ЖК "4 сезона", Голосеевский р-н, ул. Трутенка, 3 (УМК)

virtuoso

virtuoso

07.06.2010 07:12:39

Записуватись-то, може, й буде (мало у кого кнопка яка випадково натиснулась в кишені на телефоні або й диктофоні)... а от викладати в Інтернет отриманий запис - незаконно. Принаймні якщо немає доказів, що викладення здійснюється для захисту власного життя.
А якщо серйозніше, то якісь підсумки, очевидно, будуть на форумі інвесторів - але не тут. Якщо є можливість прислати когось від свого імені - це в рази краще, ніж прочитати якісь уривки у вільній інтерпретації.

Цитувати

virtuoso

virtuoso

08.06.2010 21:13:52

В понеділок були відправлені СМСи кільком десяткам інвесторів, які не зареєстровані на форумах або взагалі в Інтернет не ходють. Це в переважній більшості наші колеги, яких ми в різний час ловили за рукав на будмайданчику.
Якщо Вам СМСка не прийшла - а хотілось би - перевірте, чи внесені Ви у наш реєстр інвесторів. Правда, найпростіший спосіб у цьому переконатись - це знову ж таки, на найближчій зустрічі :)
Якесь замкнуте коло.

Хто переживає, чи помістяться усі: актовий зал великий.
Четвер, 15:00, Васильківська, 37 - сьомий поверх, у "Меридіані".

Якщо буде досить багато колег-інвесторів, то розширені результати з очевидних причин публікуватись не будуть.

Цитувати

Сицилия

Сицилия

15.06.2010 17:13:17

Уважаемый aromatov, мне очень и очень интересна эта планировка трехкомнатной, но увы не получается продать старую квартиру так быстро, как планировалось.
Буду надеяться, что успею.

Цитувати

соседж19

соседж19

15.06.2010 17:58:03

На форуме затишье. После собрания инвесторов все облегченно вздохнули: ХОРОШО!Дом строят, темп наростает, застройщик не убегает! Теперь можно и на моря! НО ТОЛЬКО ИНВЕСТОРАМ!

Цитувати

abzac

abzac

15.06.2010 19:12:05

И когда, ж, по вашему, стоит ожидать завершения строительных работ первой очереди?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.06.2010 19:33:54

Скоро.

Цитувати

BessV

BessV

15.06.2010 19:36:41

По результатам собрания... обещают сдать в конце сентября месяца... НО как реалист... следящий за темпами работ и стройкой... скорее на месяц задержат... Так что думаю в октябре реальнее получить ключи... чем в сентябре...

Цитувати

abzac

abzac

15.06.2010 21:16:21

Ясно, спасибо.

А что кто думает про БТИ? В 460 квартирах в доме замеры и выписывание документов может занять прилично по времени, боюсь что до полугода. Пустят ли делать ремонты до получения документов? Или ждать до победного конца?

Цитувати

virtuoso

virtuoso

15.06.2010 22:07:02

Я, наприклад, буду чекати "победного конца". І таких ще досить багато, кому не дуже спішно заселитись уже прямо сьогодні.
Як і в інших новобудовах, будуть такі, які вже дивани занесли... і такі, які ще й ключі не отримали. Аби бажання. Свої плюси є там і там.

Цитувати

OlegYa

OlegYa

16.06.2010 04:34:38

кто то показывал договор юристам?

есть 2 вопроса:
1. в п.1. и др. есть упоминание об Основном договоре, - кто-то его видел?

2. почему тема пени 0.1% для Продавца содержится в разделе 4.2.3 - "Продавець має прово", а пеня со стороны Покупателя в разделе 5.6 - "Відповідальність сторін"?

по результатам встречи инвесторов, могу только предположить, - % пени никто платить не собирается..., т. к. "юристы со стороны УМК работают в этом направлении" (почти цитата)

Цитувати
<< 463 464 465 466 467 ... 579
Архів