silic
13.05.2014 06:54:05
solea: Доброе утро. Вчера на Нивках проводила встречи с избирателями кандидат в киевские...
Как успехи на этом фронте?
silic
13.05.2014 06:55:33
beilis: Добрий день!
Думали тут купити квартиру, але почиатла iнфо в iнтернетi - доволi...
Действительно в доме все хорошо, только одно но, неизвестно когда его достроят...
Rodeg
13.05.2014 10:46:30
bellis, спробую пояснити ситуацiю з цим будинком.
Навколо нього дуже заплутана iсторiя iз великою кiлькiстю гравцiв кожен з яких веде свою мутну гру i повна ситуацiя по будинку невiдома нiкому з власникiв квартир, включаючи навiть iнiцiативну групу власникiв, котра неодноразово була на зустрiчах з забудовником, банком який вiдповiдав за ФФС та iн. задiяними в будiвництвi суб`єктами.
Тобто на даний момент нiхто вичерпно не може сказати який вiдсоток робiт виконано, скiльки ще залишилося виконати, скiльки на це треба грошей, якi залишились джерела фiнансування та як i куди витрачаються грошi.
Забудовник знаходиться в якихось дивних стосунках з гарантом ФФС (Артем-банк) та замовником будiвництва (Управлiння Державної охорони). Це є чи то зговiр, чи якiсь корупцiйнi схеми, але факт в тому, що жоден з цих суб`єктiв не зацiкавлений в скорiшому завершеннi будiвництва, не веде активної дiяльностi в цьому напрямку i на запити iнiцiативної групи вiдповiдає скорiше формальними вiдписками.
Бiльше того - забудовник (компанiя "Пiд Ключ") це вiдвертi брехуни, якi жодного разу не виконали своїх зобов`язань по строках будiвництва - анi усних, анi письмових (офiцiйних документiв iз чiткими строками, пiдписами i печатками). У рядових iнвесторiв поки що немає дiєвих iнструментiв для тиску на забудовника, а юридичнi суб`єкти в цьому тиску не зацiкавленi (як я вже пояснював вище).
ВАЖЛИВО - жоднiй iнформацiї стосовно строкiв здачi та виконання робiт, яка надходить вiд "Пiд Ключ" довiряти не можна. Це перевiрено вже багатьма iнвесторами.
Iз позитивного - будiвництво не заморожене, а йде дуже-дуже повiльними темпами i якщо Ви придбаєте квартиру саме у забудовника (тобто Вашi грошi пiдуть на добудову будинку), то це посприяє швидшому заселенню будинку. Але треба купляти напряму саме у забудовника i проконтролювати, щоб цi грошi пiшли саме на цей будинок, а не на якiсь мутнi схеми (у Пiд Ключа є ще декiлька об`єктiв у ще гiршому станi нiж на Щербакова).
beilis
13.05.2014 12:05:21
Дуже дякую за iнформацiю....
купляи квартиру думали у забудовника, але ще треба все обмiркувати... бо нам треба швидше заселитися....:)))
Совладелец
13.05.2014 14:01:12
beilis : 13.05.14 / 15:05
купляи квартиру думали у забудовника, але ще треба все обмiркувати...
13.05.2014 15:44:06
може заселятися i можна, але жити без комунiкацiй я не вмiю...:)))
заселятися i жити- рiзнi речi...:)
investor007
13.05.2014 17:05:52
>> А что здесь мiркувати, покупайте у собственников, таких ценовых предложений
>> Вы не найдете, ни в Киеве, ни в районах области. Застройщик намного больше просит…
Застройщик в последнее время кого хочешь задемпенгует. Хотя, на сколько мне известно, они уже почти все что можно было продать уже продали (не проверял). Хотя, возможно, из 5й секции и можно прикупить виртуальных кубометров.
beilis
13.05.2014 17:24:39
може заселятися i можна, але жити без комунiкацiй я не вмiю...:)))
заселятися i жити- рiзнi речi...:)
Совладелец
14.05.2014 05:56:07
beilis: може заселятися i можна, але жити без комунiкацiй я не вмiю...:)))
заселятися...
Ну это уже Вам решать, или покупать за пол цены и учиться жить без коммуникаций, или покупать полноценное жилье за нормальные деньги.
Предложений много и на одного и другого...
beilis
15.05.2014 17:20:26
я тед про те i кажу.., що не варто ризикувати:))
а с приводу "пiв цiни".. ну Ви загнули!!!де ж Ви такi цiни бачили!!!... тут максимум на 10% дешевше!!
невже Ви думає те що квартира в такому будинку однокiмнатна 60 м коштує 120 тис. дол.????:))
ну, якщо Ви знаходили в цьому районi по аткiй цiнi - це вже Ваша справа....
наприклад на Ризькiй (м Сирець), квадратний метр близько 11000 грн за метр, i ще дешевше...
тому, навiть не можу зрозумiти чому Ви вважаєте що зараз квартири на Щербакова за пiв цiни:))
але будинок дуже гарний!!!
тому, надiюсь, всiм там жити буде приємно i в радiсть!!!