтровывать шелуху... мой вам совет... сэкономите свои же деньги.... А ДОМ И МЕСТО - СУПЕР!!! Удачи...

Цитувати

FMAX

FMAX

23.04.2010 08:49:26

23.04.2010 http://u.nu/949m8

Цитувати

FMAX

FMAX

23.04.2010 08:51:27

23.04.2010 http://u.nu/939m8

Цитувати

надеюсьналучшее

надеюсьналучшее

23.04.2010 09:06:10

FMAX, спасибо за "конфетку" в виде фотографий!!!

Цитувати

Globko

Globko

23.04.2010 09:52:15

Дякую за чудові світлини!
Фасад видно що жваво роблять, але я чомусь чекав що зроблено вже більше. Та й з вікнами різко пригальмували. Взагалі складається враження що у УМК є ударна бригада з 30 будівельників, яку періодично перекидають з фронту на фронт. То вікна ударно вставлять, а потім заб`ють на цю справу, то паркінг швидко ллють а потім загальмують, тепер от за фасад взялися.
Не розумію, якщо грошей достатньо, чому не взятися за роботу відразу і скрізь?
Спостережувані темпи не дозволять закінчити будинок у вересні, як кажуть в УМК. Мені здається 31 грудня введуть в експлуатацію, до літа 2011 обміри і техпаспорти, а влітку наступного року ключі. Враховуючи що в новобудовах ще мінімум півроку проходить для налагодження та усунення критичних для проживання недоліків, в грудні 2011 можна святкувати новосілля. Хух!

Цитувати

phantom

phantom

23.04.2010 11:59:46

Свіжі новини з будівельного майданчику:
- фасадні роботи продовжуються хорошими темпами, це можна побачити на фото;
- паркінг також заливається ударними темпами, окрім фундаменту і колон, вже заливають підлогу;
- покрівля на секції Г виконана на 80%, залишилося залити вирівнюючу стяжку і постелити рубероїд;
- в секції Г закінчується встановлення останнього в будинку ліфта;
- штукатури працюють на 13 та 14 поверхах в секції А;
- з наступного тижня почнуть заливати підлогу в секції А.

Цитувати

terrikon

terrikon

24.04.2010 14:04:34

Кабинет министров предусмотрит в бюджете на 2010 год 400 млн. грн. для завершения строительства и введения в эксплуатацию до 31 декабря 2010 года станций столичного метро "Демеевская", "Васильковская" и "Голосеевская", а также около 1 млрд. грн. для строительства моста на Троещину. Об этом сегодня заявил Премьер-министр Николай Азаров.

Цитувати
<< 450 451 452 453 454 ... 579
Архів