Голосеевский р-н, ул. Большая Китаевская, 59 (Житло-Инвест)

roshen

roshen

22.02.2011 09:39:02

принимайте в соседи

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

22.02.2011 09:55:28

novichok:
В субботу была на стройке - хотела посмотреть планировку, но сторож опять не...

Поспостерiгаю за краном сьогоднi i дам вам знати.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

22.02.2011 09:56:21

roshen: 10 этаж, 1 комнатная

Вiтаю!

Не зрозумiла, а звiдки 10й взявся? А якi вам ще поверхи пропонували?

Цитувати

Gra4

Gra4

22.02.2011 10:26:46

SMIT, с соседом выше есть желание познакомиться, со всем домом - нет.
меньше знаешь - крепче спишь! :)

Вам будет приятно, когда к Вам на телефон будут звонить незнакомые Вам люди, называть по имени-отчеству и предлагать ненужные Вам услуги? или настойчиво просить поделиться деньгами, раз есть средства на квартиру? могу предложить еще тысячи вариантов нецелевого использования таких данных.
не распространяйте личные данные на этой помойке - интернете....

Цитувати

FMAX

FMAX

22.02.2011 10:39:46

ProspectiveSosed: Ще є БМ Банк (http://www.bmbank.com.ua/ru/). По телефону сказали, що в них чи 0.5%...

Зачем платить проценты от суммы перевода? Во многих банках перевод любой суммы через услугу электронного банкинга стоит до 10 гривен, в некоторых вообще бесплатно.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

22.02.2011 14:38:52

FMAX: Зачем платить проценты от суммы перевода? Во многих банках перевод любой суммы через услугу электронного банкинга стоит до 10 гривен, в некоторых вообще бесплатно.

Ви про що??? Ми про оплату квартири.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

22.02.2011 14:43:49

Кран взагалi не рухається. На вихiдних був точно в такому положеннi i я також помiтила, що зовсiм нiчого не робилось. От вчора не звернула уваги. Ззовнi нiчого не мiняється. Вiкна по 12 включно, як i були. На рахунок труб, то я нижче 10 не була. Була на 10, 18 i 24, на якомусь з них або на всiх були труби.

В когось є тел прораба чи там когось, хто може дати конкретнi вiдповiдi? Я щось уже починаю переживати!

Цитувати

FMAX

FMAX

22.02.2011 16:17:29

ProspectiveSosed:
Ви про що??? Ми про оплату квартири.

Вы ищете банк с минимальной оплатой за услугу платежа за квартиру? так я Вам подсказываю - если платить с помощью услуги электронного банкинга - то это будет стоить не 200 и не 300 гривен, а вообще бесплатно. Сумма не имеет значения, хоть 10, хоть 200000 гривен. Банки - Форум, Альфа-банк, Универсалбанк, Юникредит.

Цитувати

ProspectiveSosed

ProspectiveSosed

22.02.2011 17:18:33

Ау хто небудь! Менi завтра платити, а тут дивись i будiвництво заморозять. З такою цiною я рiк чекати не буду! Я дивлюсь, що варто почекати з оплатою. Комусь вiдомi плани будiвництва, тобто коли i що повинне бути зроблене i т. п.? Вони ж повиннi надавати таку iнформацiю.

FMAX, це цiкаво. Пiд електронним банкiнгом ви пiдрозумiваєте онлайн банкiнг? Тобто потрiбно вiдкрити поточний рахунок в одному з банкiв, а потiм в онлайн режимi зробити самому проплату? А ви так пробували за квартиру платити? Хiба там можна просто вводити реквiзити? До речi, хiба банк не бере % за обслуговування рахунку (як наприклад % якщо знiмаєш готiвку через касу чи банкомат)? В мене, наприклад, є рахунок, де комiсiя 0.5%, так при оплатi в Iнтернетi (чи через PayPal чи напряму) % знiмають. Пояснiть будь-ласка. Завтра банки продзвоню.

Просто в банках, якими я користують онлайн банкiнга немає i подвiйнi % платити не має смислу.

Цитувати

Stan

Stan

22.02.2011 17:20:15

to SMIT:
На 19 которая 42,7? Не с вами ли я встретился в банке на втором этаже в ЖИ в конце января?)

Цитувати
<< 123 124 125 126 127 ... 238
Архів